- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem biztos, h nem érdekelne, ha tele tankkal adnám át, nálam ez egy gesztusérték. Sőt az összes olyan tartozékát amit megvettem anno hozzá és típusspecifikus, adtam tovább. Legutóbb még egy Thule tetőcsomagtartó is ment a "levesbe", pedig az kicsivel több volt mint egy telitank táltos brenya ára. De, biztos én vagyok a hülye.
Más.
Írtam nektek anno, h a nejem Splash-ének minden hagyományos izzóját LED-re cseréltem. A műszerfaltól a külsőkig. Gond csak az irányjelző szapora működése volt a csere után. Ehhez építettem egy elektronikát, ami egy darabig jó volt, majd elromlott. Még egyet, az is beadta a kulcsot. Hiába na, régen tanultam a szakmát!Nem játszottam tovább, rendeltem egyet, kassza 5eHUF-volt. Beraktam, egy potival még a villogás sebességét is tudom szabályozni. Viszont kaptam vele egy extrát is, ha megpöckölöm a kart akkor működik egy komfortvillogás 4x vagy ötször, majd megszámolom. A VW-ben van és szeretem, így amikor vezettem a Splash-t és megszokásból csak megpöccintettem az irányjelzőt, nagyon megörültem neki, h van. Ez az elektronka 120W-ig vezérel elég a hagyományos izzókhoz is, ha valakit érdekel, megkeresem a linket és beteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest