- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
PoE steam deck kompatibilitást nekem teljesen szécseszte ez az új PoE patch.
Vki tolja? Ötlet? Lehet csak valamit át kell állítani, hogy újra normális legyen a kontroller support. Jelenleg fel sem ismeri, hogy kontrollerrel tolom, a beállításoknál nem kiválasztható az az opció.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Šolaire
veterán
Most rendeltem meg remélem hamarosan csatlakozhatok hozzátok.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Quent1n
senior tag
válasz zoltannagy #8291 üzenetére
Ahogy írták előttem, Hollandia > Németo. > Magyaro. az útvonal. Átadástól számítva alsó hangon 5 munkanappal számolhatsz. Én most tartok 6-nál, talán hétfőre ideér. Elméletileg legkésőbb jövő hét péntekre meg kéne, hogy érkezzen neked.
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
ripla
addikt
Tippre szerda-csütörtök magasságában.
-
consono
nagyúr
Hollandia->Németország->Magyarország ha jól emlékszem az útvonal.
"Mechazilla has caught the booster."
-
szilasz007
aktív tag
válasz idegbeteg18 #8285 üzenetére
Én éjjel felébredtem, beléptem, láttam a karbantartásról az értesítőt... majd később ugyanez, 4 óra sorbanállás. Gondoltam a f*szomra és annak elképzelt helyére, jobbra fordulva aludtam tovább. Vicc az egész
Szerencsére nem ezen múlt a boldogság... -
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
Quent1n
senior tag
Én elengedtem a dolgot, szánalmas, hogy ennyire futotta tőlük.
-
zombei
aktív tag
válasz idegbeteg18 #8285 üzenetére
Első 1 percben még a fő oldal jó volt, csak bejelentkezni nem engedett, aztán lehalt az egész.
-
MrTwister
őstag
válasz idegbeteg18 #8283 üzenetére
Na ez jó: "You are now in line.Thank you for your patience." Your estimated wait time is more than 4 hours.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
idegbeteg18
tag
Beírtam nekik a hibát az esemènyre, remélem ez is hozzátett a sok száz ember mellett…
Miután beírt bepken megpróbáltam, de akkor se engedett át.
Ezek után már csinálják[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Quent1n #8279 üzenetére
most próbáljátok meg, engem irányítószámos részen átengedett
(szigorúan véve még csak most kezdődik a show, szóval hamar megoldották )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
hiába szerepel Hungary is a listában, irányítószámot nem enged magadni....szóval bukó.
mindegy is, nézzük a bejelentéseket!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Smithy87
senior tag
Nem lett volna rossz de eddig bírtam
-
ripla
addikt
De most nagyobb az esélyed, mert az USA nézők között meg 100 darab Lenovo Legion-t sorsolnak ki.
Legalábbis nekem ilyen mail jött délután.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nem akarom senkinek elvenni a kedvét, de tavalyi közvetítést elvileg több, mint 100 millióan nézték! ettől függetlenül hajrá! nyilván én is rámegyek
(mondjuk amúgy most jó nagy skótok...tavaly a teljes műsoridő alatt sorsoltak ki minden percben egy Deck-et... )
-
ripla
addikt
Miért fontos ez nekünk?
Mert aki a műsor ideje alatt regisztrál ezen az oldalon, azok között kisorsolnak 100 darab 1 terás Steam Deck OLED-et, és kis hazánk is érintett a sorsolásban.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Érdekes, összenéztem a 2 eszköz gombjait egymás mellett és alig volt különbség. Vastagságra ugyanaz, csak a Deck szélessége nagyobb 1 mm-el kb. Gondoltam gumi, ráfeszül, ezek szerint nem. (?)
#8271zoltannagy
Nekem nem kell, egy fentebbi kérdésre válaszoltam.
Védőfóliát szeretnék majd, de még nem jutottam el a rendelésig.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz consono #8264 üzenetére
én simán játszok a GamePass játékokkal SteamOS-ben, de streamelve.
itt van hozzá a Microsoft support cikk, ha valaki esetleg beállítaná: [https://support.microsoft.com/en-gb/topic/xbox-cloud-gaming-in-microsoft-edge-with-steam-deck-43dd011b-0ce8-4810-8302-965be6d53296] -
chris0000
őstag
hi. ha bírja egy játék a 90fps-t, akkor nem automatán azon kellene mennie, ha 90Hz-re van állítva a deck kijelző? thx.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok. Jól számoltam? 1 TB oled kijön 300-ból? Virtuális kártya van regisztrálva steamre csak annyit szoktam rárakni amennyiért vásárolok.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Laurh
aktív tag
Joy-ra keresek kis védő kupakot.
Hazai beszerzés vonatkozásában nem nagyon találtam forrást, tudja valaki hogy a Deck Joy mérete kompatibilis pl ps5 Joy méretével vagy bármilyen más felkapodtabb konzoléval.Switchet néztem az tök más méret.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
inspiroyhome
senior tag
válasz zoltannagy #8225 üzenetére
Nagy a szoras. Sokan megkapjak idoben, de nem mindenki. En November 16.-an rendeltem. Decemberben kaptam meg.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
az € árfolyamot is érdemes nézni, aki most akar venni decket, mert én még 255-be vettem az enyémet, de szépen kúszik vissza az €, ami +több ezer forinot jelent már most is. aki venni akar, most tegye szerintem, mert 400-as €-val már 271 körül lesz az ára... üdv.
-
Quent1n
senior tag
válasz zoltannagy #8247 üzenetére
Én az első GLS-es emailben rányomtam a "Módosítás" gombra és szépen átírtam az adatokat. Nekem az utca név volt egyébként elírva, mert az "ő" betű fennakadt a rendszeren (itt megjegyzem, hogy kissé felcsesz, hogy 2023-ban ez még probléma az interneten) és így "Foe ut" lett, ezt javítottam Fő út-ra.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz Quent1n #8242 üzenetére
Az ékezetes karaktereket már itt javítsam is ki az elején?
"********** SZÁMÚ RENDELÉS
Rendelés dátuma: 2023. dec. 5.SZÁLLÍTÁSI ÁLLAPOT:Fizetés feldolgozva
Tételek becsomagolva
Szállító által felvéve
Szállítva: követési számSZÁLLÍTÁS IDE:Nagy Zoltán
*
MagyarországSzerkesztés" -
válasz zoltannagy #8241 üzenetére
100 eurónál már lehet pár száz forint különbség is, persze banktól függ, hogy pontosan mennyi. A legrosszabb a PayPal, ha az váltja neked a forintot. De egy néhány száz eurós tételnél azért nem halsz bele a váltásba, pár ezer eurónál már érdemes odafigyelni erre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Quent1n
senior tag
válasz Shade45 #8240 üzenetére
Azért nem olyan tragikus ám a bankok átváltása.. Amitől óvakodni kell az a PayPal meg az Amazon ott nagyobb a bukta. Én most vettem egy 103 eurós tételt a Revoluton 38.979 lett volna, PayPalen keresztül Raiffeisen-es váltással pedig 39.573 forint volt, azért ez egyáltalán nem vészes szerintem.
-
Quent1n
senior tag
Én november 29-én rendeltem meg, azóta úton, ma beszéltem telefonon a GLS-el, azt mondták a hóhelyzet miatt lehet kis csúszás, de szerintük csütörtök-péntek magasságában meg fog érkezni.
Amire érdemes figyelni, hogy a Steam felülete sem szereti az ékezetes karaktereket, nekem elírások lettek a címben, de a GLS emailjében van link, ahol ki lehet javítani.#8228Shade45: Ezekkel úgy vagyok, hogy mindig a panaszosak a leghangosabbak. Ismerni kellene a számokat, hogy valóban azt tudjuk mondani, sok a panasz. Tekintve mennyire rámentünk most sokan erre a verzióra, szerintem még mindig elenyésző lehet a panaszok száma. A jack probléma nekem sem tetszik de lehet át lehetne hidalni egy USB-C > USB-C - JACK elosztóval.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz Shade45 #8240 üzenetére
Semmi gond, inkább köszönöm a tanácsot.
Már mindegy, így sikerült megvennem csak az OTP nem engedte a K&H igen.
Soha sem adom meg a főkártya adatokat, mert NET kártyát használok csak mindig annyi van rajta amennyit átutalok rá.
A Revolutot nem ismerem sajnos csak hallottam róla.
Ha azzal fizettem volna, nem tudom mennyit tudtam volna megspórolni -
Shade45
senior tag
válasz zoltannagy #8239 üzenetére
Bár semmi közöm hozzá, de miért a bankodon keresztül vásárolsz más devizában? Revolut? A bankok deviza váltási árfolyama híresen rossz, mindemellett ha Revolutot használsz a főszámlád adatait sem kell kiadnod.
-
zoltannagy
aktív tag
Vagy lehet jobban járnék, ha a feleségem K&H kártyájára utalom át és onnan próbálom megvenni? Már vagy ötször próbáltam megvenni és semmi.
-
zoltannagy
aktív tag
Vásárlaskor valakinek kiírta ugyan ezt a szöveget?
"A vásárlás nem fejeződött be. A bankkártya-kibocsátó elutasította bankkártyád adatait.
Bizonyos esetekben a bankkártya-kibocsátó „zárolhatja” az összeget a számládon, de nem terheli meg azt. Az alább látható adatokban esetleg előforduló hibák javítása után próbáld meg újra a vásárlást."A limit is megmelve (OTP) vagy próbálkozni kell párszor?
-
ripla
addikt
Elültettétek a fülemben a bogarat, szóval megnéztem én is, de megnyugodtam, Samsung paneles az OLEDem.
-
boost
addikt
válasz zoltannagy #8233 üzenetére
a 14 nap visszaküldés akkor is él, ha nincs baja a gépnek. Utána nem tudom, hogy cseréli -e a Steam pixelhiba esetén. Ez ma már laptopok esetén se általános.
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Nem emlékszem, hogy az LCD verziónak annó, voltak e nyűgjei. Lehet voltak csak nem hallottam róla. Bár azért én sem hiszem, hogy tömeges hiba lenne mert azrt arról nem olvasok a rediten. Persze van hibás darab mint mindenben, engem mondjuk a legjobban a beragdt pixel zavarna azt gondolom meg cserélné a Steam?
-
Shade45
senior tag
válasz zoltannagy #8229 üzenetére
Nálam a jack sistergés nagyobb hiba, vezetékes fejhallgatóval használnám.
-
Shade45
senior tag
Rendelés előtt állok én is, de olvasva a reddit-es csoportot, elég sok panasz van az új modellre: beragadó gombok, jack csatlakozó sistereg/fehérzaj hallható, pixel hibás panelek (bár ez inkább az LE edition-ra jellemző inkább).
Szóval arra gondoltam, hogy megvárom, hogy kifusson a jelenlegi készlet, hátha a második készlet már a javított egységekből fog állni.
-
Corleone33
senior tag
November 24-én rendeltem reggel, December elsejére délelőtt màr meg is érkezett.
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
ripla
addikt
7-10 munkanap átlagban, de most hogy közelednek az ünnepek, lehet hogy ennél is tovább fog tartani. Ha meg szeretnéd venni, akkor minél előbb tedd meg, mert év végére mindig telítve vannak a futárszolgálatok.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Mi az általános tapasztalat rendelésnél? Ha ma este megrendelem akkor szerintetek jövőhét kedden megkapom vagy rá kell azért számolnom pár napot? -
kovsol
titán
8GB van neki adva a 32GB mellé. Diablo4 kivételével semmivel nem volt még gondom. De gyors google keresés után rengeteg bejegyzést találtam erről, és nem én szenvedek ezzel csak. Ha bezárom a böngészőt, és van 15GB szabad RAM akkor nem csinálja.
May the Force be with you!
-
félisten
válasz Peaceliker #8222 üzenetére
fx8350
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C, Silverstone GD05 + GD06, Xbox One S 1T
-
Peaceliker
addikt
válasz chris0000 #8218 üzenetére
Nekem nem túl harcos a pc (fx8350, gtx1060, 8gb ram). Decken harmad annyi ideig tölt a tp
Grafikát nem tudom össze nézni, mert 1080p vs 720 illetve 24" vs 7 et nehéz összehasonlítani
Persze, fps méréssel lehetne játszani, de ahhoz lusta vagyok, meg csak decken tolom, azóta nem is érdekel pc n mizu a játékkal"Oh my Goa'uld!"
-
kovsol
titán
-
MrTwister
őstag
Valóban itt ebben az érdekes IGN cikkben is említik ezt: [link] Itt amúgy egy AMD Radeon RX 560/Nvidia GTX 1050 szintjére hozzák ki a GPU-t.
chris0000: Ha visszaolvasol itt a fórumban többen pozitívan nyilatkoztak a Diablo 4-ről Decken futtatva.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz chris0000 #8215 üzenetére
CPU: Zen 2 4c/8t, 2.4-3.5GHz (up to 448 GFlops FP32)
GPU: 8 RDNA 2 CUs, 1.6GHz (1.6 TFlops FP32)
mindez 16 GB RAM-mal
forrás: [link]
Tehát ez a konfig GPU szinten ekvivalens kb. egy GeForce GTX 650 Ti erejével: [link] AMD-ben mérve ez kb. egy 7850-nek fellel meg: [link] Itt
A CPU az meg kb. egy Matisse osztályú visszafogott órajelű Ryzen 3 3100-nak felel meg.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. a deck konfigja kb. milyen intel cpu+nvidia gpu kombónak felel meg? thx. üdv.
-
Quent1n
senior tag
Azért ez a Tomtoc szerintem már sokkal kezelhetőbb méret. Igaz, max a törlőkendő meg egy sd kártya fér bele, de pl. töltő úgyis van mindig a hátizsákomban telefonhoz, notihoz stb. szóval az nem gond. Ezen a képen szerintem jól látszik a difi ami szerintem már számottevő: [link]
#8207boost: [link] Ilyesmire gondoltál? Én hasonlókban szoktam kábeleket tartani.
-
bepken
veterán
sziasztok! pár napon belül érkezik Prime Gaming jóvoltából a Deathloop (Epic Store)
ez a játék mennyire játszható kontrollerrel? úgy értve, hogy én nagyon béna vagyok, ha kontrollerrel kell célozni... van benne normális assist? csak mert maga a játék régóta érdekel, be is fogom húzni nyilván. csak kérdés, hogy Deck-en érdemes e belekezdeni
[ Szerkesztve ]
-
Quent1n
senior tag
Végül vettem egy szürke Tomtoc-ot (azért szürkét, mert szerintem a fekete meg a fehér verzió is hajlamosabb a koszolódásra). Néztem a Jsaux tokot, de nekem azzal az a bajom, hogy sok részt fedetlenül hagy és ha pl. bedobom táskába stb. telemehet porral/morzsával akármivel. Szóval mivel volt egy 5 eurós kuponom is, mondtam jöjjön a Tomtoc. Azt láttam, hogy Skull & Co GripCas-el bele fog férni.
SD kártyával kapcsolatban az lett volna az ötletem, hogy veszek bele valami gyorsat és rádobok egy wint, de ha annyival lassabb, akkor max upgradelem a belsőt 1TB-ra, az 512-esből meg externalt csinálok.
#8197tl-x: Nekem az volt most az egyik tényező, hogy lehessen hurcolni, melóba, utazáshoz, ilyesmi és hát erre a gyári tok sajnos nem az igazi. Amúgy erre is gondoltam, hogy legyen fényes, aztán ha találok akkor kap egy anitglare üveget.Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
jcrk
tag
Ha nem vagy biztos, hogy indítsd el a játékot ez egy jó kiindulási pont lehet [link]
-
r0b1
tag
válasz Quent1n #8195 üzenetére
Nekem Tomtoc van, én meg vagyok vele elégedve. Amin még én gondolkoztam az a Jsaux keménytok [link] , ezzel állítólag még az eredeti tokjába is befér. Neked kell tudni, mennyire szűkös a hely a táskában, amivel vinnéd.
SD kártyás kérdésed nem teljesen világos számomra, a Win-t akarod SD kártyára telepíteni? Ha igen, az nem célszerű, jelentősen lassabb lenne a rendszer, mintha az SSD-re tennéd. Ha csak plusz tárhelynek akarod az SD-t használni, úgy elég lehet (ersze ez a "pár" játék méretétől függ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest