Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Nálam már a gyerkőc szólt előre, hogy minek...
-
boost
veterán
Én búcsúzok a közösségtől. Egy éves a gép, de talán 1-2 hónapot vettem elő.
-
boost
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
dehogynem foglalkoznak vele.
Csak nem a játékfejlesztők foglalkoznak vele, hanem az Excel mágus pénzügyesek.
Ez olyan jól megy, hogy pl 30z.Samu most fizetett ki 20€-t, hogy jobban tudjon vele játszani. Ha 60fps lenne, PS5 patch, Pro Patch stb, akkor eszük ágában nem lenne az embereknek megvenni még egy platformra. -
boost
veterán
Ezért nem vennék újat, de ha egy új változatnál választanom kellene, akkor a fehéret venném. Telóból is azt vettem. Legszebb.
-
boost
veterán
Én azért komoly bajban lennék, ha 64GB-ból kellene gazdálkodni.
Az 512-ről is volt már, amit le kellett törölni. De nekem pl a Helldivers2, Dave the diver, Hades 2, Train simulator napi szinten játszott játék. Ebből csak az első kb 70 giga. -
boost
veterán
válasz
Šolaire
üzenetére
Hasonló. Nekem nincs hagyományos gémer PC-m, laptoppal próbálkoztam, de túl hangos volt, sajnáltam
, így mindent konzolon játszottam, de mellette meg konzolon kimaradtam azokból az indie cuccokból, ami early access, stb.
Örülük, hogy ezt tudom magammal vinni, ha épp valamerre vagyok, nem csak indie cuccok futnak, de komolyabb dolgok is, pl Helldivers2, és első héten, még early accessben kipróbálhattam pl a Hades2-t.
#hetisteamdeckdicsőítés
-
boost
veterán
az alap core játékmenet az az, hogy minden menetet előröl kezdesz. Mindig más fegyverhez jutsz hozzá, és ezek egymásra hatással vannak. Azaz 10-ből 2szer összejön valami szuper gear, 8-szor csak valami normál, és egyszer valami gyengébb. Közben vannak képességek, amiket viszont ki-unlockolhatsz, és azok állandóak lesznek. (pl +20 élettel kezdesz, stb.)
-
boost
veterán
válasz
Šolaire
üzenetére
Elsőre pont olyan mint az első rész, de több lehetőséget tettek bele. Nekem egyelőre nehezebb is kicsit. Hogy miben más, több: pl lehet saját kis farmod, ahol termeled az alapanyagokat, amikhez a magokat harc közben szeded ki a megfelelő szerszámmal, stb. Kicsit komplexebb, a core gameplay maradt ugyanaz.
-
boost
veterán
Na, hétvégén bekattintottam a Hades2-t. Ki még?
-
boost
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én imádom a gépet de már három játék vár a Steam kosárban, hogy legyen időm játszani vele.

- Felvidek
- Hades II
- valami shooter, amit dícsértek
-
boost
veterán
Falloutnak ugrott neki mostanában valaki a gépen? Fallout 4 vagy 76.
-
boost
veterán
-
boost
veterán
Ritkán szoktam ide irogatni, de azt elmondanám, hogy egy hete játszom a Helldivers2 játékkal, és találtam olyan beállítást, amivel 30 és 45 fps között tudom tolni (néha persze beesik), és szuper! Annyira, hogy ma direkt be is jöttem az irodába.
Túl kényelmes, hogy bármikor el tudom indítani a Decken a játékot otthon.
-
boost
veterán
Nagyon szeretem a gépet. Nagyon adja magát, hogy az ember kézbe vegye, és bekapcsolja. Nincs az, hogy be kell ülnöm a dolgozóba játszani, vagy tévét kapcsolni / konzolt kapcsolni, megvárni míg belép, netet kap, stb. Ezt csak kézbe veszem, megnyomom közben a bekapcsológombot, és mire ölbe vettem, már játszhatok is. Ez szörnyű! Máris mondom, hogy miért...

Egyszerűen rabolja az időt, főleg, ha olyan DLC-k jönnek, mint az új Vampire Survivor - Among us crossover.
Nagyon le tudott billenteni arról, hogy mivel foglalkozom szabad időmben, a jövőben tudatosabban kell erre odafigyelni.A legtöbb időt, túl sokat a Hitman-be tettem. Az utolsó rész lényegében az összeset tartalmazza, és akcióban elég jó áron elérhető, rengeteg-rengeteg játékórával. Nagyon szépen fut rajt, betűk is optimálisak, szóval jó cucc. Pont az a játék, amit kicsit játszol, egy pályán, de nem kell egy futásra lejátszani. Sétálgatsz, nézgetesz, feltérképezed, haladsz vele kicsit, aztán mondjuk 3-4 óra múlva, ha megint van egy kis időd, megint haladsz vele tovább. Aztán a végén megoldottad a pályát.
-
boost
veterán
SteamDeck fórumba megkérdezni, hogy melyik a jobb és segítsünk dönteni...
-
boost
veterán
válasz
consono
üzenetére
én simán játszok a GamePass játékokkal SteamOS-ben, de streamelve.
itt van hozzá a Microsoft support cikk, ha valaki esetleg beállítaná: [https://support.microsoft.com/en-gb/topic/xbox-cloud-gaming-in-microsoft-edge-with-steam-deck-43dd011b-0ce8-4810-8302-965be6d53296] -
boost
veterán
válasz
zoltannagy
üzenetére
a 14 nap visszaküldés akkor is él, ha nincs baja a gépnek. Utána nem tudom, hogy cseréli -e a Steam pixelhiba esetén. Ez ma már laptopok esetén se általános.
-
boost
veterán
Csodálatos az OLED gép. Aki kicsit tétovázna, hogy milyen lesz, annak javaslom, főleg at új játékokra. Cyberpunk, Baldurs Gate 3 szuperül néz ki. De még akár XBox Gamepass XCloud gépnek is tökéletes. Tegnap pl az új GamePass megjelenéseket arról toltam. Szuper, hogy nincs különbség élményben.
Ami negatívum, hogy úgy néz ki, hogy az Oled kijelzővel sok régi játék nem kompatibilis. Pl az egyik kedvencem, a magyar fejlesztésű Sine Mora. Fekete képernyővel indít. Remélem ezekhez lesz valami általános patch, ami ezeket a friss kompatibilitási hibákat megoldja.
-
boost
veterán
válasz
inspiroyhome
üzenetére
érdekes, nekem 7 percen belül, hogy megérkezett a németországi raktárba, majd hagyta is el.
Reméltem, hogy még a hétvégére megjön, most covid miatt amúgy is szeparáció van nálunk... lett volna idő kicsit tolni...
-
boost
veterán
Redditről

-
boost
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
egy kocsiban ülünk. ülnek..
-
boost
veterán
Ez egy jó videó:
[link]Emuláció a Decken.
-
boost
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Azért ha feljebb tekersz, játék szinten láthatod, hogy nem tökéletes. Ez nem egy konzol. Ez egy hordozható Linuxos PC, amin főként olyan játékokat futtatnánk, ami nem arra lett kitalálva, ezért részben sehogy, esetleg fagyásokkal, esetleg konfigurációkkal, de ritka esetben futnak hibátlanul a Windowsos játékok. Ha még nem vettem el a kedvet tőle, akkor hajrá.
Ami meg alapból fut SteamDeck-en, mert gyárilag multiplatform és nem utólag kendácsolt, ott ott az Apple lógó is.
Én tökös voltam, eladtam a Switchet (miután megvolt minden, ami idén érdekelt, és tudom, hogy nemsokára jön új), fiamnak adtam a PS5-t, így járulok a Valve oltárhoz, és adományozom a pénzem eme fura szórakozásra. Mellettük nekem se volt értelme.
-
boost
veterán
válasz
inspiroyhome
üzenetére
Mára ígérte a GLS az első levélben, közben még csak Németországba van.
Talán holnap beér Alsónémedibe és csütörtökön kiszállítják. -
boost
veterán
válasz
inspiroyhome
üzenetére
Nekem nem tekertek az eredetin, mára van írva, múlt kedd este rendeltem... De ma tutti nem éri ide, mert nem szóltak még semmit, meg Alsónémedibe se ért be. Talán holnap. Nálad biztos valami komoly technikai issue volt szállítás közben.
-
boost
veterán
válasz
Corleone33
üzenetére
Online rendelésnél mindig van 14 nap refund, max a szállítást kell neked fizetned. [link]
-
boost
veterán
GLS weboldal is most maintenance-el.
Vagy csak nem viselik jól, hogy 2 percenként frissítem, hogy lesz-e ebből holnap... 
jó ez a közösségi "sorbanállás"
-
boost
veterán
Fóliát, kupakot honnan érdemes beszerezni?
-
boost
veterán
Nekem most indult el Hollandiából.
-
boost
veterán
Na, 40 perccel azután, hogy itt kiventilláltam, hogy jöhetne, már kaptam is az emailt, hogy átadják a futárszolgálatnak. Úgy látszik olvassák a fórumot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Corleone33: nekem aktív, csak még nem transzportálják.
-
boost
veterán
Este már úgy toltam volna egy BaldursGate3-t a kanapéról, akár csak streamelve is..
-
boost
veterán
Ki milyen fóliát ajánl a SD-hez valamint a karokra kupakot?
-
boost
veterán
Van olyan, aki nem azonnal rendelte meg, de két három nappal később?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak nem a játékfejlesztők foglalkoznak vele, hanem az Excel mágus pénzügyesek.
Vagy csak nem viselik jól, hogy 2 percenként frissítem, hogy lesz-e ebből holnap...