Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

Napot uraim :) !

(#5724) zsomboor: Addig ne nagyon járjon a szád míg nem virítasz egy időt a listán, szóval khusss :P :D . Setupot ha érdekel elküldöm ma délután. Feltolom valami ingyenes helyre aztán próbáld ki :) . Amúgy megnéztem a Vectra-val milyen időt megyek, úgy hogy az Accord setupot használom...jobbat mentem :F . Accorddal eddig 2:15.725 (online teszt, de talán még 1-2 tized van a gépben.), Vectra-val 2:15.347 (offline teszt) és még van a szekérben. Ez nagyon elszomorít engem :O . Az meg pláne, hogy a Cruze-ra "húzva" az Accord setuppal 2:14.324-et mentem (offline teszt) és még ebben is bőven van (több gyakorlással és autóismerettel, valamint finomhangoltabb setuppal elcsíphető a 2:13.8-9xx). Természetesen ez mind bill-es idő :) .

KaraDani: Jaja jöhetne már a zolder-i összefoglaló, mert ha nem lesz akkor utolsó futamon utolsó rajthelyet kapsz 50 mp késleltetéssel :D . Egyébként én magam is tervezek egy összefoglalót Brno után, ill. most dolgozok egy bemutató videón :) . Igen tudom, hogy hétvégén vége a bajnokságnak, de akkor is csinálok :) .

dzsavermadar & N€T0X|N:

Boollddooggg PéééHáááá Szüüülliiinnaaappooootttttt.... :C :R .

Én ápr.26-án leszek 3 éves :DDD .

(#5731) JJános: Nagy gratula a megalakuló csapatnak :C .
    "Életet az éveknek, és egy kis helyet a pályán! Pls! :D " nagy büdös francokat...küzdjetek meg a pontokért majd :D . Nincs tisztelet, ellenfelek vagytok :C .

Kérdés:

Miért van az, hogy a 2.0n-ben készített setupomat, ha átteszem az 1.2-ben (persze a megfelelő mappába), akkor nem látja az 1.2-es mod :F ?

No erre megoldást kérnék :R !

Új hozzászólás Aktív témák