- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Everest / AIDA64 topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest