Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Nekem PC és PS5 mellett van a Deck. Mondjuk nálam meg pont úgy van, hogy a PS5 eladásán gondolkodtam. Így hogy gyakorlatilag minden jön szép lassan PC-re is, feleslegessé vált. Anno pont azért vettem, mert Sony exkluzív így meg úgy. Hát most már ez sem igaz, sajnos, és ha ez így marad, akkor a PS6 már teljesen feleslegessé válik.
Persze még nem tervezem eladni, de a 3 gép közül őt használom a legkevésbé, legutóbb olyan 2 hónapja volt bekapcsolva, a Deck meg 2 napja, pedig csak itthon használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Opel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP Elitebook 840 8 G1i ÚJ, GARANCIÁLIS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2