Hirdetés
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
chris0000
üzenetére
Köszi a tippet, sajnos ahogy nézem ez ránk nem vonatkozik. Azzal kezdődik hogy
HA ÖN EURÓPAI UNIÓS TAGÁLLAMBAN, [...] ÉLŐ FOGYASZTÓ, EZ A KORLÁTOZOTT GARANCIA ÉS MEGÁLLAPODÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK. EHELYETT ÖNT A HARDVER VÁSÁRLÁSÁNAK JOGHATÓSÁGA SZERINT BIZTOSÍTOTT JOGSZABÁLYI SZAVATOSSÁG VAGY GARANCIÁK ILLETIK MEG.
Mindenesetre az biztató hogy azt írják a gari átruházható, ha van valakinek személyes tapasztalata szívesen meghallgatnám.
-
30z.Samu
titán
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem elég, elvégre ez egy interaktív film.
Én kicsit toltam még, igazából arra jöttem rá hogy akár magasabb grafikán is lehet 30fps lock-al. Nem fog rosszabbul futni, mint alacsony grafikán, ott is néha be-be röccen. De mivel ez nem egy pörgős játék, nekem teljesen megfelel. #11327nincsnév007: Én laptopon feltelepítem meg rárakom a szinkront, majd az egész mappát átmásolom Deck-re.
-
Lmh
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Melyikek a kedvenc indie játékaid decken?
Jah, amugy koszi mindenkinek a velemenyeket. Elengedem ezt a "deck mint pótpc" dolgot. Majd vmi jó laptopot fogok venni pc helyett, pc meg marad tartalékba...már nincs szívem eladni, olyan regota megvan... alig kapnék érte vmi pénzt.
-
válasz
chris0000
üzenetére
Megnéztem. Idegesítő. Túl gyorsan és túl könnyen meghalnak a karakterek, miközben a menedék folyamatosan fejlesztése miatt megállás nélkül menni kéne nyersanyagokat kutatni az egyik karakterrel, a másikkal meg ott maradni és fejleszteni.
Közben persze mindkét karakter megéhezhet, elfáradhat, előjönnek a nyavalyáik, depresszió, magány, kilátástalanság, morális válság, stb. Ezeket is mind kezelni kellene, de ehhez megint nyersanyag kell, tonnaszám. Persze a hátizsákja véges, szóval idővel a cuccok ott maradnak és nem lehet elvinni őket.
Vannak ajtók amiket csak tolvajkulccsal lehet kinyitni, amit ha elfelejtesz magaddal vinni, akkor ez a része is ennyi volt, mert sajnos máshogy nem képes kinyitni egy zárt ajtót.
Mindig el KELL hogy teljen 1 nap, hogy valami felszerelés elkészüljön, vagy hogy hősünk kimehessen kutatni a cuccok után, vagy hogy kialudja magát, de közben a menedéken kívüli zombik rombolják az ajtót, ami minden eltelt nap után rosszabb állapotban van, ezt meg be kéne deszkázni, de ha épp nem tud kimenni a nyavalyái miatt, és elfogyott a nyersanyag is, akkor már kezdheted is újra az egész játékot. Ha meg már a társ is meghalt és egyedül maradt, akkor kizárt hogy mindenre tud figyelni, miközben a menedéken is kellene dolgozni, meg a nyersanyag keresésen is.
A legidegesítőbb része, hogy macerás a kezelése.
Nyisd meg a térképet, pakold be a hátizsákba amit vinni akarsz (fegyver, kaja, tolvajkulcs, akármi), ezek persze a megkeresendő nyersanyagok elől veszik el a helyet, szóval amennyi dolgot viszel magaddal, annyival kevesebbet tudsz visszavinni, pedig fontos lenne minél többet.
Aztán ha ez megvan, kijelölöd hová akarsz menni, kilépsz, nyomva tartod a gombot hogy elinduljon, töltőképernyő, és máris eltelt 1 nap, a menedéken rosszabb állapotban lettek a deszkák, szóval deszkát is kéne találnod, de az sincs mindenhol, szóval....
Nem is sorolom tovább, macerás, idegesítő, és legfőképp átgondolatlan.Maga a játék meg csak annyi, hogy egy fix helyszínen tudsz kutatni, bújkálni, és ha szerencséd van akkor nem vesznek észre és nem ölnek meg a zombik.
Amúgy meg minden hely 1 darab helyszín amit bejárhatsz, a menedék és a célépület között töltőképernyővel. És amúgy ennyi a játék, találj cuccokat hogy minél fejlettebb legyen a menedéked, miközben a karaktered lelkiállapotára is figyelned kell, és ennyiben ki is merült. Gyakorlatilag egy farmolós játék, ahol minden csak erről szól.
Kb. mint a Fallout Shelter modernebb grafikával, viszont sokkal több és idegesítőbb elemmel. -
válasz
chris0000
üzenetére
Állítólag AMD Ryzen Z2 Extreme proci lesz benne, ami 64 bites és 8 maggal bír. Zen 5 és Zen 5c típusjelekkel, az eddigi sima Zen 4 helyett. Meg lesz mellette RDNA 3.5 iGPU is, így erre a kombóra azt mondják, hogy az eddigi kézikonzolokhoz képest brutálisan erős teljesítménybeli ugrást fog hozni. Már csak egy új generációs akksi kell mellé, hogy majd bírja is.
Tippre lesz vagy 400k alapáron, viszont cserébe hozni fogja egy mostani középkategóriás PC teljesítményét, az meg már úgy igencsak figyelemreméltó.
HA tényleg ilyesmi lesz. -
bepken
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
nem tudom, mennyire vehetőek komolyan ezek a gépigény adatok egyébként...az is elképzelhető, hogy csak random beírnak valamit, amin tutira elfut.
fps counter nem volt bekapcsolva, de valóban voltak szemmel látható röccenések olyan szituban, amikor tényleg sok egység volt a képernyőn (értsd: rohadt sok hangya meg termesz meg minden
), de a világon semmit sem állítottam a menüben, szóval simán jöhet majd akár egy Deck kompatibilis(ebb) beállítás is később.a The Precinct is zseniális játéknak tűnik! bár azt PC-n próbáltam ki tegnap. RX580 kártya van a gépben és a bevezető jelenet valamint az üldözés ott se volt smooth (bár eleve régi hardver, szóval ez az én esetemben nem mérvadó) - szerintem fognak még rajta csiszolni, kiadást követően meg remélhetőleg még többet optimalizálnak majd.
a hangyás játéknál mondjuk szerintem annyira nem para az fps drop...azért egy RTS játékkal el lehet játszani 25-30 fps mellett is bőven! viszont egy rendőrös, lövöldözős, üldözős játék esetén szerintem sem árt, ha van fps

-
válasz
chris0000
üzenetére
Sehogy nem állítottam be, nekem teljesen jól ment. OLED-es Deckem van, ez elvileg ugye egy optimalizáltabb frissített kiadás, egyfajta 1.5-ös verzió az LCD-hez képest. Az elején kicsit mintha röcögött volna az animáció, amikor megy a kamera a város felett, de a játékkal nem volt gond. A teljesben meg mindent be lehet majd állítani.
Van amúgy játszható demó a Captain Blood-hoz is, az kalózos, TPS-es harcolós, de az első indítás után kilépett, úgyhogy nem is erőltettem tovább.

-
-
-
chris0000
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
rendesen optimalizáltak a játékon, mióta kijött.. megjelenéskor alig volt 40-45 fps decken, és közel nem volt minden maxon. most meg gyakorlatilag minden maxra véve - qualityn (az árnyékok vannak mediumon) 60-70fps-el megy. FSR2-vel +10, -10 fps nyerhető még. így lehet sor kerül a megvételére..
-
Šolaire
veterán
válasz
chris0000
üzenetére
Szia ezt nem tudtam köszi
nagy a boldogság most. Első részbe is van vagy 100 órám a 3-at is imádom most is fent van, de a nosztalgia miatt a 2 a kedvencem. Flotsam-nak olyan hangulata van de még a menünek is az a zene stb szóval most öröm van.
tl-x : köszi majd ránézek mert tegnap is jött le valami frissítés a 3-hoz, nem futott valami jól kevés volt az fps azóta gondolom javították.
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
chris0000
üzenetére
Ha a játék csak letölt és nem telepít, akkor nem érzed a különbséget.
De ha jobban megnézed, amikor játékot töltesz le, kiírja például, hogy 2.3 GB-ot tölt le és 3.9 GB a teljes méret. Ilyenkor a CPU-nak dolgoznia kell a kitömörítésen, nem is keveset, addig érezhetsz a játékodon teljesítménycsökkenést.
-
Raijin
tag
válasz
chris0000
üzenetére
Ingyenes játékok a hétvégére:
The tipping point
NoStringsAttached -
esfrost
tag
válasz
chris0000
üzenetére
Amiket felsoroltam azok nem pc vagy gamer fül-, fejhallgatók, Ezek egyszerű audio eszközök zene hallgatáshoz és ezek mind vezetékesek, így sem applikáció, szoftver vagy bármilyen usb nem szükséges hozzá. Van két hangsugárzó, amikből kijön egy-egy vezeték, összefut egy vezetékbe, aminek a végén van egy 3.5mm jack.

-
cami][us
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
Szerintem kontrollerrel annyira nem jó. Kontrétan volt már hogy input lag miatt purcantam ki. Egerészve a táskából is könnyebb kiválasztani a fegyvert/lőszert és gyakran a gyorsaságon is múlik hogy túlélsz-e.
Persze mostanában inkább a várépítésen ügyködöm, meg várom az új főverziót.
#8499 jó dlc cím lenne
-
Peaceliker
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem nem túl harcos a pc (fx8350, gtx1060, 8gb ram). Decken harmad annyi ideig tölt a tp
Grafikát nem tudom össze nézni, mert 1080p vs 720 illetve 24" vs 7 et nehéz összehasonlítani
Persze, fps méréssel lehetne játszani, de ahhoz lusta vagyok, meg csak decken tolom, azóta nem is érdekel pc n mizu a játékkal
-
MrTwister
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
CPU: Zen 2 4c/8t, 2.4-3.5GHz (up to 448 GFlops FP32)
GPU: 8 RDNA 2 CUs, 1.6GHz (1.6 TFlops FP32)
mindez 16 GB RAM-mal
forrás: [link]
Tehát ez a konfig GPU szinten ekvivalens kb. egy GeForce GTX 650 Ti erejével: [link] AMD-ben mérve ez kb. egy 7850-nek fellel meg: [link] Itt
A CPU az meg kb. egy Matisse osztályú visszafogott órajelű Ryzen 3 3100-nak felel meg.
-
-
JSaN
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
A battlenetes verzio is siman fut rajta, mokolas nelkul.
Honapok ota tolom, medium graf, FSR2 ballanced, fix 50fps-re belove fluid.
De tegnap en is megneztem a steames verziot, ugyan az. Egy szempontbol roszabb a Bnettol, Bneten van 40gb-os opcio is, ahol a 4k Texturaxat ki lehet hagyni, deckre felesleges. Steamen nincs (nem lattam ilyen opciot) ott egybe feltolja a 85gb-t. Es steamen pont a deck minosites miatt jo lenne ez az opcio is. -
zellerzoggye
csendes tag
válasz
chris0000
üzenetére
Nekem még mindig ez.... vicc.
Kezdem azt hinni, hogy előbb átadnák a GLS-nek, ha most egy másik Steam accountal megrendelném újra.
Más fórumokon is azt látom, hogy semmi logika nincs a kiszállítás terén és előbb adják át a futárszolgálatnak azoknak akik pár nappal később rendeltek.Durva hogy manapság kínából előbb megérkezik egy kulcstartó, mint hogy ezek kimozgatnának Hollandiában a raktárból egy 680 eurós készüléket.
-
esfrost
tag
-
tl-x
addikt
válasz
chris0000
üzenetére
Igen nekem is ezért szállt el az első fizetésem mert a virtuális számlámra (PayPal) csak 20e ft-ot tettem gondoltam az bővel elég a foglaláshoz. Mire beléptem a netbankba feltörtem a lekötésem és átutaltam már kidobott. Aztán nem is ment PayPal-al szóval meg kellett néznem a netbankban a virtuális kártyám adatait, hogy tudjak fizetni. Egy kész csoda hogy összejött

#ollie Érthető és örülök is neki, hogy nem kell sokat várni. Csak az összefoglalóban a 4 eurós leírás van. Valaki javítaná?
-
válasz
chris0000
üzenetére
Azért kéri most a teljes összeget, mert rögtön küldi is a cuccot, mivel van raktáron. A 4 eurós ár akkor volt, amikor várólistásan lehetett venni deck-et, majd szállítás előtt ki kellet fizetni a teljes összeget. Azért terhelt akkor 4 euróra, hogy komolytalanok ne írassák fel magukat a várólistára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Játékon még filózom, hogy melyiket vegyem.

Cucuska2