- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
2 dolog miatt érdeklődnék itt:
1. Van 2 db NAS-ban használt HDD-m, amiket HD Sentinellel vizsgálva a következőket adja:
a. WD Gold 6 TB:
Start/Stop: 66483
Load/Unload: 125578
Müködési idő: 157 nap 8 órab. WD Purple 4 TB:
Start/Stop: 66483
Load/Unload: 125578
Müködési idő: 157 nap 9 óraA start/stop értékekhez viszonyítva sok a load/unload érték? Érdemes lenne kikapcsolnom a fejparkolást, vagy ezek az értékek nem vészesek?
Érdekes számomra, hogy a Gold-ot novemberben vettem, a Purple-t decemberben, és mégis ugyanazokat az értékeket mutatja, illetve nekem "hangyányit" magasnak tűnnek ehhez képest (amióta megvannak) az értékek. Probléma lehet-e a HD Sentinelnek az, hogy a HDD-ket egy Sharkoon QuickPort XT V2-vel csatlakoztatva vizsgáltam át? Ez be tudna kavarni a smart adatok olvasásába? Pl. olyanra gondolok, hogy az "Információk" fül alatt legalul a "Lemez Információnál" a "Lemez család" MQ-01ABD075-nek érzékeli, a "formátumot" 2,5"-nek, illetve "Kapacitásnak" 750 GB-ot ad vissza. Illetve hasonló adatok vannak a Purple esetén is.
2. Ha szeretném biztonságosan leválasztani a HDD-ket a gépről, akkor a HD Sentinel miatt ezt nem tudom megtenni csak akkor, ha kikapcsolom a HDS-t. Van arra valamilyen beállítás, hogy teljes kikapcsolás nélkül megtudjam a biztonságos leválasztást csinálni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Nyomtató topik
- Autós topik
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest