- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Zoleee83 #40651 üzenetére
Ajaj, nem akartam bmw-s lenni, de extra sztereotípia meglesz mikor a gyúrós kiszáll a bmw-ből úgy néz ki.
Viszont belegondoltam, hogyha megveszem a nagy álmom, egy E39 540i V8 4,3L-es autót, valószínűleg ez lesz az utolsó generáció ami elérhető áron, és mégse csillagászati áron lehet fenntartani (jó, tudom ha belenyúl az ember simán 1M ft körüli szervizköltségbe bele tud nyúlni), de gondolj bele.
Talán mi vagyunk az utolsó évszázados emberek, akik még láttak rendes AUTÓT, nem idióta villanyautót.Persze versenyautók M3, M4 M5 M6 mindig is lesz, meg összes többi prémium márkában versenyautó, de hol lesznek ezek elérhető árban azoknak akik élményautózni akarnak?
Lesz egy agyonfeszített 4 hengeres technika (JÓ ESETBEN 4 henger!) ami fele annyit vagy még annyit se fog tudni, mint a mai nagyobb köbcentis autók.
Na de ne legyen igazam, csak próbálom a dilemmám végre lezárni egyszer s mindenkorra, hogy mit vegyek.
De ha ez a Swift Sport kényelmetlen lesz hosszú útra, akkor igazából nincs nagyon miről beszélni.
Kell a nagyautó. Na jól levezettem a monológom magamban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest