- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
PoE steam deck kompatibilitást nekem teljesen szécseszte ez az új PoE patch.
Vki tolja? Ötlet? Lehet csak valamit át kell állítani, hogy újra normális legyen a kontroller support. Jelenleg fel sem ismeri, hogy kontrollerrel tolom, a beállításoknál nem kiválasztható az az opció.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Šolaire
veterán
Most rendeltem meg remélem hamarosan csatlakozhatok hozzátok.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Quent1n
senior tag
válasz zoltannagy #8291 üzenetére
Ahogy írták előttem, Hollandia > Németo. > Magyaro. az útvonal. Átadástól számítva alsó hangon 5 munkanappal számolhatsz. Én most tartok 6-nál, talán hétfőre ideér. Elméletileg legkésőbb jövő hét péntekre meg kéne, hogy érkezzen neked.
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
ripla
addikt
Tippre szerda-csütörtök magasságában.
-
consono
nagyúr
Hollandia->Németország->Magyarország ha jól emlékszem az útvonal.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
szilasz007
aktív tag
válasz idegbeteg18 #8285 üzenetére
Én éjjel felébredtem, beléptem, láttam a karbantartásról az értesítőt... majd később ugyanez, 4 óra sorbanállás. Gondoltam a f*szomra és annak elképzelt helyére, jobbra fordulva aludtam tovább. Vicc az egész
Szerencsére nem ezen múlt a boldogság... -
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Quent1n
senior tag
Én elengedtem a dolgot, szánalmas, hogy ennyire futotta tőlük.
-
zombei
aktív tag
válasz idegbeteg18 #8285 üzenetére
Első 1 percben még a fő oldal jó volt, csak bejelentkezni nem engedett, aztán lehalt az egész.
-
MrTwister
őstag
válasz idegbeteg18 #8283 üzenetére
Na ez jó: "You are now in line.Thank you for your patience." Your estimated wait time is more than 4 hours.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
idegbeteg18
tag
Beírtam nekik a hibát az esemènyre, remélem ez is hozzátett a sok száz ember mellett…
Miután beírt bepken megpróbáltam, de akkor se engedett át.
Ezek után már csinálják[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Quent1n #8279 üzenetére
most próbáljátok meg, engem irányítószámos részen átengedett
(szigorúan véve még csak most kezdődik a show, szóval hamar megoldották )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
hiába szerepel Hungary is a listában, irányítószámot nem enged magadni....szóval bukó.
mindegy is, nézzük a bejelentéseket!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Smithy87
senior tag
Nem lett volna rossz de eddig bírtam
-
ripla
addikt
De most nagyobb az esélyed, mert az USA nézők között meg 100 darab Lenovo Legion-t sorsolnak ki.
Legalábbis nekem ilyen mail jött délután.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nem akarom senkinek elvenni a kedvét, de tavalyi közvetítést elvileg több, mint 100 millióan nézték! ettől függetlenül hajrá! nyilván én is rámegyek
(mondjuk amúgy most jó nagy skótok...tavaly a teljes műsoridő alatt sorsoltak ki minden percben egy Deck-et... )
-
ripla
addikt
Miért fontos ez nekünk?
Mert aki a műsor ideje alatt regisztrál ezen az oldalon, azok között kisorsolnak 100 darab 1 terás Steam Deck OLED-et, és kis hazánk is érintett a sorsolásban.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Érdekes, összenéztem a 2 eszköz gombjait egymás mellett és alig volt különbség. Vastagságra ugyanaz, csak a Deck szélessége nagyobb 1 mm-el kb. Gondoltam gumi, ráfeszül, ezek szerint nem. (?)
#8271zoltannagy
Nekem nem kell, egy fentebbi kérdésre válaszoltam.
Védőfóliát szeretnék majd, de még nem jutottam el a rendelésig.[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz consono #8264 üzenetére
én simán játszok a GamePass játékokkal SteamOS-ben, de streamelve.
itt van hozzá a Microsoft support cikk, ha valaki esetleg beállítaná: [https://support.microsoft.com/en-gb/topic/xbox-cloud-gaming-in-microsoft-edge-with-steam-deck-43dd011b-0ce8-4810-8302-965be6d53296] -
chris0000
őstag
hi. ha bírja egy játék a 90fps-t, akkor nem automatán azon kellene mennie, ha 90Hz-re van állítva a deck kijelző? thx.
