-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
válasz zellerzoggye #7891 üzenetére
Na most frissült Alsónémediben van.
-
Lmh
őstag
Nincs munka hetvegen Alsonemediben a GLS-nél. Pentek esti műszakkal vége a szortírozásnak. A pentek este jaratra szortirozott csomagokat ejjel leviszik a videki depokba, az alsonemedi kornyekieket pedig hetfon reggel kezdik kezbesíteni.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
jcrk
tag
Én az 512-est a kijelző miatt mondtam vissza. Most is 512esem van és nem szeretnék glassy kijelzőt. Az 1tb osra meg annyit nem szántam volna rá ennyit oled, meg revízió ide vagy oda
Itt volt a fórumon ez a videó. Ez alapján is csak anti glaret vennék:
https://youtu.be/GYtRGQdhytc?si=EaFCeH_Hgk3dFGCJ -
esfrost
tag
válasz zellerzoggye #7890 üzenetére
Mármint, hogy BOE vagy Samsung? Igazábol amúgy tökre mindegy, ha pixel hiba van, akkor RMA azt kész, ha nincs, akkor meg örülni kell.
-
ripla
addikt
Hétvégén is mennek a csomagok, viszont csak munkanapokon kerülnek be a rendszerbe. A tippem az, hogy az irodai logisztika nem dolgozik hétvégén, csak az árupakolók, raktárosok, sofőrök, stb.
Nekem is azt írja már péntek óta, hogy Alsónémediben van, pedig idáig elhozni max. 3 órás autóút, szóval remélhetőleg holnap már megkapom végre.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz eldiablo #7872 üzenetére
Nem hiszem, nem hallom h nagyon pörögne a venti.
Amúgy nem is annyira a játék akad, sokkal inkább a menürendszer. de ez is baromi idegesítő. Lehet a hálózat... tényleg ráfért az upgrade a wifi antennára. A játékok is nagyon lassan töltődnek le és lehet amikor a menükben előtölti a sok shopos szart, amiatt lassúl be. Nektem nem? simán lehet lépkedni a menüpontok között röccenés nélkül?[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
esfrost
tag
Nekem az 1T van az etched glass-el, hibátlan. Switch OLED-ről jövök, ami glossy kijelző, szóval tudom mihez hasonlítani. Tökéletesen lehet élvezni az OLED előnyeti és a HDR-t. Nem szabad bedőlni a YT videóknak, amik lehúzzák. De persze ez csak az én személyes véleményem, és izlésem.
-
tl-x
őstag
válasz Corleone33 #7885 üzenetére
Lehet tényleg olvassák a fórumot! Bár most a vasárnapi ebéd lehet náluk mert semmi változás.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Na, 40 perccel azután, hogy itt kiventilláltam, hogy jöhetne, már kaptam is az emailt, hogy átadják a futárszolgálatnak. Úgy látszik olvassák a fórumot.
Corleone33: nekem aktív, csak még nem transzportálják.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Corleone33 #7880 üzenetére
Hát én 16-án ott szobroztam a gép előtt, 40 perc szenvedés után sikerült a fizetés. Azóta várok
-
Corleone33
senior tag
Én 24-én rendeltem meg, most láttam az emailt hogy a csomagot előkészítik a szállításra és (még inaktív) tracking numbert is kaptam.
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
esfrost
tag
Nem tudom olvastátok-e vagy olvassátok-e Redditet, de az elmúlt két-három napban már kb. a tizedik postot olvasom dead pixel hibáról, és egyenlőre csak az LE verziónál jelezték a felhasználók. Egyébként én úgy tűnik, hogy a LE kijelzőit a BOE szállította, a sima verziók kijelzőit pedig a Samsung.
-
boost
addikt
Este már úgy toltam volna egy BaldursGate3-t a kanapéról, akár csak streamelve is..
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Hétvégén semmi nem történt a GLS-ben. Utolsó, hogy pénteken elhagyta a német raktárat. Nektek valami változás?
-
apollo12
veterán
Meg lenne egy másik gondom, adott egy Dareu A900 egér, bt módban fel ismeri meg össze is csatlakozik, de semmire nem reagál, ilyenkor mit érdemes megpróbálni?
-
apollo12
veterán
Heló egy kérdésem lenne, felraktam a NFS Underground 1 , és gondol egyet és eltűnnek a mentések mit lehetne vele kezdeni ?
-
Peaceliker
addikt
Nem lehet, hogy a te géped beteg vagy valami driver /frissítés bugol?
Nekem 45 fpst fixen hozza 10w al. Médium/low beállítással, fsr2 balance, 4x élsimítás vsync on.
Volt hogy próbáltam állítani rajta és sikerült olyat is össze hozni, hogy ronda volt és darabos , de így elég pacek most.
Nem mondom hogy néha ritkán nincs lagg de az inkább hálózati dolog lesz sztem."Oh my Goa'uld!"
-
Lmh
őstag
válasz zellerzoggye #7868 üzenetére
Jah, jogos. Amúgy egy offline single player verzio is überkirály lenne. Lehetne gép ellen manager modot tolni....
Más téma:
Diablo 4:
Hát szépnek szép, de nekem ez is riceg-röcög. A menü kimondottan lassú, a lépegetés a menüpontok kozott nagyon be tud fagyni.
Most kovsol beallitasai szerint tolom, de engem nem győzött meg h később, több effektel, jatekossal a kepernyön nem lesz halálosan idegesitoen akadós.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Szerintetek a Fifák (EAFC) miért ennyi unsupported-ek deckre? Pedig tök jó lenne....
-
chris0000
őstag
hát legyen úgy, de én úgy tudom, h az még a fő elosztó központba megy Pestre, és onnan delegálják le irányítószám szerint az összes vidéki depo szerint a csomagokat...
ha én innen debrecenből feladok egy csomagot, egy debreceni címre, az még előbb felmegy pestre, és onnan vissza a címre... nekem is még németbe dekkol... üdv.[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. thx, h írtál.. a laptopon megnéztem, és simán megy, bár kérte az összekapcsolást a battlenettel, de 1 perc volt, semmi kínlódás.. uhh baromi jól néz ki a játék, meg úgy összességében az egész harcrendszer, minden nagyon tetszett... kár, h lemaradok a deck próbától.. még az is lehet, h megvettem volna steamen.. üdv.
-
gyugyo79
addikt
válasz addamka #7859 üzenetére
Hát az sem jó, sajnálom mert én azt hittem az jó és gondolkodtam, hogy veszek majd egy olyat 1x (Bár a gyáriról is azt hittem, hogy nem lehet benne hiba így rögtön 2-t rendeltem anno amikor kihozták), mert sokkal jobb szeretem ilyen kialakításúba lerakni mint egy "simához" oda dugdosni. Bár van pár ilyenem mégsem ugyan olyan a kábel menedzsment rész
Azért furcsálom mert én össze vissza használtam eddig Dell, HP stb. Laptophoz "adott" type-c dockokat amerre éppen járok és elég változatos megjelenítőkkel (nem DS-el hanem laptopokkal inkább) sosem volt velük problémám meg halottam ilyen sztorikat, de így ezek után az is lehet csak ez is szerencse volt.[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Bocs ígérem abbahagyom, de hátha másnak is fontos/érdekes
9 perc múlva már el is hagyta a német raktárát[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
gyugyo79
addikt
válasz gyugyo79 #7854 üzenetére
Ez jó össze vissza lett, elnézést :/
A lényeg, hogy nálam nem a Samsungoknál van de oda viszem ha valaki ezek ellenére venne és megkér hogy nézzek rá, hogy jó e, mert nem talál rendes infót. Most a 3.5.5 -el is jött pld frissítés a dockhoz is de nem néztem még rá, hogy jó e most a Samsungokkal is (de pár helyen már olvastam, hogy ez most megoldotta azoknak akik visszajeleznek ilyeneket).[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Peaceliker #7851 üzenetére
Nem, úgy értem, hogy a külső kijelzőhöz beállíthatsz nagyobbat és azt "megjegyzi" (nem megjegyzi hanem ahhoz indítja).
A játékon állva 3 vonal ott tulajdonságok és ott Játék felbontása. Ha ez ott native - ra van állítva van akkor a kijelző felbontásán indul a játék. Így úgy indul mindig a játék ahogy a kijelző be van állítva a kijelző beállításokban.Így a Decken játszva megy a def saját felbontásán amikor nem dockolva indítod de ha egy TV-hez Dockolod amihez beállítottál egy FHD -t akkor azon indítja majd a játékot ha egy másik 2K -shoz akkor úgy és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
Nem sajnos, csak villog a kijelző (link), ráadásul volt olyan frissítés amikor jó lett és utána egy vagy kijelző vagy dock frissítés után megint rossz.
Ugye ez nem is igazán annyira HDMI hanem DP alt
Nekem van itthon több fajta Dock (2 Steames) meg kijelző és megoldottam, hogy ott vannak ahol a Samsung de aki csak ahhoz veszi. Vannak amikor voltak megoldások pld .: Steam Deck Dock Samsung TV Troubles
De ugye a PnP -től messze van -
boost
addikt
Ki milyen fóliát ajánl a SD-hez valamint a karokra kupakot?
-
gyugyo79
addikt
Lenovo Legion Go glass -t véletlenül próbált e már valaki SD-vel / mással ?
-
gyugyo79
addikt
válasz Peaceliker #7841 üzenetére
1. mindig állítgatni kell - kivéve felbontást
2. Game mode -> igen Asztal -> nem (mind 2 alapértelmezett beállítás szerint)
3. igenNem volt kérdés de "saját" Steames Dockot Samsung TV-s használathoz csak úgy vegyetek, hogy előtte kérdezzetek rá (olvassatok utána) akár írjatok rám privátban és megnézem jó e éppen / már . Elsőre azt mondanám inkább válasszatok mást
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Arra van ötlet, hogy nekem 1 csomagszámon miért két csomag van bejegyezve? Legalábbis a csomaginfó alapján két különböző időpontban érkezett be a németekhez, 1 csomag jött ki, majd megint 2 külön időpontban (cirka 7 óra eltéréssel) érkezett meg Alsónémedibe.
Ez mi?
Leejtette a futár, szétesett a doboz, és visszatette két másik üres dobozba?[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
boost
addikt
Van olyan, aki nem azonnal rendelte meg, de két három nappal később?
-
szilasz007
aktív tag
válasz Peaceliker #7841 üzenetére
Ez nem egy switch, itt nincsen külön teljesítmény profil kézi / dock használatra. Ez még kézi munka amennyiben én tudom (nem lenne rossz amúgy).
Ha SteamOS-be vagy, akkor a kijelző lekapcsol TV-t érzékelve. Ha átváltasz desktop módra, akkor dual screen és a deck lesz az elsődleges. Ez kanapéból copó. Viszont 1x beállítod és megjegyzi.
A dockoló az mindig megy, mindentől függetlenül, sőt még akár kvázi egérként is funkcionál desktopban.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Segítsetek kérlek!
Próbáltam infót találni, de nem sikerült (ami nyilván lehet az bénaságom is).
Dokkolással kapcsolatosak a kérdés:-dokkolt és kézi üzemű beállításokat külön menti a gép vagy mindig állítgatni kell ha más lenne a teljesítmény beállítás dokkolva?
-saját kijelző kikapcsol ha dokkolom?
-ha dokkolom, akkor kontroller rész működik? Tehát monitoron nézném, de deck a kezemben lenne és az lenne az irányítás?Ma lett egy dell dokkolom, de időm még nem volt tesztelni, azért a sok (lehet hogy hülye) kérdés
"Oh my Goa'uld!"
-
tl-x
őstag
válasz Corleone33 #7838 üzenetére
Sikerült módosítani automatára Remélem nem fázik meg a hidegben
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Corleone33 #7838 üzenetére
Köszi. Közben meg is találtam hol lehet csomagpontra módosítani.
-
Corleone33
senior tag
Bocsánat, hogy így közbeékelődök de igen, van rá opció
Kézbesítés előtt fogsz kapni GLS től emailt, hogy hogyan szeretnéd átvenni a csomagot, a választható opciók között ott lesz a GLS csomagpont és csomag automata is (viszont ügyelj arra, hogy a kettő nem ugyanaz!)
Csomagpont ebben a kontextusban ugyanis egy üzletre/boltra stb utal, ami mellesleg gls csomagátvevő helyként is funkcionál személy szerint nem preferálom ezeket, mert a nyitvatartásuk miatt kvázi esélytelen időben átvennem a csomagot munka után, de kinek mi
Automata esetében elhelyezés után egy heted van átvenni azt, arról sajnos nem tudok nyilatkozni hogy csomagpontoknál is egy hétig fixen őrzik-e a csomagodat.
[ Szerkesztve ]
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
tl-x
őstag
válasz zellerzoggye #7835 üzenetére
Olyat lehet?
-
zellerzoggye
csendes tag
-
Corleone33
senior tag
válasz zellerzoggye #7831 üzenetére
Köszi, akkor semmi változás nincsen etéren az LCD SteamDeckek szállításához képest
-
tl-x
őstag
válasz zellerzoggye #7831 üzenetére
És ez mit ér? Nekem mára írták ebben, de amúgy még csak elhagyta a Holland raktárat.
-
zellerzoggye
csendes tag
válasz Corleone33 #7829 üzenetére
Kapsz módosítási lehetőséget a GLS-től kapott első emailben.
-
Corleone33
senior tag
válasz szilasz007 #7827 üzenetére
Nyugtass meg kérlek, hogy szállítás előtt azért küldtek értesítő emailt a csomagról/hogyan szeretnéd átvenni
-
ripla
addikt
válasz szilasz007 #7827 üzenetére
Nagykanizsáig kell hozniuk, szóval tuti hétfő, szerintem ezt ma már nem hozzák ki.
-
ripla
addikt
Na, Alsónémediben van a csomag, legalább már bejött az országba. Hétfőn itt kell lennie.
-
Shade45
senior tag
válasz Corleone33 #7819 üzenetére
Steam walletben lévő összeget pénzé tenni.
-
tl-x
őstag
válasz Corleone33 #7819 üzenetére
El tudja adni kicsit drágábban??? Vagy mégse kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
senior tag
Mondjuk én se nagyon értem így a lényegét
Mi ebben az üzlet pontosan? távol áll tőlem a felesleges puhatolózás, de ezt így nem igazán értem..
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz chris0000 #7815 üzenetére
A battlenetes verzio is siman fut rajta, mokolas nelkul.
Honapok ota tolom, medium graf, FSR2 ballanced, fix 50fps-re belove fluid.
De tegnap en is megneztem a steames verziot, ugyan az. Egy szempontbol roszabb a Bnettol, Bneten van 40gb-os opcio is, ahol a 4k Texturaxat ki lehet hagyni, deckre felesleges. Steamen nincs (nem lattam ilyen opciot) ott egybe feltolja a 85gb-t. Es steamen pont a deck minosites miatt jo lenne ez az opcio is.[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
addikt
Na, ma meg érkezett az enyém is.
Ha valakit érdekel, írjon rám. 512 OLED. -
chris0000
őstag
-
_Balee_
aktív tag
Ez nem a Valve-en múlik…, legutóbb Neuenstein-be érkezést követően két nappal nálam volt, most meg még Magyarországon sincs.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
-
tl-x
őstag
válasz Peaceliker #7806 üzenetére
Most volt BF-kor 100e az Aquában. Várj vele egy kicsit hátha elviszik karácsonyra.
-
ripla
addikt
Most már azért kicsit kezdi felk*rni az agyam a GLS. Gyakorlatilag 35 órája nem frissült a szállítási infó, eljött a szállítmány Neuenstein-ből, azóta semmi... 9 órás autóút amúgy, már tegnap meg kellett volna érkeznie Magyarországra.
[ Szerkesztve ]
-
zellerzoggye
csendes tag
válasz esfrost #7802 üzenetére
https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/181epgx/im_glad_steamdeck_oled_screen_doesnt_has_green/
Közben sikerült találnom egy ilyet, eszerint nincs ilyen szerencsére a Decken
[ Szerkesztve ]
-
esfrost
tag
válasz zellerzoggye #7799 üzenetére
Én egyenlőre nem vettem észre ilyen effektet, de nem is igazán figyeltem, hogy őszinte legyek.
-
cami][us
senior tag
Valami vélemény az RDR2-ről a Decken? ootb fut rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6