Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
-
válasz
esfrost
üzenetére
App-ból azt írja az 512-re is, hogy nem teljesíthető mert nincs raktáron.
Ez ennyi volt gyerekek, vagy tényleg 1 órán belül elkapkodták, vagy valami rohadék botokkal felvásároltatta a teljes készletet.
Innentől megint az lesz mint a sima LCD verzióval, tippre pár héten belül lehet majd leadni előrendelést az új gyártásra, és talán január vége-február elejére meg is lesz.
Csalódtam.
Nem tudom miben vagy kiben, de ez most rosszul esett. -
esfrost
tag
válasz
esfrost
üzenetére
Viszont most már nekem is inaktívvá váltak a buy now gombok mind a két OLED verzióra.
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült vásárolnia. Akinek pedig nem, azt meg csak bíztatni tudnám, hogy nagyon-nagyon rövid időn belül ismét lesz elérhető készlet. Szerintem 1-2 héten belül is elérhető lehet akár.
-
Ezt most néztem böngészőből, nekem már ezt írta.
-
Hát srácok ez ennyi volt... majd talán jövőre...
-
esfrost
tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Szerintem tartható lesz a 3-5 munkanap szállítás. Ez a batch Európában van.
-
szilasz007
aktív tag
Nekem kb 20 percembe tellett. Jó 15 percig timeout dömping volt, vagy cuki szellem, vagy at a sárga hülye tranzakciós hiba. Frissítgettem állandóan, azt egyszer csak megtáltosodott és végigrepült a process.
Kiváncsi vagyok, mennyi idő lesz ennek a postája. 3-4 nap... Hiszem ha látom.
-
Úgy tűnik felébredtek a bolygó túloldalán... Nekem ezt írja már hosszú percek óta.
-
hj.jani95
aktív tag
Nektek mennyi vont le? 1 terrásat vásároltam, viszont 469 eurót vont le, és végül 516ost rendelte meg ?!
-
esfrost
tag
Félelmekkel ellentétben, szerintem bőven volt készlet. Frissítést után még most is jelzi, hogy "Buy Now". Feltételezem, ha már lefogyott volna a készlet, akkor nem lenne aktív ez a gomb.
-
válasz
esfrost
üzenetére
Nekem is sikerült.
(Még nem tudom mit csinálok vele...
)
Böngészőből és kliensből is próbáltam. A böngészőt fogta és kiléptette a frissítések miatt.tl-x, Én simán bankkártyával fizettem, ahogy szoktam náluk.
_Balee_, 512. Van 2Tb-os SSD az Ally-ban. Ha az menne valamiért, akkor csak átrakom.
-
_Balee_
aktív tag
Nekem is sikerült, 512 Gb-ost vettem.
-
tl-x
addikt
Teljes összeget kéri? PayPal?
-
esfrost
tag
Sikerült a vásárlás, email is megérkezett.
-
chris0000
őstag
szállításnál érdemes a teló számot megadni, gondolom a futárnak jó lenne ha meglenne? thx
-
hito
nagyúr
Most 3-5 napot ír a szállításra. Vajon meddig tudják tartani a tempót? Szerintetek elképzelhető, hogy 1-2 hét múlva megint olyan várólista alakul ki, mint a Deck indulásakor?
-
stfx
aktív tag
Akkor nem vagyok egyedul. 1TB-os probalta valaki megvenni? En az 512-esre kapom a E502 L3-t.
-
tl-x
addikt
Behalt az oldal!
-
tl-x
addikt
Várjátok már a 19:00 órát?
-
Lmh
őstag
Nekem az utobbi 15 evben volt kb 6 telefonom. Abbol 4en volt tok, mind a negy osszetort, ha 10 centirol esett le, ha vegigrugdostam a járdán, vagy ha csúnyán néztem rájuk, mindegy volt nekik, törtek agyba-főbe. Maradék kettőn sosem volt semmi, esnek-kelnek, semmi bajuk.
Én már egy ideje nem hiszek ezekben a szarokban.
Olyan dolgot kell venni, ami nem visz csődbe ha javítani kell vagy újat kell belőle venni, aztán használni nyugodt szívvel.
Nekem azóta boldogabb így az életem. Jobb a fogása is, kisebb is, jobban is néz ki és még spórolok is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én nem, de egyik TV-nek nekivezettem egy kis drónt, ott szerencsére le lehetett törölni a rákenődött lapát maradványokat, egy másikba meg beleállítottam a tapétavágó kést... Ez utóbbi nyomot is hagyott ami szerencsére szemből pont nem látszik.
De a deckre én sem tennék fóliát, annak van szép kemény doboza, így felesleges. Doboz nélkül meg nem hurcoljuk.
-
Peat;)
veterán
-
vidaila
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Szerencsés vagy. Én kérek egy évet vártam a 4 euró befizetese után
-
szilasz007
aktív tag
Azért remélem olyan nagyon launchos feeling nem lesz. Nyitás után 13 perc alatt leadott rendelés, után bő 3 hónapot várni jó volt

-
tl-x
addikt
Antiglare kijelzőn van valami speciális karcálló bevonat is? Nyilván arra nem lehet fóliát tenni mert elrontja a lényeget.
-
Shade45
senior tag
Én arra számítok, hogy még januárban is készlet hiánnyal fognak küzdeni.
Arra leszek még kíváncsi, hogy milyen eltérések vannak a két OLED kijelző között minőségben; napokban került fel egy kód részlet, ami alapján arra lehet következtetni, hogy két gyártó szállítja a Valve-nek a kijelzőket, Samsung és BOE.
-
tl-x
addikt
Szerintetek nagy lesz a roham holnap az OLED-re? Több hét szállítási időre számítsak?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van ilyen megosztás lehetőség, de ha te mint "gazda" elkezdesz játszani, akkor a "vendégek" kapnak pár percet, hogy kilépjenek a játékból, különben a Steam lövi le a játékot náluk.
Valamint a "vendégek" nem kapnak achievementeket és pl. egy Life Is Strange-nél nem látod, hogy ők milyen döntéseket hoztak a végigjátszásuk során.Szóval nem, COOP meg "lanozni" így nem lehet.
-
Lmh
őstag
Valami rémlik, h van steamen ilyen családdal megosztás vagy ilyesmi?
A terv: ha vennék még egy decket, akkor az általam megvásárolt játékokkal, nálam otthoni wifin lehetne ketten játszani olyan játékokkal aminek van coop vagy multi opcioja?
Hogy működik ez? Van rendesen használható ilyen opció? -
tl-x
addikt
Mortal Kombat 1-et láttátok esetleg valahol akciósan (20 latt)?
Még azt nem vettem meg előre.
(Control, Alan Wake 1, MK9, MK XL, MK11, Killer Instinct stb. már a bezsákolva) -
tl-x
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen azt szeretném megvenni.
-
kovsol
titán
Igen. Steam OS -re lehet telepíteni több féle proton verziót is, és be lehet álltani, hogy a játék indításához melyiket használja. Nem kell semmit hackelni rajta, simán a menüben egy legördülő listából kiválaszthatóak a telepített verziók.
Én nem használok windowst a gépen. -
tl-x
addikt
Mortal Kombat 11-re azt írják "nem támogatott" [link] ez azt jelenti, hogy meg se tudom próbálni rajta, nem lehet telepíteni? YT tele van gameplay videókkal.
Amúgy a tükröződésmentes kijelző karcállóbb?
-
Cucuska2
Topikgazda
válasz
_Balee_
üzenetére
Az egész Reddit / Youtube ettől hangos.
Én mindenképpen a tükröződésmentes bevonatot veszem meg, a legemlékezetesebb emlékeim a Steam Deckről, amikor a tóparton/tengerparton játszom, ahhoz pedig a tükröződésmentes jobb lesz.
De ugye attól függ, hogyan és hol akarod használni.
-
_Balee_
aktív tag
Az anti-glare screen nem problémás oled kijelző esetén? Szóval nem lesz homályosabb a kép? Az LCD-sből ilyen verzióm van, ott nem vettem észre, hogy homályos lenne a kép. De oled esetén nem tudom mi a helyzet.
-
tl-x
addikt
16-án szeretnék rendelni egy OLED-et. Gondolom a Steam oldalán tudom megrendelni, regisztrációm már van. PayPal-al tudok majd fizetni? Nekem a PayPal-hoz kapcsolt kártyám virtuális és sose tartok rajta nagy összeget. Most is elég csak az 5 euro és ha küldik a visszaigazolót (hány napon belül vagy azonnal?) akkor kell kifizetni a többit?
-
tl-x
addikt
Oled rendelés előtt szeretnék venni hozzá üvegfóliát. Kell rá egyáltalán? Van valamilyen ajánlott típus? Jó a régi mérete az Oled-esre?
-
jimpo
senior tag
-
tl-x
addikt
Srácok azért hagyjatok nekem is OLED-et még sose volt Deck-em!
-
Semin
őstag
Ezek szerint több minden változott, mint ami elsőre látszik : [link]
Én úgy döntöttem beruházok OLED-re. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ugyanezt még egy mobillal is meg tudod csinálni, ami legalább egy nagyságrenddel gyengébb.
-
Lmh
őstag
Nekem a narancs power gomb tetszik a legjobban xD
Egyébként én szoftveres újításoknak jobban örülnék. Ha több lenne a verified game, meg korrektebb lenne a sok playable plecsni.
A formánál én azt fejleszteném hogy az alsó sarkai kicsit jobban lekerekítettek lennének, ezáltal jobban megtámasztaná alulrol a tenyér és nem kellene annyira oldalról fogni. -
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Miért is ne tenné? Sima PC, 16 GB RAM-mal, 4/8-as APU-val, az lenne a szégyen, ha nem menne

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sajnálom, hogy nem sikerült. Valaki itt feljebb jelezte, hogy rendelt, és eladó lesz neki, vedd fel vele a kapcsolatot esetleg.
hát én megszívtam...
Meg tudtam venni. Én már csak szurkolni vagyok itt.

Most kicsit el vagyok keresedve, hogy ha ma rendelek akkor ki tudja mikor kapom meg.
.