-
Šolaire
veterán
Sziasztok. Jól számoltam? 1 TB oled kijön 300-ból? Virtuális kártya van regisztrálva steamre csak annyit szoktam rárakni amennyiért vásárolok.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Laurh
aktív tag
Joy-ra keresek kis védő kupakot.
Hazai beszerzés vonatkozásában nem nagyon találtam forrást, tudja valaki hogy a Deck Joy mérete kompatibilis pl ps5 Joy méretével vagy bármilyen más felkapodtabb konzoléval.Switchet néztem az tök más méret.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
inspiroyhome
senior tag
válasz zoltannagy #8225 üzenetére
Nagy a szoras. Sokan megkapjak idoben, de nem mindenki. En November 16.-an rendeltem. Decemberben kaptam meg.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
az € árfolyamot is érdemes nézni, aki most akar venni decket, mert én még 255-be vettem az enyémet, de szépen kúszik vissza az €, ami +több ezer forinot jelent már most is. aki venni akar, most tegye szerintem, mert 400-as €-val már 271 körül lesz az ára... üdv.
-
Quent1n
senior tag
válasz zoltannagy #8247 üzenetére
Én az első GLS-es emailben rányomtam a "Módosítás" gombra és szépen átírtam az adatokat. Nekem az utca név volt egyébként elírva, mert az "ő" betű fennakadt a rendszeren (itt megjegyzem, hogy kissé felcsesz, hogy 2023-ban ez még probléma az interneten) és így "Foe ut" lett, ezt javítottam Fő út-ra.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz Quent1n #8242 üzenetére
Az ékezetes karaktereket már itt javítsam is ki az elején?
"********** SZÁMÚ RENDELÉS
Rendelés dátuma: 2023. dec. 5.SZÁLLÍTÁSI ÁLLAPOT:Fizetés feldolgozva
Tételek becsomagolva
Szállító által felvéve
Szállítva: követési számSZÁLLÍTÁS IDE:Nagy Zoltán
*
MagyarországSzerkesztés" -
válasz zoltannagy #8241 üzenetére
100 eurónál már lehet pár száz forint különbség is, persze banktól függ, hogy pontosan mennyi. A legrosszabb a PayPal, ha az váltja neked a forintot. De egy néhány száz eurós tételnél azért nem halsz bele a váltásba, pár ezer eurónál már érdemes odafigyelni erre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Quent1n
senior tag
válasz Shade45 #8240 üzenetére
Azért nem olyan tragikus ám a bankok átváltása.. Amitől óvakodni kell az a PayPal meg az Amazon ott nagyobb a bukta. Én most vettem egy 103 eurós tételt a Revoluton 38.979 lett volna, PayPalen keresztül Raiffeisen-es váltással pedig 39.573 forint volt, azért ez egyáltalán nem vészes szerintem.
-
Quent1n
senior tag
Én november 29-én rendeltem meg, azóta úton, ma beszéltem telefonon a GLS-el, azt mondták a hóhelyzet miatt lehet kis csúszás, de szerintük csütörtök-péntek magasságában meg fog érkezni.
Amire érdemes figyelni, hogy a Steam felülete sem szereti az ékezetes karaktereket, nekem elírások lettek a címben, de a GLS emailjében van link, ahol ki lehet javítani.#8228Shade45: Ezekkel úgy vagyok, hogy mindig a panaszosak a leghangosabbak. Ismerni kellene a számokat, hogy valóban azt tudjuk mondani, sok a panasz. Tekintve mennyire rámentünk most sokan erre a verzióra, szerintem még mindig elenyésző lehet a panaszok száma. A jack probléma nekem sem tetszik de lehet át lehetne hidalni egy USB-C > USB-C - JACK elosztóval.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz Shade45 #8240 üzenetére
Semmi gond, inkább köszönöm a tanácsot.
Már mindegy, így sikerült megvennem csak az OTP nem engedte a K&H igen.
Soha sem adom meg a főkártya adatokat, mert NET kártyát használok csak mindig annyi van rajta amennyit átutalok rá.
A Revolutot nem ismerem sajnos csak hallottam róla.
Ha azzal fizettem volna, nem tudom mennyit tudtam volna megspórolni -
Shade45
senior tag
válasz zoltannagy #8239 üzenetére
Bár semmi közöm hozzá, de miért a bankodon keresztül vásárolsz más devizában? Revolut? A bankok deviza váltási árfolyama híresen rossz, mindemellett ha Revolutot használsz a főszámlád adatait sem kell kiadnod.
-
zoltannagy
aktív tag
Vagy lehet jobban járnék, ha a feleségem K&H kártyájára utalom át és onnan próbálom megvenni? Már vagy ötször próbáltam megvenni és semmi.
-
zoltannagy
aktív tag
Vásárlaskor valakinek kiírta ugyan ezt a szöveget?
"A vásárlás nem fejeződött be. A bankkártya-kibocsátó elutasította bankkártyád adatait.
Bizonyos esetekben a bankkártya-kibocsátó „zárolhatja” az összeget a számládon, de nem terheli meg azt. Az alább látható adatokban esetleg előforduló hibák javítása után próbáld meg újra a vásárlást."A limit is megmelve (OTP) vagy próbálkozni kell párszor?
-
ripla
addikt
Elültettétek a fülemben a bogarat, szóval megnéztem én is, de megnyugodtam, Samsung paneles az OLEDem.
-
boost
addikt
válasz zoltannagy #8233 üzenetére
a 14 nap visszaküldés akkor is él, ha nincs baja a gépnek. Utána nem tudom, hogy cseréli -e a Steam pixelhiba esetén. Ez ma már laptopok esetén se általános.
[ Szerkesztve ]
-
zoltannagy
aktív tag
Nem emlékszem, hogy az LCD verziónak annó, voltak e nyűgjei. Lehet voltak csak nem hallottam róla. Bár azért én sem hiszem, hogy tömeges hiba lenne mert azrt arról nem olvasok a rediten. Persze van hibás darab mint mindenben, engem mondjuk a legjobban a beragdt pixel zavarna azt gondolom meg cserélné a Steam?
-
Shade45
senior tag
válasz zoltannagy #8229 üzenetére
Nálam a jack sistergés nagyobb hiba, vezetékes fejhallgatóval használnám.
-
Shade45
senior tag
Rendelés előtt állok én is, de olvasva a reddit-es csoportot, elég sok panasz van az új modellre: beragadó gombok, jack csatlakozó sistereg/fehérzaj hallható, pixel hibás panelek (bár ez inkább az LE edition-ra jellemző inkább).
Szóval arra gondoltam, hogy megvárom, hogy kifusson a jelenlegi készlet, hátha a második készlet már a javított egységekből fog állni.
-
Corleone33
senior tag
November 24-én rendeltem reggel, December elsejére délelőtt màr meg is érkezett.
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
ripla
addikt
7-10 munkanap átlagban, de most hogy közelednek az ünnepek, lehet hogy ennél is tovább fog tartani. Ha meg szeretnéd venni, akkor minél előbb tedd meg, mert év végére mindig telítve vannak a futárszolgálatok.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Mi az általános tapasztalat rendelésnél? Ha ma este megrendelem akkor szerintetek jövőhét kedden megkapom vagy rá kell azért számolnom pár napot? -
kovsol
titán
8GB van neki adva a 32GB mellé. Diablo4 kivételével semmivel nem volt még gondom. De gyors google keresés után rengeteg bejegyzést találtam erről, és nem én szenvedek ezzel csak. Ha bezárom a böngészőt, és van 15GB szabad RAM akkor nem csinálja.
May the Force be with you!
-
félisten
válasz Peaceliker #8222 üzenetére
fx8350
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Peaceliker
addikt
válasz chris0000 #8218 üzenetére
Nekem nem túl harcos a pc (fx8350, gtx1060, 8gb ram). Decken harmad annyi ideig tölt a tp
Grafikát nem tudom össze nézni, mert 1080p vs 720 illetve 24" vs 7 et nehéz összehasonlítani
Persze, fps méréssel lehetne játszani, de ahhoz lusta vagyok, meg csak decken tolom, azóta nem is érdekel pc n mizu a játékkal"Oh my Goa'uld!"
-
kovsol
titán
-
MrTwister
őstag
Valóban itt ebben az érdekes IGN cikkben is említik ezt: [link] Itt amúgy egy AMD Radeon RX 560/Nvidia GTX 1050 szintjére hozzák ki a GPU-t.
chris0000: Ha visszaolvasol itt a fórumban többen pozitívan nyilatkoztak a Diablo 4-ről Decken futtatva.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz chris0000 #8215 üzenetére
CPU: Zen 2 4c/8t, 2.4-3.5GHz (up to 448 GFlops FP32)
GPU: 8 RDNA 2 CUs, 1.6GHz (1.6 TFlops FP32)
mindez 16 GB RAM-mal
forrás: [link]
Tehát ez a konfig GPU szinten ekvivalens kb. egy GeForce GTX 650 Ti erejével: [link] AMD-ben mérve ez kb. egy 7850-nek fellel meg: [link] Itt
A CPU az meg kb. egy Matisse osztályú visszafogott órajelű Ryzen 3 3100-nak felel meg.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. a deck konfigja kb. milyen intel cpu+nvidia gpu kombónak felel meg? thx. üdv.
-
Quent1n
senior tag
Azért ez a Tomtoc szerintem már sokkal kezelhetőbb méret. Igaz, max a törlőkendő meg egy sd kártya fér bele, de pl. töltő úgyis van mindig a hátizsákomban telefonhoz, notihoz stb. szóval az nem gond. Ezen a képen szerintem jól látszik a difi ami szerintem már számottevő: [link]
#8207boost: [link] Ilyesmire gondoltál? Én hasonlókban szoktam kábeleket tartani.
-
bepken
veterán
sziasztok! pár napon belül érkezik Prime Gaming jóvoltából a Deathloop (Epic Store)
ez a játék mennyire játszható kontrollerrel? úgy értve, hogy én nagyon béna vagyok, ha kontrollerrel kell célozni... van benne normális assist? csak mert maga a játék régóta érdekel, be is fogom húzni nyilván. csak kérdés, hogy Deck-en érdemes e belekezdeni
[ Szerkesztve ]
-
Quent1n
senior tag
Végül vettem egy szürke Tomtoc-ot (azért szürkét, mert szerintem a fekete meg a fehér verzió is hajlamosabb a koszolódásra). Néztem a Jsaux tokot, de nekem azzal az a bajom, hogy sok részt fedetlenül hagy és ha pl. bedobom táskába stb. telemehet porral/morzsával akármivel. Szóval mivel volt egy 5 eurós kuponom is, mondtam jöjjön a Tomtoc. Azt láttam, hogy Skull & Co GripCas-el bele fog férni.
SD kártyával kapcsolatban az lett volna az ötletem, hogy veszek bele valami gyorsat és rádobok egy wint, de ha annyival lassabb, akkor max upgradelem a belsőt 1TB-ra, az 512-esből meg externalt csinálok.
#8197tl-x: Nekem az volt most az egyik tényező, hogy lehessen hurcolni, melóba, utazáshoz, ilyesmi és hát erre a gyári tok sajnos nem az igazi. Amúgy erre is gondoltam, hogy legyen fényes, aztán ha találok akkor kap egy anitglare üveget.Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
jcrk
tag
Ha nem vagy biztos, hogy indítsd el a játékot ez egy jó kiindulási pont lehet [link]
-
r0b1
tag
válasz Quent1n #8195 üzenetére
Nekem Tomtoc van, én meg vagyok vele elégedve. Amin még én gondolkoztam az a Jsaux keménytok [link] , ezzel állítólag még az eredeti tokjába is befér. Neked kell tudni, mennyire szűkös a hely a táskában, amivel vinnéd.
SD kártyás kérdésed nem teljesen világos számomra, a Win-t akarod SD kártyára telepíteni? Ha igen, az nem célszerű, jelentősen lassabb lenne a rendszer, mintha az SSD-re tennéd. Ha csak plusz tárhelynek akarod az SD-t használni, úgy elég lehet (ersze ez a "pár" játék méretétől függ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest