- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
hopp
P6 huwain ugyanaz az android442 de feher es teljesen mas megis , mint s3neo
whyenis enis
-
Kicker
őstag
Nalunk is 2 s3neo uzemel, es mindkettonknel kb egy hete a messenger az utolso szot onkenyesen torli..mar valaki ilyet?
-
Kicker
őstag
válasz
Roland0224 #2306 üzenetére
Ha ramondjatok az áment, azaz nem hibazik vele a telo akkor privatba ha elkerhetnem a hogyanjat megprobalnam en is. Telefonalok faceebookozok fotozok hangouts meg googlecrome amit hasznalok, ritkan gmail.
-
Kicker
őstag
sziasztok
van jol mukodo lollipop erre a telora? visszaolvastam, latom volt aki hasznalta. igazabol s4es nagyon tetszik de csak ujabb android miatt, ezt kene ötvöznöm
-
Kicker
őstag
SZia
igen, de az a theme nevű valami a play aruházból reklámozott meg szívózott... nem értem miért nincs alapból ilyen opció, hogy színválasztás...
meg a lollipop nem tudom miért de nagyon bejött, nem tudom, hogy az s4 hardvere miatt, vagy a lollipop miatt.. az tény, hogy a kijelzője ennek a telefonnak is hibátlan, de az s4-e javult még ehhez képest is érezhetően jobb...
lehet hogy az agyalás helyett simán vennem kéne egy s4est... -
Kicker
őstag
Sziasztok
a napokban volt a kezemben egy s4-es teló, és nagyon megfogott a menüje, a fehér alapon fekete betűk ... ugye az az újabb android sajátja, a play áruhazban kerestem új témát, de hamar meg is váltam tőle...
Tud esetleg valaki más megoldást hogy a nézeten, menün változtatni lehessen, vagy ez ennyit tud kész, el kell fogadni?
Főzött cuccok nem érdekelnek... kivéve ha van valami bolondbiztos bombajó megoldás
-
Kicker
őstag
válasz
balee_007 #934 üzenetére
Nekem ha visszaolvasol kb 2honapja van meg, alap hasznalat, alkalmazasok alig, haszontalanok letiltva, mobilnetem nincs, wifi szinte mindig megy.Semmi gondom vele, a mereteit kellett szoknom, meg hogy ez vegre nem akad, 60%nal nem hulyul be es kiderul h 2%on van... foto, video rendben, gps rendben, nem tudok belekötni, komplex a telo, ha nem hibasat fog ki az ember szerintem nagyon megfelelo.
-
Kicker
őstag
SZiasztok, megvettem a telót EURONICSban, 65+9 E ft az 5 év kiterjesztett garival, ami az eladó szerint nagyon jó, mert ha bármi van javítják, kijelző repedés esetén cserélik a kijelzőt, esetleg az egész telót... szerintetek ez igaz? 2 évre tervezek kb a telóval, de meggyőzött... pedig nehezen tudom elképzelni, hogy pl 4 év múlva valaki ilyen telót javíttasson, vagy ennyire időt álló lesz?
Én core plus után váltottam, ami nem volt rossz, de kevés alkalmazás után is, szinte alapból a gyári dolgok + facebook+ messenger már sok volt neki, marhára lassult, akadozott... ez viszont bivaly, jó fotókat csinál, szóval tetszik... cégben vettel, szóval így áfa nélkül 60 körüli ára elég jó... én eddig csak ajánlani tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged