Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
Üdv, Kinéztem magamnak egy ilyen masinát. Kérlek segítsetek az alábbiakban:
Megveszem a 64GB. Úgy olvastam, hogy SD kártyával is lehet és érdemes bővíteni. Nem is lesz a gyakorlatban lassabb. Csak mert mindenki az SSD bővítést írja. Persze lehet olcsóbb.
Linux alapú Steam OP van rajt. Felteszem mellé a Win 10-et. Akkor így mindent meg tudok csinálni amit Win alatt is? Főleg szoftveresen gondolom. A legtöbb játszani kívánt game pont Steames, de van pl. Origin és más is.
Jól is működik a rendszer így?
YT teszteken pl. Linus oldalán. Akadás meg nem reagál és az FPS is kevesebb. Mondjuk én megelégednék 10 éves játékokkal amik kimaradtak nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2