- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Home server / házi szerver építése
- HTPC (házimozi PC) topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na jól tetted, szerintem neked is beválik majd.
Azért álljon itt az ígért összehasonlítás a tokokról - az oldalt ne nézzétek, nemrég csináltam csak hobbi célra, se tartalom se semmi egyelőre. Tizenévig blogoltam/teszteltem Android témakörben, aztán kicsit beleuntam, most meg 2 évvel később hiányzik megint az írás.
Szóval csak ilyen homokozó szintű cuccli.#spigen tok #jsaux #skull & co #grip
-
bepken
veterán
erre tökéletes megoldás lehet egy hátul kitámasztóval rendelkező tok.
én legalábbis rendszeresen játszok úgy, hogy nem tartom a kezemben a Deck-et csak ki van támasztva (mondjuk lehet, hogy nem minden játéknál működne..pl FPS)
btw amit írsz, hogy mindkét kezedre egy pántot szorítasz, nem kicsit lenne balesetveszélyes szerintem de értem, hogy mire gondolsz és miért gondolod kényelmesnek
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Lmh
őstag
Én olyan tokot tartanék megfelelőnek, amin van két pánt, amibe bele tudod dugni a kezed és rászorítani, így nem kellene tartani magát a készüléket, csak a gombokat kéne nyomogatni. Nekem ez hiányzik. Mert a szorítástól, a deck tartásától totál lezsibbaknak az ujjaim.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Skynet258
veterán
Hát, hogy megéri-e lecserélni rá azt nem tudom megmondani, ha van fölös pár ezred a mutatványra, akkor persze, érdemes venni, aztán meglátod melyik jön be jobban. A másik meg megy a fiókba tartaléknak, vagy váltogatod, vagy eladod aprón... Igazából tökéletes válasz nincs, mert mindenkinek más a prio egy toknál. Van akinek a kinézet a fontos, van akinek a markolat kialakítása, van akinek az, hogy minél jobban védjen - ezt tök egyéni.
Nekem amúgy a Skull lesz a végállomás szerintem, azzal együtt, hogy mind 3 toknak amit próbáltam, van előnye és hátránya is. A Skull-nak van a legkevesebb, plusz mivel megáll az asztalon nem kell bővítőt vennem a gyári dokkolóra, hogy beleférjen. Így megáll a dokk előtt 2 centivel és mehet bele a kábel.
A teteje egyáltalán nem lötyög egyébként, bár értem miért kérdezed, eléggé magában van ott az az elem - de eddig nem úgy tűnik, hogy lenne problémás része.
-
nincsnév007
őstag
-
JSaN
addikt
válasz nincsnév007 #8788 üzenetére
Megneztem en is, 2022 szeptember: battery health 95%.
Mondjuk en nem is kimelem.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Diopapa
addikt
válasz nincsnév007 #8788 üzenetére
Nekem 2023 júniusi és 100%.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
tl-x
őstag
-
stickermajom
addikt
válasz nincsnév007 #8782 üzenetére
Powertoolsban van rá beállítási lehetőség. Azt mondjuk hirtelen nem tudom, hogy az desktop módban is érvényesül-e.
-
slima
tag
válasz nincsnév007 #8764 üzenetére
Enyém 2022 júliusi, és most épp 80%-ot mutat a Battery Health.
nem a szemem Zoomol, hanem én megyek a falnak........
-
Skynet258
veterán
Könnyen lejön, csak a felrakás fordítottját kell csinálni, lent bontod meg és felfelé tolva lejön szépen feszülés nélkül. Nyomot nem hagy, ahhoz túl puha anyag, hogy megsértse a Deck házát.
A Skull viszont gyönyörűen felmegy, nem olyan a kialakítása, mint a Spigennek, ami érezhetően passzentosabb. -
Skynet258
veterán
Megjött a Skull & Co grip, gyors próba után eddig ez tetszik a legjobban, felrakásnál/levételnél nem feszül, takar ahol kell, egyben van.
A thumb grip és a back button enhancement még nincs fent, a teszthez fotózni akarom ezeket is a napokban.
A csomagban volt egy kakukktojás is, egy 6-os szett Switch Lite thumb grip. 10 dolláros cucc szóval nem nagy érték, de én nem kértem. -
ripla
addikt
válasz Bazsi1987 #8777 üzenetére
Ahogy tl-x is írja. Felrakod a Deckre a chiaki programot, beállítod hogy lássa a PS-t, és onnantól a Decken csinálod ugyanazt, amit a Portalon is csinálhatnál. Egyszer kell csak eltökörészni vele (nekem ráment 1 órám), de utána már csak elindítani kell.
A Diablo 4 meg tökéletesen fut rajta, ahhoz is kellett vagy 15 perc mire be lett állítva, asztali módban oldottam meg, de utána azt is csak el kell indítani és ennyi. Csak a Decken beleraktam már legalább 16-17 órát, semmi gondom nem volt vele. Ráadásul nekem OLED-es van, az bírja vele 2-2,5 órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz stickermajom #8780 üzenetére
Azt hogy tudom beállítani hogy 80 százalékig töltsön? Általában töltés közben ritkán játszom csak internetezek rajta. Ets2 közben olyan 55-60 fok körül szokott lenni.
-
stickermajom
addikt
válasz nincsnév007 #8772 üzenetére
Lehet érdemes akkor 80% körül korlátozni a töltöttséget, és pár hetente csinálni egy 20-100% ciklust. Illetve gyorstöltés közben annyira nem javallott játszani, mert magas hőmérséklet mellett jobban degradálódhat az akksi.
-
bepken
veterán
válasz Peaceliker #8769 üzenetére
rápróbálok akkor, köszi az infókat!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
JSaN
addikt
válasz Bazsi1987 #8775 üzenetére
Teljesen jol jatszato rajta, megjelenes ota tolom a Diablo 4-et decken. Medium graf, FSR2 ballanced, fix 50fps-re belove/korlatozva, fluidan fut. Tudna 70-80fps-t is de nekem ennyi eleg, meg igy aksit is kimelem.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Bazsi1987
őstag
Meg ugye utálok két könyvtárat fent tartani csomo játékomat megvenni steamen is hogy játszak vele de miért ilyen remote play cucc lett a konzol
-
zombei
aktív tag
válasz nincsnév007 #8772 üzenetére
Nekem egyenlőre 0% az elhasználódás, tavasszal lesz egy éves a gép. Mondjuk én általában töltőn játszom, csak keveset akksiról.
-
JSaN
addikt
válasz nincsnév007 #8770 üzenetére
Hmmm asztal modban honapok ota nem voltam, delutan haza erek akkor megnezem nekem mit mutat. En mondjuk nyustolom rendessen a decket, foleg a diablo 4-el, ami zabalja a wattokat es melegszik rendesen. 16 honapos a deckem, kivancsi leszek mit mutat, megirom.
-
JSaN
addikt
válasz nincsnév007 #8767 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a steam deck nem tolt fel 100%-ra, meg ha napokig a tolton hagyod is. Meg all 94-98% kozott jellemzoen, nekem is mindig 96-97% korul van, en nem is lattam meg sose 100%-on, pedig nem ma vettem. (2022.09.)
Hogy mert igy csinalja mar tobszor kitargyaltuk, olvass vissza. Lenyeg nem olcsobb laptop megoldas van benne.
Szerintem nincs semmi baja a te deckednek.[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz stickermajom #8766 üzenetére
asztali módban a batterynél látszik. Nekem tegnap 97% ma meg nézem 96% remélem hogy nem szart be az aksi
-
stickermajom
addikt
válasz nincsnév007 #8764 üzenetére
Hol mutatja? (mondjuk nekem egy hónapos a gép, szóval a válaszom valószínűleg nem lesz releváns)
-
bepken
veterán
válasz Peaceliker #8760 üzenetére
wow!
akkor ezek szerint nem én vagyok a balf@sz, hogy ilyen nyűgöm előjött?
viccet félretéve kérdezem, hogy amúgy érdemes is ilyet rendelni, mert működik és megoldja a problémát? vagy csak találtak egy piaci rést filléres szarokra
-
nincsnév007
őstag
nektek mennyi a battery health?
-
Skynet258
veterán
válasz Peaceliker #8760 üzenetére
Én is tettem minden kontrollerre ilyet, nem is a védelem miatt, hanem mert végre nem csattognak a stick-ek.
-
Semin
senior tag
Kicsit kísérletezgettem, és beleakadtam egy dologba ami meglepett.
(Lehet, hogy volt róla szó, de nekem ezek szerint kimaradt)
Nevezetesen az OLED deckre egyelőre nincsenek WIN10/11 Driverek :
(APU is hiába van a felsorolásban, nem elérhető jelenleg)Nyilván nem nagy kaland, de nekem most egy projectet így át kell ütemeznem
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Peaceliker #8758 üzenetére
mármint én erre gondoltam:
nem tudom, mennyire látszódik, de ez az oldala (fehér rész) van picit kikopva/kimarva╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ripla
addikt
válasz nincsnév007 #8754 üzenetére
Nem, kevés hozzá. Úgy tudom 45 wattot vesz fel. Én egy ilyet vettem, a mai napig használom. 87 wattot tud leadni, átlag kétszer fel lehet tölteni vele, és még marad is benne egy kevés.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
más is tapasztalt olyat, hogy az analóg karok egy sávban "el vannak reszelve"? nálam a bal oldalinál tűnt fel, hogy mintha akadna picit....akkor láttam meg, hogy a perem kimarta a jobb felső részét (elég vad Ori játszmák voltak legutóbb valószínűleg akkor történt)
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
[link] ez a power bank tudná tölteni a decket?
-
nincsnév007
őstag
márciusban lesz 1 éves a deckem és most látom hogy battery healt leugrott 97%-ra. Nektek?
-
tl-x
őstag
Ha eltávolítok egy játékot hagy maga után valamit amit manuálisan le kell szedjek?
-
Rimuru
veterán
-
Maxtreme
addikt
-
ripla
addikt
Ma játszottam először Decken a Jusant című játékkal. Hát nem mondom, hogy nem izzadok le benne, ahogy egyre magasabbra mászok még a s**em is ökölbe szorul (igen, durván tériszonyos vagyok).
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Kis érdekesség/info hogy más ne essen abba a hibába amibe én. Gondoltam felteszem ma a Rise of the Tomb Raidert a deckre, és ha már van hozzá honosítás azt is, mert miért is ne. Ezt a szokásos módon ugy (akartam) oldottam meg hogy deckre és pc-re is felpakol a játék, majd fel a pc-s verzió 1 pendrivera, és mappástól átmásol a deckre, (vagy ha külön álló fileban van a mod/honosítás mint az ue motoros játékoknál, akkor nyilván csak azt) ez módszer eddig mindig működött (miért is ne működött volna). A mostanival ellentétben... bármit csináltam, a játék decken az istenért sem lett magyar, holott az asztali gépen tökéletesen működött a lokalizáció.
Kb 20-25p szarakodás után jöttem rá miután belenéztem a játék mappájába hogy baze'.... a játék pc-s és deckes verziója totál más. Deckre a linuxos verzió települ, én meg ebbe másoltam bele a pc-s verziót nagyon ügyesen.
Viszont van megoldás. Telepítés előtt a Compatibility fülnél, proton verziót experimentalra kell állítani, és akkor deckre is a wines verzió települ. Ez minden olyan játéknál működik aminek van linuxos verziója is, és esetleg defaultba az települne.[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Ha már tok téma. Valami lowbudget tipp nincs valami "mocskos nagy" táskara? egy 3d nyomtatott gripel szerelt ally hoz keresek, de ahogy nézem így szélesebb mint egy deck
"Oh my Goa'uld!"
-
rumkola
nagyúr
válasz nincsnév007 #8735 üzenetére
steam gomb + dpad BAL
-
nincsnév007
őstag
És a PS menü hogy hozható elő ? Hogy be tudjam zárni a játékot ?
-
tl-x
őstag
válasz nincsnév007 #8728 üzenetére
Bekapcsolni szerintem csak a célhardver a PS portal tudja egyedül.
-
rumkola
nagyúr
-
tl-x
őstag
válasz nincsnév007 #8728 üzenetére
Szerintem nem. De nem próbáltam annyira.
-
cibere11
tag
Üdv!
cod4-et próbáltam decken de nem az igazi az irányítás.Melyik cod a régiek közül ami kompromisszum mentesen irányítható?
kösziHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
tl-x
őstag
-
tl-x
őstag
Megjött a Tomtoc amiben kényelmesen elfér a gép spigen rugged armorral együtt -
Skynet258
veterán
válasz stickermajom #8719 üzenetére
Telon ahol sok a szöveg én sem tudnám elviselni, itt játéknál még nem zavaró számomra. Plusz ha egyszer kicserélem viztisztára megint meg fogok lepődni milyen szép a kijelző.
-
Skynet258
veterán
válasz stickermajom #8713 üzenetére
Adj neki időt, jó az, nem látszanak az ujjnyomok.
Telón amúgy én sem szerettem régen, pedig tapintásra jók voltak ezek. -
stickermajom
addikt
Na nekem nem jött be ez a matt JSAUX üveg. Pest környékén nem akar valaki cserélni egy tisztára?
-
yodee_
őstag
válasz zoltannagy #8711 üzenetére
Ott szerintem semmi teendő nem lesz, max proton. Nekem epic-en van meg.
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
Semin
senior tag
Nos hát hivatalosan is csatlakoztam
Egyelőre tok nélkül fogom tolni, de egy matt fólia majd jön hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz zoltannagy #8708 üzenetére
Igen. Nem windows-ozok decken. Felesleges. Melyik áruházban akarod megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz zoltannagy #8705 üzenetére
Nekem szépen megy. A 6 is.
-
zoltannagy
aktív tag
Előzőleg is írtam, nem állítottam át semmit sem.
Mikor letöltöttem a játékot már játszottam is semmihez nem nyúltam. Nekem egyszer sem lépett ki a játék bár azt hozzáteszem, idáig csak pár óra játék van benne időhiány miatt, de viszem majd folyamatosan.A Far Cry 5 látom nem támogatott Decken, ettől függetlenül valaki játszik vele? Akciós még és ha menne rajta kisebb hibákkal akkor megvenném
-
kisda
aktív tag
válasz zoltannagy #8697 üzenetére
Milyen beállitások mellett van meg az 50 fps? Illetve neked nem lépked ki a játék mindenféle indok nélkül? Játszós pc-n és oled deck-en is kidob engem (asztalin haverékat is)
Köszi!
-
tl-x
őstag
válasz Dawide@axele #8701 üzenetére
Én spigen rugged armort vettem egy hete, még barátkozunk. Belefér a gyári tokba, bár kicsit passzentos. Rendeltem hozzá egy fehér Tomtoc tokot, majd meglátom abban, hogy fér el. Nem melegszik jobban, a szellőző nyíllások szabadon vannak. Sokan a Skull & Co gripet (ez nem fér bele a gyári OLED tokba) és a Jsaux Modecase használják.
[ Szerkesztve ]
-
Dawide@axele
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest