- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED monitor topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest