Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chereiose
addikt
válasz
mefistofeles #55497 üzenetére
Nem is értem én sem, gondolom ez egy 20 perces csekkelés lenne, nálunk kb egyből adtak időpontot, ennyi műveletre nincs idejük akkor kíváncsi vagyok a többi munkához hogy állnak hozzá.
-
válasz
Chereiose #55496 üzenetére
Pont arra gondoltam, hogy ha bejönne egy hirtelen fagy, és a nyári abroncsok hibájából lenne egy karambolom, úgy megfingatnám őket, hogy csak na!
A másik meg az, hogy mi van ha valami elfüstöl az autóban? (nyilván nem valószínű, de az ördög nem alszik) várjak három hetet a javításig? vagy követelhetek addig csere autót?
Mégiscsak egy 3 hónapos autóról beszélünk.......
tököm tele kezd lenni ezekkel..... -
Chereiose
addikt
válasz
mefistofeles #55495 üzenetére
Nem borít semmit, viheted máshova az nem befolyásolja a garit. Az mondjuk gáz, hogy november közepén benyögik a téli kerekekre, hogy sorry, addig meg rizikózz a fagyokban a nyárin
-
Hát gyerekek, a faszom kivan a Suzuki Sipossal szombathelyen.
Az már fura volt, hogy az 1000 km-es átvizsgálást bő 3 hétre tudták vállalni. A téli gumira váltást (ők adják ugye a kerekeket) is jó 3 hétre ígérték (ami holnap lenne), erre felhív a csávó az előbb, hogy sorry, nem érkeztek meg a kerekek, majd hívnak ha megjön.....ha más márkaszervízben végeztetem a javítást, időszakos szervízt az nem borít semmit a garanciában igaz?
-
SirKero
őstag
Fotón az új S-Cross Esztergomban [link]
-
Gyöször
senior tag
válasz
2ozzmexy #55483 üzenetére
Engem most durván bevádoltak az indexen, pedig nem szokásom hülyeségeket beszélni. Egyet tudok, hogy a suzuki szalonban nagyanyám hto-s kannájára hajazó 5w30 alkoholos filccel ráírt feliratos kannából kapott olaj... Huh ez hosszú volt. Na azzal becsörgött az autóm motorja. Meg az x-clean efe motullal. Ezt az ekólájtot nem próbáltam. De mivel te magad mész a bótba, el tudod olvasni a feliratokat. Ha api sn+ neadjisten api sp, ilsac gf-6a esetleg gf-5, illetve a dexos1GEN2!! A gen2 az fontos. Van a dobozra írva, akkor jó LEHET. Én csak azért nem vettem ezt a motult mert az api sn is eco-lite névre hallgatott, meg ez az új api sp is. Webshop kiküldi a régit az pech. Bár lehet csak a cimke változott, az adalékcsomag ugyan az? Nemtom.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Gyöször #55479 üzenetére
Az attól függ, hogy mikor járt le pontosan a műszaki. Alapvetően a vészhelyzet vége +60 nap a határidő. Volt azonban tavaly egy hosszabb időszak amikor nem volt vészhelyzet, így a 2020. július 3. és november 4. között lejárt papírok nem érvényesek.
Én inkább megcsináltattam a 4 éves szervizzel egy füst alatt, bár ráért volna. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
roti86 #55481 üzenetére
Nem rossz, csak amiket te írsz, azok jobbak és természetesen drágábbak is, mily' meglepő.
Szerintem a Brembo a király, sőt, karbonfék az igazi, a többi csak xar lehet...(ironizálok)
Ha ez a kérdés, akkor nyugodtan vedd meg a Jakoparts-ot vagy egy H+B-t, de ezek árban alsóbb kategóriás utángyártottak, éppen ezért a teljesítményük és minőségük is ezt fogja tükrözni. Toyotába használtam Jako és HB termékeket, nem volt gondom velük, persze egy H+B első fékbetét szett abba a kocsiba 8700 volt, a gyári meg 14k, szóval a közel dupla árat már a fékúton is érezted, de ettől még semmivel sem volt rosszabb a fékpadi mérés szerint. Hosszú autópályás etapon a lehajtáskor elnyúlósodott a fékút végére, gondolom elmelegedett... Szóval nem rosszabb, csak más, kis pénzért kis foci van kis stadionban...
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
Gyöször #55477 üzenetére
Köszi, akkor az eco-lite jó lehet a K14C-be?
Ma vagy holnap megyek olajat venni meg olajszűrőt, a pollenszűrő és a légszűrő tiszta.Az indexen érzem ahogyan "beszív a sötétség" néha...
A műszaki most úgy van, hogy elviheted ha kapsz időpontot, de nem kötelező. A lejárt műszakival vigyázz, mert valamennyi idő után kivonják a forgalomból ha nincsen műszakija, de szerintem az évek, ahogyan a magyra bürokráciát ismerem mire rádöbbennek egy ilyenre, addigra elporlad szegény Lada...
-
-
AMD Power
titán
Szerelőmmel tegnap egyeztettem a komplett első fékcseréről. Abban maradtunk ,hogy azonos márkájú lesz a tárcsa + betét is , egyben a műszaki vizsgát is letudjuk.
Jakoparts szett lesz benne. -
Akkor nálam itt elbukott. Egy 1.6-os vitarából írok.
-
-
-
Üdv. Valaki tud annál többet az új Vitaráról, hogy 1.5 benzin + elektromos és 2022 elején jön? Pl teljesítmény, Le, Nm ilyenek. Köszi!
-
SirKero
őstag
válasz
burgatshow #55451 üzenetére
1,4 turbó.
Más:
Itt az új S-Cross Nekem tetszik[link]
-
válasz
burgatshow #55416 üzenetére
Nincs benne.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
xrvman #55448 üzenetére
Gyárt kézit is. Az Aisin egy autóipari beszállító, akár a Bosch, Valeo, Denso, stb. Az hátsó híd is Aisin az allgrip-esben, de ezt nem merem biztosra mondani.
A távol-keleti autók 80%-a Aisin váltós, néhány EU gyártó is tőlük rendeli. Attól hogy Suzuki van a ház oldalába ütve még az Aisin gyártja. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
burgatshow #55451 üzenetére
Nincs benne, K14C motorkód alatt fut mindkettő. Amit 2019 első felében gyártottak abban nincs GPF, amit utána abban van. Az enyémben van (2019.10 havi), az övében nincs. 2020 január 1-től kötelező minden első forgalomba helyezett gépjárműbe. Utána jött a K14D, ami már mid-hybrid, abban még EGR is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest