- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabyka_
tag
Pl ugy hogy ha letakarom a kamerát szépen világít az az 1 kis "pixel" a kijelzőn, szerintem a képérzékelővel lesz valami majd visszaviszem remélem erre is vonatkozik a garancia, amúgy videónál is ott a hiba ... Porszemet nem látok alatta legalább is szabad szemmel nem látható semmi ...
-
Szabyka_
tag
Ha bekapcsolom a fényképezőt akkor látszik a kijelzőn is amit felvesz ... és akkor a kijelzőn is látszik a hiba ami az elkészült képbe/videóban is bent lesz ... olyan mintha a fényképező érzékelőjébe lenne egy halott pixel ... Bocs ha értetlenül fogalmaztam ...Az a kis pixel csak fehéren világít a fotókon ...
Itt egy kép, bekarikáztam ... minden képen ott a hiba ...
Klikk ide -
Szabyka_
tag
Észrevettem, hogy fényképezőre váltáskor van egy pixelhiba a kijelzőn ami a felvételben is bent lesz ... érdemes gariztatni a telefont ? Köszönöm
-
Szabyka_
tag
5.0 Lollipop a 64 bites telókra jön ha minden igaz, a Neo 32 bites cpu-s
De remélem tévedek és megkapjuk valahogy mi is ....
Ez nem lenne jó S-view tok vajon ?
Bár ahogy nézem a kommenteket alul ... -
Szabyka_
tag
Tegnap megvettem a Neomat, Euronicsba 59500ft volt! 4.4.2 van rajt, lesz rá 4.4.4 nálunk is ? 5.0 vajon lesz rá valamikor ? Amúgy tetszik a teló csak sok wifinél érezhetően melegszik a hátulja ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest