- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippel
tag
Emag tapasztalatok:
Neo-m tőlük van minden oké vele "eddig" Black friday-n vettem.
Hamar megjött, nem volt bontott nem volt használt!Tesóm egy Tv- vett tőlük, rosszat küldtek így január 6.án visszaküldte, 27. én jelezték hogy minden okés kér e másikat vagy pénzt kéri vissza.
Garanciális dolgokat nem tudom hogy fogják rendezni ezek után ha esetleg szükség lenne rá, mivel nem az Emag terméke hanem külsős cégek adják az árut az emagon keresztül. -
JJ hunter
aktív tag
Szia!
En a tapasztalatomat irom le. Toluk rendeltem az elso Neo-mat, es kibontas utan volt par ujjlenyomat a kijelzo foliajan, hiaba a bontatlan csomagolas. Utananeztem az imei-nek, es nem talaltam a neten, igy visszakuldtem. A kollegaim is rendelnek innen, nekik eddig nem volt semmi problemajuk.
Mas:
erre valaki? -
zsoika
addikt
Sziasztok! Segítsetek légyszi!!! Minap egyszerre, egymás után az asszonyom számítógépét majd a telóját(S3 Neo), majd az én számítógépemet és az én telóm zárta a sort(Alcatel OT-955) megfertőzte valami pop up malware/virus. Az én laptopom már be sem merem kapcsolni. Ez a POP UP internetes böngészőt fertőzi és a regisztrit, reklámoldalakkal bombáz, eltéríti, a kívánt oldal helyett szarságokat dobál+appokat telepít kérés nélkül, vagy kérésre nem válasszal illetve visszalépés esetén is . Jellemzően 18as karikás oldalak. Számítógépnél lehet sikerült megfognom már 2 napja írtom öket éjjel-nappal spy/malware írtóval+vírusírtó+böngésző reset...stb. de a telefonon hogyan kell ezt csinálni ? Leszedtem a google play ről az első 2 malware írtót, de nem járt sikerrel, sőt az egyik csak kaput nyitott és még több szarság jött. A másik talált 3 fenyegetést az Sd-n de nem tudta törölni, azt írta hogy manuálisan töröljem. A download mappában van 3db ua. az app, de nem lehet törölni fájlkezelő progival sem (totalcommander). Kivettem az SD-t és gondoltam akkor kuka és veszek bele egy újat, nagyobbat (csak 4GB os), de SD nélkül a telót bekapcsolva is dobálja...tehát a telón is van amit a kereső nem is talált meg.
-
Riuko
senior tag
Vetten S3-hoz bontatlan S-line tokot és szűk lett rá, nem illeszkedik normálisan, visszavittem. Azért írom le, nehogy valaki így járjon.
-
dzsi23
addikt
És az emagot mennyire ajánljátok? Tudom, hogy nem gyári garit adnak (bár ez nem 100%). Most csak 57900 forint...
-
pinnacle
nagyúr
Samsung S3, S3 Neo kialakítása nem teljesen ugyanaz? Megvenném a hátlapot, de ezt most vettem észre, "Compatible Model: Samsung Galaxy S 3 III i9300 (Not suitable for other model number of S III)"
-
drn72
csendes tag
Sziasztok!
Hátha van valakinek ötlete az alábbi problémámra. Vásároltam az S3 hoz egy otg hub-ot, ami megtáplálható külső áramról (a töltőjével) a rá csatlakoztatott eszközök áramellátására.
Amikor rádugom a telóra akkor felismeri az otg kábelt, amit ki is ír. A csatlakoztatott egeret, billentyűzetet akár egyszerre akár külön-külön is felismeri és működik is. De a feldugott pendrive-ot nem csatlakoztatja. Olyan, mint ha beolvasná, mert villog egy ideig, de a készülék nem látja. Többel próbálkoztam illetve mind a két csatlakozóra rádugtam már. A „hagyományos” egyes otg kábellel működnek rendesen. A telefonra letöltött otg hub kezelő alkalmazás, kiírja, hogy fel van dugva a háttértároló (látja név szerint is, és látja a méretét is) de a programok „saját fájlok” kezelő app nem látja. Pedig az említett programmal próbáltam már többféle képen felcsatolni, de semmi eredmény.
Még annyi, hogy az usb hibakeresés be lett kapcsolva.
Más telefonnal pl. a párom lenovojával tökéletesen működik.
Van valami ötletetek a beállításra vonatkozóan, vagy egyszerűen az S3 nem képes az ilyen hub-ok kezelésére?Köszi.
-
Riuko
senior tag
Nincs gyári gari az ED-nél szerintem. Ha valami gond van hozzájuk kell vissza vinni és ők javíttatják. Ez így nem tűnik gyárinak de kérdezd meg csak tőlük nyugodtan. Nekem még az életükben nem adtak gyári garpapírt csak az általuk kinyomtatott fost. csak végső estben vásárolok náluk, de néha rákényszerülők itt "vidéken."
-
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...
-
dzsi23
addikt
Ez esetben lehet a firstöt választom én is, és átveszem az üzletben, végül is ráérek, és az út is 2000ből jön ki.
Köszönöm a tippet!
Hacsak valami csoda folytán meg nem jön a telenortól rendelt Neom, de már 2 hete rendeltem, kétszer is azt mondták konkrétan, hogy ekkor és ekkor meg fog érkezni, de nem jott, és közben ki is fogyott a készlet, így már nem nagyon reménykedem benne, de 1-2 napot még adok nekik, mert ott csak 54ezer lenne... -
vacsa.
csendes tag
van, én ott vettem az enyémet, a másodikat, és nem volt gond semmivel, előttem bontották ki a dobozt, benne volt minden stb. azt nem tudtam, hogy ott 2000 a kiszállítás, mert én bementem az egyik boltjukba és megvettem a helyszínen (lévén hétvége volt, és nem volt kedvem megvárni amíg esetleg kihozza futár
). de előtte én is megnéztem média markt, extreme, euronics stb. aztán láttam hogy mindnyájan 65-ért árulják, itt meg azért 4 ezerrel csak olcsóbb volt... de sok mindent rendeltem már a edigital-tól, mindig mi hol olcsóbb
-
dzsi23
addikt
A edigitalnál is gyári gari van, ha jól tudom, és a szállítás is ingyenes, a firstnél 2000 forint, és akkor már majdnem ugyanott vagyunk.
Amúgy csak azért preferálom az edigitalt, mert onnan sokszor rendeltem, és eddig minden rendben ment. A firstphone-nal van tapasztalatod?
-
dzsi23
addikt
Sziasztok!
Szerintetek jobb annyival a Neo a sima S3-nál, hogy megérje +11ezer forintot ráköltenem? S3 Neo 65ezer, S3 54ezer... -
retroid
senior tag
mitől \ mivel jobb mint amit KIES és a telefon lát szoftver? Érdemes felrakni?
-
pinnacle
nagyúr
-
krokidili
csendes tag
Sziasztok. Egy hónapja vásárolt telefonnal kapcsolatban merült fel a következő probléma. Az akkuszint kijelzés megáll egy ponton, és nem jelzi tovább a merülést. Aktív használat mellett úgy néz ki, mintha egy, másfél napig nem merülne semmit az akku, persze egy idő után kikapcsol a telefon. Bekapcsolás után ugyanazt a % értéket írja ki, a töltést veszi. Szervizben öt nap alatt egy szoftverfrissítéssel elintézték a dolgot, de hazavitel után pár órával ugyanaz a helyzet állt elő. Találkozott-e valaki ilyen hibajelenséggel, mi lehet az oka?
-
pinnacle
nagyúr
Hátlapot lehet venni valahol? Matt fekete kellene, a fényes nem tettszik, nagyon gyűjti az ujjlenyomatot.
-
dzsi23
addikt
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az edigitalban ez az ["S3 Neo, Black"] fekete vagy kék színű? A képeken kék, de a nevében fekete (black)...
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok van olyan, hogy videóztok HD-ban, és a fókusz elmászik?
Videózok, és elveszti az autofókuszt, kicsit homályos lesz, aztán pár mp múlva megint kiélesedik a kép.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Jhonny Cage #657 üzenetére
Köszi! Gyári vissza sem segített. Szervizben kicserélték a kijelzőt. Samsung ebben tényleg jó.
-
Jhonny Cage
tag
válasz
pinnacle #653 üzenetére
Próbáld meg a resetet, ha akkor sem jó akkor esetleg odinnal ujrahúzni egy másik rommal, ha az sem jön be akkor hw hiba és szervízbe kell vigyed!
Mi az az akksi kalibrálás? Esetleg arra gondolsz hogy feltöltöd 100 ra és lemeríted kb 10 re, ezt megcsinálva párszor elvileg jobban kezeli az akksit!
-
Nippel
tag
Akumlátor kalibrálást eltudnátok mondani hogy működik?
Fel kell töltenem 100% ra és utána kalibrálni?
Vagy merítsem 5% ig és utána?Köszönöm a válaszokat!
Üdv! -
pinnacle
nagyúr
Laptophoz csatlakoztattam, kiírta, hogy fényképezőként van, megnéztem az USB beállításokat, de nem tudtam MTP-re váltani, mert semmi nem látszott, majd kiírta, hogy SNS leállt, majd amikor a Beállításokat akartam megnézni, az is leállt. Újraindítottam, csatlakozik a nethez, wifihez, de a képernyőzárat nem tudom feloldani. Nem működik a érintőképernyő mert némítás, újraindítás sem megy. Kivettem az akkut, de utána sem tudom feloldani. MI a fene lehet a gond? Csak a Recoveryből való gyári visszaállítás segít már?
-
Riuko
senior tag
Mikorra várható az egykártyásra a 4.4.4?
-
K.Lilla
újonc
válasz
Jhonny Cage #646 üzenetére
És ez ugye nem befolyásolja, hogy kiütötték, sütötték, nem tudom mit csináltak, vodafonos volt, de már független. Nem szeretném elszúrni.
-
Jhonny Cage
tag
Azért nem engedi mert nincs rá gyárilag 4.4.4 csak 4.4.2! Cyanogenmod romok nagyon jó teljesítményt hoznak de még nem elég stabilak, és az akksi idejük gyenge készenlétben, amit felsoroltál arra a gyári romok is tökéletesek, csak ki kell belőle pucolni a számodra felesleges dolgokat root után vagy dobd fel rá ezt a romot cwmrecovery alól: [link]
-
K.Lilla
újonc
Sziasztok! Kártyafüggetlenített (azt nem tudom hogy csinálták) S3 Neora szeretnék CyanogenModot rakni, vagy 4.4.2 helyett 4.4.4-re frissíteni, amit egyébként nem enged a software update-el. Azt szeretném kérdezni, hogy ez befolyásolhatja a kártyafüggetlenítést, vagy okozhat bármi galibát? A másik kérdésem, ha mehet, akkor melyiket javasoljátok inkább? Fő szempont hogy tovább bírja az aksi. Jóformán csak mobilnetről fb, gps, meg néha kicsit játékra használom, más nem is érdekel, csak a menetidő növelése. Előre nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
-
Riuko
senior tag
Volt már valakinek olyan problémája a gyári szoftverrel, hogy nem vette fel a töltést a telefon? Újraindítás után már viszont igen!
-
unyadavid
senior tag
Na nálam is futott egy kört a cm12. Összességében jó és használható, de a gyorsabb merülés (lehet nem adtam neki elég időt, hogy beálljon) és egy két apróság miatt vissza ment a gyári (L1) rom. Meg nekem furcsa volt a lollipop (ez is megszokást igényelne), de későbbiekben, ha már nem lesz frissítés a telóra, még jól jöhet.
-
vacsa.
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #636 üzenetére
csak úgy jó a kamera ha az NJ4 van rajta, úgy hogy így marad, amíg ki nem derül mi okozza a hibát, de úgy látszik hogy csak azzal a szofttal jó, ami eredetileg rajta volt...
-
Nippel
tag
válasz
Jhonny Cage #635 üzenetére
Lehet neked a Cm12 miatt custom, bár a fene se tudja.
-
vacsa.
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #636 üzenetére
leformáztam a system-et, most meg áll a galaxy s3 neo felirat kijelzőn, download-ba se tudom tenni, csak újraindul mindig...
-
vacsa.
csendes tag
no most az van, hogy feltoltam az NL1-et, és a kameránál szerverhiba.
gyárilag az NJ4 volt rajta, akkor meg jó volt. ez már csak azért is érdekes, mert az előző neo-m esetében NH1 volt a gyári és amikor azt frissítettem NJ4-re, akkor csinált kamera hibát, ezért akkor visszaraktam a régit. szóval a franc se tudja, hogy most akkor melyiknél mitől...
-
Nippel
tag
válasz
Jhonny Cage #632 üzenetére
Érdekes, download módba raktam és
System status official
meg az alatta lévő is official nekem, pedig volt rajta CM -
Nippel
tag
válasz
Jhonny Cage #629 üzenetére
De ha gyári rom van rajta és megvan rootolva akkor is működik hogy visszaáll oficiálra?
Vagy feltétlen visszakell majd előtte löknöm a CM et? -
vacsa.
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #629 üzenetére
köszi, de már megoldottam időközben! (szereztem prémiumot a rapidgate-re és igy lejött 30 perc alatt!)
-
Jhonny Cage
tag
Srácok!
Aki felrakta valamelyik cm romot, és vissza szeretné állítani gyári állapotra a telót, az a gyári rom telepítése előtt tegye fel innen: [link]
ezt, és azt lefuttatva tudja vissza állítani a officialra a számlálót!Időközben elkezdtem feltölteni az L1 romot drivera, ha felment megosztom!
-
Riuko
senior tag
Elhoztam az utolsó feketét a Kecskeméti MM-ből. Megy mint a szél
-
smobika
tag
Szia ! Úgy vettem észre, hogy gyorsabban kapcsolódik a wifihez, ugyan azokkal az általam telepitett és használt programokkal több szabad ramot is hagy, igaz hogy én azonnal rootoltam és a sok gyari cuccot azonnal töröltem belőle. a gps a magyar rommal is gyorsan felált eggy 8-10 müholdal ez ahogy elindul az igo szinte eggy másodperc alatt 15-19 müholdra ál rá, eddig ennyi az aku idöd pár napig tesztelni kell, körülbelüre akkor mutat már ideális értéket addig felesleges róla bármit is mondani, hogy jobb vagy nem !!! eddig ennyi
-
Jhonny Cage
tag
Kellene egy összefoglaló a téma elejére, benne lenne a rootolás, romozgatás, letöltési linkek stb...
Így mindenki képben lenne és nem kérdezné meg minden új tag ugyan azt többször! -
smobika
tag
Sziasztok ! Nekem is az Open Austriai XXUANL1 - es van fenn és szerintem teljesen jó !!!
-
ansmi
csendes tag
Az NJ4-ről beszélsz? Nekem életemben nem volt fent ilyen app, a teljesen tiszta NJ4 csinálta ezt. "Szerverhiba történt. Indítsa újra a fényképezőt." Lehet, hogy NH1-en az az app okozott valami problémát, de, hogy NJ4-en nem az okozta, arra mérget vehetsz! Nippel kolléga is az NJ4-et rakta fel, ezért volt kamera hiba.
-
Nippel
tag
Igen, felraktam a decemberi L1 firmwaret tökéletes
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Jhonny Cage #611 üzenetére
Lehet, hogy majd kipróbálom. Igaz pont azért vettem ezt a telefont, mert ez a gyári rendszerrel is jó.
-
Nippel
tag
A kamerám "Szerver hiba miatt leáll" nem tudjátok mi lehet a probléma?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Jhonny Cage #605 üzenetére
Köszi! Egyébként miben jobb a CM a gyárinál?
-
unyadavid
senior tag
válasz
Jhonny Cage #607 üzenetére
Á értem, köszönöm.
-
unyadavid
senior tag
válasz
Jhonny Cage #605 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Jhonny Cage #602 üzenetére
Gyári állapotba, hogy lehet visszaállítani? Knox nem jelzi majd? Független telefonom van.
-
cstefi12
csendes tag
Sziasztok Neosok !
Nem tudom melyikőtök találkozott ezzel a hibával :
"Nekem egy S3-om van a PenTile elrendezéssel semmi gondom nincsen inkább a kijelző ragasztásával ugyanis sötétben fekete vagy szürke háttérnél fekete ragasztófoltok láthatóak és ezek viszont nagyon zavarnak. Épp most van emiatt szervizben a telóm és ahogy olvasgattam fórumokon ez nem egyedi probléma. Ezen kívül teljesen elégedett vagyok vele a kontraszt és a színek gyönyörűek!"
én találkooztam és mielőtt elolvastam volna ezt a kommentett elküldtem szervízbe és az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok esetleg hogy kicserélik-e a telefont ? -
Jhonny Cage
tag
válasz
sarkaattila #601 üzenetére
-
sarkaattila
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #599 üzenetére
Helló tudnál adni egy leírást, hogyan kell telepíteni a cm11-et és honnan tudom letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged