- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
BRIKLY #16663 üzenetére
Nem tudom, lehet-e egyszerűbb módja, hogy védd az elejét is. Ezt csak kicsúsztatod a párjából, és ott a kijelző a szemed előtt. Vagy vegyél egy flip-tokot, azt meg csak ki kell nyitni, mégis védi minden oldalról. Bár én abban kevesebbet bíznék, mint a linkelt tokban, azért is inkább azt linkeltem.
Nekem senkim az eladó, még életemben nem vásároltam tőle, nem azért "állok ki" a tok mellett, csak szerintem ez a tok az, ami képes jól megvédeni a telefont ilyen helyzetekben. Vannak még ezek a fajta tokok, ezek is két részből állnak, egy szilikon színes tok, ami a telefont védi, meg egy kemény műanyag, a fekete rész, ami még véd egy keveset, van rajta kitámasztó láb, és kb. ennyi. Az OTTERBOX-ra ilyen hülyeségeket dobál, semmi értelmeset nem láttam köztük. De ezek egyike sem védi a teljes telefont, csak az első bekezdésben ajánlott kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest