- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
válasz
zoltannagy #5049 üzenetére
Nekem hasonló problémám volt, végül úgy oldottam meg, hogy egy Windows-os gépen telepítettem a játékra a magyarítást, majd a komplett játék mappát átmásoltam a deck-re: tökéletesen működik!
-
3L1T3
addikt
válasz
zoltannagy #5046 üzenetére
[link] ez segíteni fog : )
-
zoltannagy
aktív tag
Oké köszönöm a válaszotokat! Linux estében sok mindennek utána kell nézni hogy mit hogyan még ugye Win estében adott. Most pl: 2 napja nem bírok feltenni a gyereknek egy Magyarítást mert hiányolja a 4.8-as Net Frameworkot és az Istenért sem teszi fel akár hogy próbáltam. Pedig gondolom már alapból is az új fent van vagy nem tudom....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltannagy #5042 üzenetére
Legalább 2GB-al több ramot fogyaszt a Windows és a háttérben is több dolgot csinál, mint egy KDE-s Linux disztró, ami a decken is van. Szóval de, valamennyire igen. Ugyanakkor lehet, hogy xy cím jobban fut natív OS alatt, szóval játéka válogatja mit fogsz tapasztalni.
Maga a Windows 10/11 felülete szerintem nem optimális erre a képernyő méretre.
-
3L1T3
addikt
válasz
zoltannagy #5042 üzenetére
Egy két játék esetében van eltérés. Első pillanatban én is úgy éreztem nem tudok a linux rendszerrel megbarátkozni de sokkal felhasználó barátibb mint elsőre gondoltam így nem is tettem WIN-t a gépemre. Pedig elég nagy win fanboy vagyok.
-
zoltannagy
aktív tag
A Deck egyébként bármilyen usb type c hubot "elfogad" ? Mert akkor jövőhéten felteszem rá a Win11-et ezzel a Linux rendszerrel nem barátkoztam össze nagyon
Lehet hülye kérdés, de játékoknál a Win rendszer nem fogja jobban meg mint egy Linux?
-
3L1T3
addikt
-
Bazsi1987
őstag
Spiderman milyen decken? Érdemes megvenni 30 fps-el kb milyen beállitásokal fut?
-
ripla
addikt
Mondjuk most megvettem rá a Hogwarts Legacyt, először Deckre akartam, de 25 wattot eszik, tippre 1 órán belül lezabálja az aksit, szóval akkor inkább PS5. Illetve egy Ragnarök leárazásra várok még, aztán ha a Sony a továbbiakban is úgy fog játszani, hogy beetet mindenkit az új játékokkal, majd pár hónap múlva bejelentik hogy kihozzák PC-re is, akkor rövid időn belül én is meg fogok válni tőle. Ezért nincs értelme megtartani.
-
3L1T3
addikt
Nálam is PS5+PC+Deck
- PS5 a jövőhéten megy a háztól, mert nincs rá a továbbiakban érdemi szükség, GoW Ragnarök óta nem volt bekapcsolva . . . 3-4 hónap
- PC nem kérdés
- Deck autó töltés közben, vagy ha fáradtabb vagyok és bedőlök az ágyba de azért még nyomkodnék valamit, vagy ha elutazunk valahová -
ripla
addikt
Nekem PC és PS5 mellett van a Deck. Mondjuk nálam meg pont úgy van, hogy a PS5 eladásán gondolkodtam. Így hogy gyakorlatilag minden jön szép lassan PC-re is, feleslegessé vált. Anno pont azért vettem, mert Sony exkluzív így meg úgy. Hát most már ez sem igaz, sajnos, és ha ez így marad, akkor a PS6 már teljesen feleslegessé válik.
Persze még nem tervezem eladni, de a 3 gép közül őt használom a legkevésbé, legutóbb olyan 2 hónapja volt bekapcsolva, a Deck meg 2 napja, pedig csak itthon használom. -
-
d@vee
őstag
Na srácok én nemsokára elhagyom a csopit. Köszi a segítséget, másoknak jó kockulást.
Úgydöntöttem eladom a gépet. Eddig külföldön dolgoztam, így jó volt hogy van hordozhazó erőgép de idén már nem mentem vissza, itthol tengődök továbbEz a január-február kellett hogy realizáljam, mennyire nem használom ki a gépet a PS5 és az asztali gép melllett. Máskor egy cím 2-3 nekiülés volt, most szegény Resi Village-t vagy tizedjére tudtam végigvinni.
Ez nem hirdetés, de eladó lesz -
30z.Samu
félisten
Még egy kérdés. A tárhelynél van egy jóóó nagy narancssárga rész, amit Egyéb címmel illet meg a gép. Na, azt hogy tudom kitakarítani? Mert az elég sok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Bazsi1987 #5023 üzenetére
Steam Deck-nek lehet nem is akkora baj, hogy nem kapta meg.
Egyébként így is szép a grafika, én amiatt dilemmázok, mert sokat vagyok Asszonynál és a Deck nyilván jön velem. Na már most ha esetleg rákattannék a játékra, azért lehet játszogatnék vele, amíg párom én időzik.
-
Bazsi1987
őstag
Meg is van az első dilemám hova vegyek játékot deck vagy series s, nba 2k23 ugye boxra nextgen kiadás vagy deck-en current gen kiadás
-
Bad Pritt
félisten
Mi kell ahhoz, hogy egy játék Deck Verified legyen amúgy? Vagy bármilyen státuszt kapjon Deckkel kapcsolatban? Van néhány, ami ProtonDB-n Gold vagy Platinum (most a Stalkerek kapcsán látom), viszont Steamen unsupported a státusza. Inkább a ProtonDB legyen az irányadó, ha az ember böngészik?
-
vidaila
senior tag
Nem vagyok láma a témában, de valahogy nekem nem megy a játék telepítés vagy úgy ahogy az egész heroic launcher használata. Tudna valaki leírást, hogy hogy lehet ezzel és ezen keresztül játékot letölteni és steam játék konyvtárhoz adni? A bejelentkezes már sikerült az epicbe.
-
Lmh
őstag
Jó volt ez a vampiros jatek, de 1 hét után kezdem megunni
jópárszor elértem a 30percet, powerupok majdnem kimaxolva... mi még ami vigyen előre?
Látom hogy vannak még unlockolhato pályák és karakterek, de nem érzem miert lenne az jobb? -
gaben88
őstag
Nézegettem ma tárhelyet és azt látom, hogy az Más 64,71 GB, Játékok 63.86 GB és a microSD-n van pár PSP ROM. Miért ilyen sok a Más a belső meghajtón? Lehet valahogy tisztítani?
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
Shade45 #5012 üzenetére
30z.Samu oké köszi!
Ezt a laggot tapasztaltam a Shadow of the Tomb Raidernél és annak tudtam be, hogy mert lehet nem Steames azért.
És mikor a beállítást levettem HIGH-ről normálra, akkor már nem volt ilyen gond csak lehet az Epices azt is bírná de ez csak találgatás vagy nincs jól alapból sem optimizálva nem tudom. -
Shade45
senior tag
válasz
zoltannagy #5010 üzenetére
Elméletileg nincs teljesítménybéli különbség; a Steam viszont előtölti a shadereket ellenben az Epiccel, így némi akadozás-mikro lagok előfordulhatnak, amíg az epices verzió le nem generálja a shader cache-t.
Ha vásárlásról van szó, én a Steam verziót részesíteném előnyben, kivéve ha Epicen nem vágják hozzám ingyen a játékot.
-
30z.Samu
félisten
válasz
zoltannagy #5010 üzenetére
Én a Death Stranding-et vetettem össze, megvan Epic-en és GamePass-ben, ugyanúgy futott.
-
zoltannagy
aktív tag
Üdv!
Egy Nálam jobban tapasztalt játékokstól kérdezném akinek nem csak Steamen van játéka hanem az Epic Storen is.
Ugyan olyan stabilan képes futni Decken az Epic Storen letöltött játék is mint a Steamen vásároltak?
Azért kérdezem, mert az Epicen akárhogy is nézem olcsóbbak alapból is a játékok és most akciós az a kettő játék is amit megvennék.
Days Gone 5.606 Ft és a Red Dead Redemption 2 is 6840 Ft.
Az Epicen meg van a GTAV az 60 fps-el is gond nélkül fut de az nem mostani játék ugye -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
30z.Samu #5000 üzenetére
A Steam teszi fel és frissíti, nem te. Annyit tudsz csinálni, hogy a protonnak vannak különféle verziói amik választhatók / hozzárendelhetők egy-egy játékhoz, illetve asztali módban a protonup-qt progit telepítve le tudod töltetni a Proton-GE verziót is ami beépül a Steambe. Van játék amihez a GE verzió kell, mert tartalmaz olyan patcheket, amiket a sima Proton nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest