- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Vettem eredeti Steam Deck Dock-ot. Arra lennék kíváncsi, hogy akinek van ilyen vagy más dokkolója, állandóan lesitek és kihúzgáljátok ha feltöltött a Steam Deck vagy van annyira intelligens akár a dokkoló, akár a Deck, hogy nem károsítja a konzolt folyamatos töltéssel, túltöltéssel. Csak azért kérdezem mert olvastam itt sokótoktól, hogy lesik, okoskonnektorral időzitík a töltést és ha feltöltött azonnal leveszik a töltőről nehogy károsodjon a készülék. Akkor most, hogy is van ez? Ha én folyamat bedugott kábellel tartom a dokkolóban a Deckem(már egy hónapja így van, leveszem játszok visszadugom had töltsön) azzal hosszú távon károsítom az eszközt? Kerestem róla hivatalos nyilatkozatot, de nem találtam egyelőre se a steamtől semmilyen faq-t akármit, sem reddit, sehol...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Skynet258
veterán
válasz MrTwister #8451 üzenetére
Decky-n keresztül elérhető a Power Tools nevü utility amiben megadható, hogy csak mondjuk 80-ra töltsön a Deck és aztán kapcsoljon is be a csepptöltés (az akksiknak a mondás szerint 20-80% közötti töltöttség a legjobb). Ez már önmagában segíthet a dolgon, de én is csak Redditen láttam ezzel kapcsolatos thread-eket (meg pont ma néztem egy formát Youtube-on, az is ezt a progit mondta).
BTW ha felrakod a Power Tools-t (vagy bárki más) akkor mennyit ír a Battery --- Max (design) részen?[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Deck pass through chargingot támogatja. Ez egy laptop, nem mobiltelefon!
90% felett aktiválja, ha megnézitek nem is tölti fel 100%-ra magát használat közben, és ilyenkor nem az aksin keresztül veszi fel már az áramot, hanem a hálózatról megy. Ezért ha otthon játszik valaki ajánlott kábelről használni, és 90% alá nem meríteni. Akkor az aksit teljesen kíméli. Ha ezt a hülyeséget nyomjátok, hogy 80% fölé nem tölt akkor folyamatosan az aksit fogja használni, szóval még ártasz is neki.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
JSaN
addikt
válasz MrTwister #8451 üzenetére
Kovsol jol le irta a lenyeget, nem kell semmit csinalni vele. Hulye biztos a rendszer, 90% folot lekapcsol a toltes, akar onmagaban van hazsnalva vagy dokkolora teve. En is mindig kabelen hagyom (akar onmagaban akar dokkon) nincs semmi baja 90% folot le kapcsol es onnantol kozvetlen halozatrol megy.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
MrTwister
őstag
Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásokat a témában, akkor ezek szerint nincs mit izgulmon, alapértelmezetten vigyáz a Deck az akksijára a dokkolón/töltőn is. Azért a Decky-t felteszem, akksi kimélő funkciók nélkül is hasznosnak tűnik, köszi Skynet258.
zombei: és még jól is néz ki! Kb. 1 hónap alatt ért ide Kínából?Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
tl-x
őstag
Megjött az 512 GB SD. Formáztam Decken. Ez normál, hogy ekkorának látja?
-
-
tl-x
őstag
Köszönöm akkor jöhet a próba!
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Visszakerestem, de nem találtam határozott választ. A sávos garancia hogy alakul a Decknél? Az oldaluk elég szűkszavú, egyedül a refurb résznél találtam egy ilyet:
Nem refurb eszköz érdekel, de ez alapján gondolom egy új 512-es OLED is 2 évvel jönne?Szerk.:
Azt hiszem megvan:
"HA ÖN EURÓPAI UNIÓS TAGÁLLAMBAN, AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN, QUÉBEC TARTOMÁNYBAN (KANADA), AUSZTRÁLIÁBAN VAGY ÚJ-ZÉLANDON ÉLŐ FOGYASZTÓ, EZ A KORLÁTOZOTT GARANCIA ÉS MEGÁLLAPODÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK. EHELYETT ÖNT A LAKÓHELYE SZERINT BIZTOSÍTOTT JOGSZABÁLYI SZAVATOSSÁG VAGY GARANCIÁK ILLETIK MEG." [link][ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Nagyon szeretem a gépet. Nagyon adja magát, hogy az ember kézbe vegye, és bekapcsolja. Nincs az, hogy be kell ülnöm a dolgozóba játszani, vagy tévét kapcsolni / konzolt kapcsolni, megvárni míg belép, netet kap, stb. Ezt csak kézbe veszem, megnyomom közben a bekapcsológombot, és mire ölbe vettem, már játszhatok is. Ez szörnyű! Máris mondom, hogy miért...
Egyszerűen rabolja az időt, főleg, ha olyan DLC-k jönnek, mint az új Vampire Survivor - Among us crossover. Nagyon le tudott billenteni arról, hogy mivel foglalkozom szabad időmben, a jövőben tudatosabban kell erre odafigyelni.
A legtöbb időt, túl sokat a Hitman-be tettem. Az utolsó rész lényegében az összeset tartalmazza, és akcióban elég jó áron elérhető, rengeteg-rengeteg játékórával. Nagyon szépen fut rajt, betűk is optimálisak, szóval jó cucc. Pont az a játék, amit kicsit játszol, egy pályán, de nem kell egy futásra lejátszani. Sétálgatsz, nézgetesz, feltérképezed, haladsz vele kicsit, aztán mondjuk 3-4 óra múlva, ha megint van egy kis időd, megint haladsz vele tovább. Aztán a végén megoldottad a pályát.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Megint annyi akciós játék van! Nehéz ellenállni
-
bepken
veterán
hacsak nem pár hónapja kijött játékra vágyik valaki kedvezőbb áron, szerintem siman skippelhetőek ezek a nagy vásárok, hiszen év közben sokkal jobb áron szoktak érkezni bundle csomagban még a nagyobb címek is.
RDR2 amitől nagyon viszket a tenyerem, de sajnos most nem lenne időm 100+ óra folyamatos játékra (és az a játék egészen biztosan instant végigjátszást érdemel) ...mondjuk van még jópár ilyen kaliberű cím.... olyan is, ami már egyébként megvan a könyvtáramban
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Cucuska2 #8469 üzenetére
maga a lassúsága engem nem zavar, hiszen az online részébe már beletettem anno 80 órát - ennek egy jó nagy része csak lovaglásból és bámészkodásból állt..meg persze vadászat/horgászat (maga a játékos bázis nagyon toxic volt számomra már akkor is...emiatt nem foglalkoztam a küldetésekkel soha)
Story részébe szerintem ennek minimum kétszeresét bele tudnám tenni és még csak különben se járnék a 100%-nak
szerk.: így mire leírtam ezt a monológot esett le, hogy esetleg a Deck teljesítményére értetted, hogy lassú rajta a RDR2?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Topikgazda
Jól értetted, a gameplay lassú, a Decken szerintem nagyon jól fut a körülményekhez képest. OLED-en pedig nevetségesen jó közben az üzemidő.
Nagy trükköm, hogy a gépigényes játékoknál leveszem 12 W-ra a CPU-t, a GPU-t pedig 1200 MHz-re (kikapcsolom a frame limitet), és sokkal halkabb lesz a Deck, a teljesítmény pedig alig csökken.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Lmh
őstag
Nekem grim dawn nem jött be, rendes deck kompatibilitása sincs és bizonyos helyeken nagyon akad. Nekem. Másnak jo.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
tl-x
őstag
Witcher 3-ban a Steam csomagot választottam, tök jól megy de az oktató feliratok olvashatatlanok. Azt hol tudom állítani?
-
kovsol
titán
Én egy Divinity: Original Sin 2 -t zsákoltam be. Decken nagyon jól szalad.
Tudom most a baldur's gate 3 a trendi de 13,5€-ért ez a játék ajándék szerintem.tl-x: Witcher 3 ha a HD verió vagy minek hivják a felújitott graffal van opció a feliratok méretének állitására valahol a settingsben.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
Dawide@axele
aktív tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
Skynet258
veterán
Megmondom őszintén én nem TDP korlátozok mert leginkább itthon használom és töltőm ha merül azt annyi. De ha sokat vinném el és számítana az üzemidő akkor használnám én is - így nem érzem szükségét, pörögjön minden ezerrel ahogy csak bír.
🎁 Boldog Karit mindenkinek! 🎄
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Az fps locknál egy ideje megjelent zárójelben a hz, együtt állítja a kettőt. Lehet külön az fpst és különk a kijelző frissítését állítani? Meg alapból nem így volt?! Lehet én bénázok most.
Az akksi jelző led is elrontva a régi gépeknél, ha feltöltött nem kapcsolja le. Vagy ha ez az új mánia akkor villogjon lassan amikor tölt, de jelen állpotban nincs visszajelzés mikor mit csinál a töltőkábelen.
-
Skynet258
veterán
Jah amúgy 79%-nál nem tölt feljebb a Deck-em a dokkolón, úgy sem, hogy nincs semmi beállítva a Decky-s Power Tools-ban (sőt most fent sincs). Ez bug vagy feature vajon?
-
gabeunit
tag
Hali,
2 éve a Nintendo oled a fő konzolom, ezidő allatt.gepem se volt.
Most.megvettem a steam decket(Oled 1tb).
A Matt kijelző számomra nem annyira zavaró,)
Rávarázsolni az Emudecket nem volt egyszerű ...
Hogy lehet a kereső el csinálni valami?
Mindent kipipaltam, hogy engedélyezze és nem hozza be se a GTA5-ot, és a RDR2őt...
Ez egy nagy ugrás lesz a Switch után. -
Redneck
nagyúr
válasz vidaila #8478 üzenetére
Az alapjáték is elég hosszú, és komplex produktum, de érdemesebb a komplett pakkot megvenni, mert nagyon jók a kiegészítők.
Decken ugyan nem próbáltam, de a videók alapján szépen szalad a játék. Akciósan nagyon ajánlott vétel.Cucuska2:
Ezt a 12W/1200Mhz trükköt majd kipróbálom, ha rászánom magam egy OLED vásárlásra. Végül nem cseréltem telefont, úgyhogy kéne valami erősebb handheld, "melóbangémelős" cucc.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
stickermajom
addikt
Megleptem magam én is egy 512-es OLED-del karácsonyra. Felfedezni nem sok időm volt az eszközt, csak felraktam gyorsan a Dave the Divert és játszottam vele amíg a nagyszülők lefoglalták a kölyköt.
Eddig nagyon tetszik a cucc! Később szeretnék jobban belemászni a lelkivilágába, az lesz a másik fele a szórakozásnak. -
tl-x
őstag
válasz stickermajom #8494 üzenetére
Sok sikert hozza és jó szórakozást! Én 512 GB Micro SD-vel leptem meg az OLED-et, magamat meg a RE Village-el.
-
tl-x
őstag
Tegnap találtam egy újabb “gyöngyszemet”. Olcsó volt, kevés helyet foglal és magyar nyelvű, nekem nagyon tetszik a hangulata
video: [link][ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
Steam decken gyári OS-el az epic launcheres játékoknak van teljesítmény béli visszaesése? Tehát ha meg akarom venni a Red dead redemption 2t, a steames változat jobban fog futni mintha az epices verziót adnám hozzá? Vagy nincs különbség?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
cami][us
senior tag
válasz chris0000 #8498 üzenetére
Szerintem kontrollerrel annyira nem jó. Kontrétan volt már hogy input lag miatt purcantam ki. Egerészve a táskából is könnyebb kiválasztani a fegyvert/lőszert és gyakran a gyorsaságon is múlik hogy túlélsz-e.
Persze mostanában inkább a várépítésen ügyködöm, meg várom az új főverziót.#8499 jó dlc cím lenne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
- Razer Blade 15 2021 Advanced, I7 11800H, RTX 3070, 32GB, 1TB
- Wenger laptoptáska 17,3"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest