- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ventur@ senior tag Napot uraim  ! !(#5724) zsomboor: Addig ne nagyon járjon a szád míg nem virítasz egy időt a listán, szóval khusss    . Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki . Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki . Amúgy megnéztem a Vectra-val milyen időt megyek, úgy hogy az Accord setupot használom...jobbat mentem . Amúgy megnéztem a Vectra-val milyen időt megyek, úgy hogy az Accord setupot használom...jobbat mentem . Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem . Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem . Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő . Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő . .KaraDani: Jaja jöhetne már a zolder-i összefoglaló, mert ha nem lesz akkor utolsó futamon utolsó rajthelyet kapsz 50 mp késleltetéssel  . Egyébként én magam is tervezek egy összefoglalót Brno után, ill. most dolgozok egy bemutató videón . Egyébként én magam is tervezek egy összefoglalót Brno után, ill. most dolgozok egy bemutató videón . Igen tudom, hogy hétvégén vége a bajnokságnak, de akkor is csinálok . Igen tudom, hogy hétvégén vége a bajnokságnak, de akkor is csinálok . .dzsavermadar & N€T0X|N: Boollddooggg PéééHáááá Szüüülliiinnaaappooootttttt....    . .Én ápr.26-án leszek 3 éves  . .(#5731) JJános: Nagy gratula a megalakuló csapatnak  . .
 "Életet az éveknek, és egy kis helyet a pályán! Pls! " nagy büdös francokat...küzdjetek meg a pontokért majd " nagy büdös francokat...küzdjetek meg a pontokért majd . Nincs tisztelet, ellenfelek vagytok . Nincs tisztelet, ellenfelek vagytok . .Kérdés: Miért van az, hogy a 2.0n-ben készített setupomat, ha átteszem az 1.2-ben (persze a megfelelő mappába), akkor nem látja az 1.2-es mod  ? ?No erre megoldást kérnék  ! !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!
 ! 
  . Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki
 . Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki  . Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem
 . Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem  . Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő
 . Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő  
  .
 . .
 .