Új hozzászólás Aktív témák
-
k.zozo.
tag
válasz
Jhonny Cage #578 üzenetére
Szia! Hogy tetszik a CM? Mennyire gyors, illetve az akksi hogy bírja? Gps, progik mennek szépen? Valami bug, vagy probléma van vele ? Köszi
-
k.zozo.
tag
válasz
Jhonny Cage #535 üzenetére
Szia! Majd írd le légyszíves a tapasztalataidat. A knox nem ugrik el ilyenkor?
-
k.zozo.
tag
Nekem 2 hónapja van meg a Neo,azóta szerencsére semmi gondom vele. Fagyás, akadás még nem volt. Az 1.5G ramból általában 300-400 szokott szabad lenni. Van olyan régió ahol már megkapta a 4.4.4.-et [link] elég jókat írtak róla, jobban bírja az akksi, gyorsult a rendszer. Mondjuk az enyém Telenoros, szóval szerintem még várhatok egy darabig a frissítésre, de 4.4.2-vel is tökéletes.
-
k.zozo.
tag
-
k.zozo.
tag
Üdv!
2 hete van meg a Telenoros Neom. Egy Alcatel 995-öt váltott. Nagyon tetszik a teló. Gyönyörű a képernyő, pörög szépen a rendszer, jól bánik a rammal, kellemes így 1.5 gigával.
Nem tudjátok, hogy 4.4.4 mikor várható a Telenortól rá? Azt olvastam, hogy az akksi idő jobb vele.
Szép napot! -
k.zozo.
tag
Sziasztok Neo tulajok! Hogy vagytok megelégedve a telóval? Hogy bánik a 1.5G rammal? Rootolható?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged