Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Olyan 350Mbps volt eddig a max amit láttam rajta, a wifi jelet sem dobta el soha.
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
válasz
zoltannagy
üzenetére
Pont, hogy az utángyártottak működnek jobban a posztok alapján, bár azóta lehet orvosoltak csomó problémát. A hivatalosnál olyanokat olvastam, hogy nem csatlakozik egyáltalán, van hogy ki-be kapcsolás kell hogy működjön monitorokkal, esetleg ki kell húzni a kábelt és visszadugni ugyanezért.
#8973 30z.Samu Tulajdonképpen ez "csak" egy számítógép, szabványosnak kéne lennie a meglévő dokkolónak is.
-
stickermajom
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Powertoolsban van rá beállítási lehetőség. Azt mondjuk hirtelen nem tudom, hogy az desktop módban is érvényesül-e.
-
stickermajom
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lehet érdemes akkor 80% körül korlátozni a töltöttséget, és pár hetente csinálni egy 20-100% ciklust. Illetve gyorstöltés közben annyira nem javallott játszani, mert magas hőmérséklet mellett jobban degradálódhat az akksi.
-
stickermajom
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hol mutatja? (mondjuk nekem egy hónapos a gép, szóval a válaszom valószínűleg nem lesz releváns)
-
stickermajom
addikt
Na nekem nem jött be ez a matt JSAUX üveg. Pest környékén nem akar valaki cserélni egy tisztára?
-
stickermajom
addikt
Kicsit megszaladt ez a Winter Sale így friss tulajként, idénre szerintem megvannak a játékok. Ami jött:
Dave the Diver
Mass Effect Legendary Edition
Metro Last Light Redux
Ori: The Collection
Half-Life (úgy emlékeztem megvan, de csak a Source változat, ehhez meg jött a 25th anniversary patch nemrég)
Limbo
Bastion
South Park: The Stick of Truth
South Park: The Fractured but Whole
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2Van amivel játszottam már más platformon, de szívesen folytatnám Decken is. Mellette még van egy rakás játék az accountomon régről, amit szeretnék újrajátszani. (Portal 1-2, HL2, stb.)
-
stickermajom
addikt
Ti raktatok valami tempered glasst a Deckre?
-
stickermajom
addikt
Megleptem magam én is egy 512-es OLED-del karácsonyra.
Felfedezni nem sok időm volt az eszközt, csak felraktam gyorsan a Dave the Divert és játszottam vele amíg a nagyszülők lefoglalták a kölyköt.
Eddig nagyon tetszik a cucc! Később szeretnék jobban belemászni a lelkivilágába, az lesz a másik fele a szórakozásnak. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Visszakerestem, de nem találtam határozott választ. A sávos garancia hogy alakul a Decknél? Az oldaluk elég szűkszavú, egyedül a refurb résznél találtam egy ilyet:

Nem refurb eszköz érdekel, de ez alapján gondolom egy új 512-es OLED is 2 évvel jönne?Szerk.:
Azt hiszem megvan:
"HA ÖN EURÓPAI UNIÓS TAGÁLLAMBAN, AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN, QUÉBEC TARTOMÁNYBAN (KANADA), AUSZTRÁLIÁBAN VAGY ÚJ-ZÉLANDON ÉLŐ FOGYASZTÓ, EZ A KORLÁTOZOTT GARANCIA ÉS MEGÁLLAPODÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK. EHELYETT ÖNT A LAKÓHELYE SZERINT BIZTOSÍTOTT JOGSZABÁLYI SZAVATOSSÁG VAGY GARANCIÁK ILLETIK MEG." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rendeltem egy csomag tiszta Benazcap üveget, mert az itt van jövő hétre, remélem jó hozzá a JSAUX kerete.
Felfedezni nem sok időm volt az eszközt, csak felraktam gyorsan a Dave the Divert és játszottam vele amíg a nagyszülők lefoglalták a kölyköt.
Cucuska2