Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Napot uraim
!
(#5724) zsomboor: Addig ne nagyon járjon a szád míg nem virítasz egy időt a listán, szóval khusss
. Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki
. Amúgy megnéztem a Vectra-val milyen időt megyek, úgy hogy az Accord setupot használom...jobbat mentem
. Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem
. Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő
.
KaraDani: Jaja jöhetne már a zolder-i összefoglaló, mert ha nem lesz akkor utolsó futamon utolsó rajthelyet kapsz 50 mp késleltetéssel
. Egyébként én magam is tervezek egy összefoglalót Brno után, ill. most dolgozok egy bemutató videón
. Igen tudom, hogy hétvégén vége a bajnokságnak, de akkor is csinálok
.
dzsavermadar & N€T0X|N:
Boollddooggg PéééHáááá Szüüülliiinnaaappooootttttt....
.
Én ápr.26-án leszek 3 éves
.
(#5731) JJános: Nagy gratula a megalakuló csapatnak
.
"Életet az éveknek, és egy kis helyet a pályán! Pls!" nagy büdös francokat...küzdjetek meg a pontokért majd
. Nincs tisztelet, ellenfelek vagytok
.
Kérdés:
Miért van az, hogy a 2.0n-ben készített setupomat, ha átteszem az 1.2-ben (persze a megfelelő mappába), akkor nem látja az 1.2-es mod
?
No erre megoldást kérnék
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- ASUS routerek
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest