Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Gaming notebook topik
- Analóg fényképezés
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Tegnap sikerült hozzákötnöm az EA launcherét is a Decken a Steamhez, szintén Heroic nélkül. Megvettem a Dragon Age Inquisition-t, fel is ment, szépen is futott, jól is nézett ki, viszont olyan érdekes anomália lépett fel, hogyha átraktam gamepadra a beállításokat, akkor a Deck egyik gombjára sem reagált, sem a karokra, semmire. Hubon keresztül rádugtam egy sima Acme kontrollert, azt sem látta, ahogy a PS5 kontrollerét sem, de még a billentyűzetemet sem. Manuálisan kellett a config fájlban átírni, hogy visszaálljon alap beállításokra.
Ha viszont egér és billentyűzet beállításon hagyom, akkor működik vele, viszont a jobb kart egérnek nézi és semmilyen módon nem tudom hozzárendelni a kamerát. Szóval a bal karral ment előre és hátra, és ugyanezzel a karral mozgattam jobbra-balra a kamerát. De ez nagyon furcsa volt így, szóval inkább refundoltam.
Most a Star Wars Squadronst telepítem, ez megvan régebbről, kíváncsi leszek milyen.Ja igen, Heroic nélkül az összes launcheren keresztül működik a cross-save, csak azért mondom, mert amíg a Heroic fenn volt, minden gépnek saját mentése volt és nem látta a többit. Így viszont tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (4)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512 (2)
- XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" 1920x1200 Ryzen 7 8845HS 16/32Gb ram 1TB SSD + RTX 4060 8Gb 2027-ig gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2