- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
Melyik rom a jobb Cm 12.1 vagy a resurrection remix vagy a régebbi lollipopok közül valami jó ?
-
n.sity87
csendes tag
Üdv mindenkinek! Volna egy problémám! Szeretett Neo-m egyik napról a másikra nem volt hajlandó 3g-s hálózatra regisztrálni tehát térerőm nem volt, miközben az adatkapcsolat működött. Ezt úgy képzeld el h a stat bar-on 3g/h ikon megjelent viszont a térerő rublikák helyett egy áthúzott kör látható. Hívást indítani és fogadni nem lehet vele, csak ha átálítom 2g/edge-re. A hiba cm12-vel jelentkezett noha napokig jól működött. Azóta gyári szoftver visszaállítva, de ez sem hozta helyre. Valakinek volna valami használható ötlete? Apn beállítások rendben vannak.
-
Ertib
újonc
Sziasztok! Itt azt írjátok, hogy az S3 neo-ban van FM rádió...hát nincs, és ez fájó pont mert ezt akartam venni...így nem...szerintem keveritek a sima S3-al
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Saphirahick #2089 üzenetére
Telenor-nál nem tapasztaltam én sem ilyet.
-
dzsi23
addikt
válasz
Saphirahick #2089 üzenetére
Sokan jeleztek már itt ilyen hibát, és tudomáson szerint, mind t-s volt. Én telenoros vagyok, nincs ilyen problémám, és te is leírtad, hogy a vodafone-nál sem volt, szal részemről meg tudom erősíteni, hogy a t-nél van a hiba.
Bár nem tudom, hogy más készülékeknél is előfordul, vagy csak a Neo nem kompatibilis a t-vel.
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
i9301i-m van (S3 Neo plus), lassan egy éves. Nemrég váltottam t-mobile-ra, és azóta a mobilinternet folyamatosan szétkapcsol. A hálózatot jelzi, de azt írja ki hogy "csatlakozás". Vagy nagyon sokat kell várni, hogy bejöjjön, vagy mobil adatokra kell nyomni egy 'ki-be'-t és újra csatlakozik.
Előtte a vodafone-nál voltam, ott nem csinálta. SIM csere már volt, nem az okozza, szervizben azt mondták, hogy ismert a probléma, de nem device hiba, hanem szolgáltató.
Meg tudja ezt bárki erősíteni?
Tapasztal bárki ilyesmit?
Android 4.4.2 fut rajta, esetleg újabb nem gyári ROM megoldhatná ezt? (Bár még 1 év grai van rajta, amit nem biztos, hogy fel szeretnék áldozni.)Köszi szépen előre is!
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Melyik most a legjobban teljesítő gyári alapú rom?
-
KakasSoft
tag
Gigatel-nél. Mint írtam a gyárihoz (2100) képest 2700-2800. Kb. 30% plusz. Csatlakozóra nem árt vigyázni, főleg, ha valaki töltés közben nyomogatja. Cserélik pár ezerért. Cm12.1 rajongóknak jelezném Renix63 összedobott egy kernelt, itt található: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/orig-development/kernel-cyanogenmod-12-1-overclock-1-593-t3230195. Most tesztelem.
-
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #2085 üzenetére
Honnan rendeltétek, valamint mennyivel bír ez többet?
Szerintetek ha az usb csatlakozófej tönkrement, marmint a telefonba levo microusb port, és hol tölt hol nem a telefon, azt kicserélik garanciálisan? Vagyis javítják? Mert mostanaban nem akar tölteni, de volt olyan is hogy pl 14%nál nem ment feljebb a töltöttségi szint, az akksira is gyanakszom.. Most viszont tölt, ez par napig tartott, de ha megmozgatom akkor el-elmegy a toltes.
-
Papa18
tag
Üdv mindenkinek.
Vettem 4300-as akksit az s3 neomba, de 2100-ast ír a cpuz.
Mit kell vele csinálni hogy lássa rendesen a teljes kapacitást?
GT-I9301I a készülék. -
Roland0224
senior tag
válasz
AngiBangi #2075 üzenetére
Köszi a választ
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia
-
a4c56
újonc
Köszönöm a válaszodat!
A probléma a következő volt: a telefonszámokat a sim-re vittem fel először és ott nincs helye a csengőhangnak.
Átvittem a névjegyeket a telefon memóriájába és máris megjelentek az opciók a nevek mellett.Már tegnap megvolt a megoldás és le is akartam írni, de a fórum azt mondta, hogy meg kell várnom, hogy más is hozzászóljon.
Miért kellene másnak is hozzászólni ahhoz, hogy én leírjam a saját kérdésemre a közben kapott megfejtést?
Ezt úgy hívják: túlszabályozott fórum, túl sok a gyakran logikátlan tiltás. -
a4c56
újonc
Tegnap vettem egy ilyen telót.
Meg vagyok elégedve, minden jól megy, már fejlesztői módom is van (hála nektek).Sajnos nem tudok külön csengőhangot beállítani az egyes névjegyekhez.
Hogyan csináljam?
-
AngiBangi
újonc
válasz
Roland0224 #2074 üzenetére
Nekem ilyen van rajta, jelenleg a diamond változat. Ez a csajos csillogósfajta.
Rendeltem először egy sima 0,33-asat, de lehet én voltam béna, (pedig eskü por nem volt a közelben) pár szemcse alatta maradt, és a szélek nem tapadtak megfelelően, de nem vált fel az üveg.
Meguntam, mert cseszte a szemem, később rendeltem egy újat. Mindent leírás szerint csináltam, se por, semmi, ennél levegő maradt az üveg alatt és porcicák, szélek szintén nem tapadtak. Megreklamáltam f.b. üzenőfalon. Nem tetszett nekik gondolom a negatív reklám, felajánlottak egyet ingyen, és mellé kaptam még ingyen a diamond-ot. (Amiről csak a csomag kibontásánál szembesültem, külön öröm volt.
Ezt sikerült szinte tökéletesen feltenni. Hogy van-e alatta porocska, nemtudom, (szerintem nincs már) mert a csillámoktól nem látszik, de szépen mutat. Ha világít a kijelző semmi nem látszik a csiliviliből, inkább egész apró szemcsék, de egyáltalán nem zavaró, és nem ront az összképen semmit. Érintést se befolyásolja a 0,33 mm-es üveg.
Asszem ha ez egyszer lekerül róla, a tartalék sima üveget valaki hozzáértő személlyel tetem fel, biztos ami biztos. Pedig mindent a leírás szerint csináltam, és mégis ráfáztam kettővel is.
Nem akarlak elrettenteni, lehet csak én fogtam ki épp két valamiért selejtes darabot (vagynemtudom), de ezt a diamondot imádom, hogy a telefonomon van.
Az első negatív tapasztalatok ellenére is én azt mondom, hogy érdemes beruházni rá. Sokkal nyugodtabb vagyok így, hogy ez rajta van, és tényleg egyáltalán nem karcolódik, pedig egy hete műkörömmel taperolom, ami akarva-akaratlanul végicsúszik rajta. -
Roland0224
senior tag
Ezt próbállta már valaki? Ha igen legyszi irjatok velemenyt
: http://www.xprotector.hu/termekeink/mobiltelefonok/samsung/samsung-i9300s3/tempered-glass-033mm-3/
-
Blac1
aktív tag
Megnéztem XX
A 4.4.2 androidnál nincs ujjabb?
Mármint hivatalos gyári. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy melyik a legfrisebb gyári rom hozzá? -
Mattb
senior tag
Mintha nem csinaltam volna mar szazszor... de most odinnal flasheltem a gyari romot es samsung logonal marad.. miért van ez ?
-
joci86
senior tag
Kicsit lemaradtam. A qcamera probléma és a magok beragadása ugyanaz?
Honnét tudhatom, hogy a qcamera hiba érint? Az akku statisztikában megjelenik a qcamera, mint nagyobb fogyasztó?
(Redmi 1S-nél hasonló probléma állt fenn, csak ott sensors.qcom okozta a bajt. Megjegyezném, ugyanaz az SOC van a két telefonban...) -
Essien
aktív tag
Akinek van ilyen qcamera problémája és garis a készüléke vigye vissza. Annó én is szenvedtem itt párom telefonjával hogy mi okozza mi nem. Kb 2 hét próbálgatás után vittem a szervízbe 3 nap alatt kaptam vissza ,papíron kameramodult cseréltek benne. Azóta (több hónapja) hibamentesen fut semmilyen program nem váltja ki..
-
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2060 üzenetére
Nekem a Dropbox szinkron előhozta a problémát, nyugodtan felírhatjátok a listára ezt is...
Gari miatt nem bántom, marad a gyári ROM. Esetleg egy root, ha nagyon érzem a késztetést, de a garancia az elsődleges
Csak nézelődtem, hogy mik a lehetőségek. Egyelőre nem vettem plusz akkut. Ha beszerzek valamit, akkor eBay-ről, esetleg érdeklődöm majd az S3 topikban, hogy van-e tapasztalat valamelyikkel. Ugye olyan kellene, ami nem robban fel a zsebemben -
joci86
senior tag
Szinte biztos, hogy az lesz a probléma...
Korábbi tapasztalat. -
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2055 üzenetére
Olvasgattam egy kicsit, de úgy látom, nem sikerült rájönni, hogy mi okozza a magok beragadását.
Úgy láttam, volt pár tippetek, mint pl. Viber (ebből elmentettem valami őskövületet /v. 2.3.5/), mert még régebben úgy tapasztaltam, hogy ez jóval kevésbé szívja az akkut, mint az újabbak. Tippként olvastam még a gyári UI-t, GO Launcher Z-t használok, elvileg ettől is védve vagyok
Az első pár napos tapasztalat alapján elégedett vagyok az akkuval, 4 nap 12 óra 30 perce van bekapcsolva, igaz csak másfél órát ment a kijelző, és összesen fél órát beszéltem ez idő alatt... Arányaiban az "eszköz készenlétben" ette a legtöbb energiát, 36%-ot.
Ja, és a lényeg, jelenleg is 35%-on áll.Nem akarom nézegetni, hogy nekem beragadt-e bármi, mert csak idegesítene, ha igen
Ha továbbra is így fogja bírni, elégedett leszek.Volt 1-2 beállítás az elején, ami esetleg hozzájárulhat a jobb üzemidőhöz:
- "kitakarítottam" a ROM-ot, vagyis letiltottam a Google és a Samsung szemetét, amire nincs szükségem. Google cuccokból kizárólag a Play szolgáltatások, Play és Gmail maradt fent, a szolgáltatások csak kényszerből, mert pár dolog nem működik nélküle.
- Mivel főként Gmail-t és Viber-t használok mobilneten, átállítottam 2G-re.
- GO Launcher Z a gyári launcher helyett, ebben van egy "boost" funkció, ami kilövi a feleslegesen futó alkalmazásokat. Néha használom is. Amúgy a Playen "Stylish, Smart, Slim" jelzőkkel illeti.
- Éjszakára repülős üzemmódba teszem
- Automata fényerővel használom
- Energiatakarékos módot aktiváltam (bár olvastam, hogy ettől még simán pörgetheti a magokat). Érdekes, hogy energiatakarékos módban 17.800 környéki értéket adott az Antutu, normál módban valamivel 20.600 környékén.
- Ja igen, nem használok Facebookot...Illusztráció:
-
KakasSoft
tag
Néztem én is, a 7000 jól hangzik, de mintha úgy emlékeznék, hogy kb. 5000 körül teljesít, de ez nem tuti. eBay-ről még nem rendeltem csak regisztráltam és ott megakadt a folyamat. Sajnos a gyári szoftvert is érinti a két hibajelenség. Itt is taglaltuk még korábban talán #716-nál dobtam be a témát, mert sok volt a panasz. Emiatt regisztráltam ide.
Jó olvasást.
-
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2050 üzenetére
Értettem, hogy miért írtad, "onnét származik".
Csak megemlítettem, hogy ha veszek, akkor eBay-ről, így nekem a garis csere nem játszik
Ha muszáj lesz, akkor nézegetem a mV-okat, de a % kényelmesebb (főleg gyárival)Persze érthető, hogy egy "extended" akkunál inkább a feszültséget figyeled.
[Én erre lennék kíváncsi]A magok kiakadása és a qcamera hiba nekem újdonság. Majd utánanézek. Remélem csak a mókolt telefonokra vonatkozik, én nem szeretném bántani...
-
KakasSoft
tag
Az onnan származikot úgy értettem, hogy kínában csináljak mindet csak más matrica kerül rá. Én pont fordítva csináltam. Megvettem és egyből kapta a vastag hátlapot. A gyári mindig ki akart csúszni a kezemből, egykezes használat esetén. A %-ot nem szoktam már nézni csak tájékoztató jelleggel. 4350mV-ról lemegyek 3000-re. Hivatalosan a 0% 3400mV, de van olyan eset már 3600-3700 körül bedobja a nullát. Volt olyan, hogy 0%-on még egy napot simán használtam. Persze nem megterhelve. Készenlét, beszélgetés, böngészés, más egyéb programok. A gyári 3.8V cellafeszültségű míg ez 3.7V. Tehát itt bírja tovább. 3.4-ig elég jól bírja, de alatta már figyelni kell. Telefonálni órákat lehet még, mert ugye ki van kapcsolva a képernyő. Persze a torony közelsége sem árthat a kisebb adóteljesítmény miatt. A gyári szofverrel kiakadtak a magok, ott van még a qcamera hiba ami valójában terhelte a cpu-t, ezzel csökkentve az akku ℅-ot. Lollipop-ot használva a kiakadt mag megszűnt. Qcamera itt is volt, de frissítés óta rendben. Bár most nincs skype-om. Röviden ennyi.
-
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2046 üzenetére
Ha vennék, akkor úgyis eBay-ről
Nem pont a linkeltet, csak arra voltam kíváncsi, hogy a sima S3 akkuja jó-e hozzá. Az NFC engem nem izgat, nem ér 2x annyit miatta egy akku. Ha ilyen nagyobb kapacitásút vennék hátlappal, akkor csak ideiglenesen kerülne bele 1-1 napra. -
KakasSoft
tag
Gigatel-nél, de mivel mind ilyen, ezért ez nem hibás darab, hanem marketing. Szerintem amit linkeltél az is onnan származik, mert a hátlap a fénykép alapján egyezik. Amúgy fizikai méretben kétszer akkora, tehát elvileg lehetne 4300 csak a kínai gyártó más energiasűrűséget használt. Amúgy talán 3000-es gyári samsung van vastagságban a 2100 és a "4300" között. Azért kíváncsi lennék arra a 4500-re mit tud.
-
joci86
senior tag
Nem kifejezetten erre az akkura gondoltam, hanem úgy általában valami nagyobbra.
A küldő akku jó megoldás, de macerásabb, mint bepattintani egy nagyobb telepet. Az erdőben sétálva az NFC hiánya talán a legkevésbé fájó(#2042) KakasSoft
Hol vetted a tiédet? Nem túl jó arány a 2800 / 4300 mAhKöszönöm a válaszokat!
-
KakasSoft
tag
Nekem 4300mAh kapacitású van papír szerint, de 2700-2800 a kivehető belőle. A gyári 2100-nál így is több. NFC nincs ebben, de a lollipop-ban (cm12.1) se, meg nekem nem hiányzik. Már kétszer cseréltem a gari lejárata előtt kapacitás átverés miatt. Mindig lesz új akkum és hátlapom.
-
dzsi23
addikt
-
joci86
senior tag
S3 egyéb részei is jók a Neohoz? Pl akku
Ilyen (vagy ehhez hasonló) nagyobb kapacitású akkuval van már tapasztalat? Túrázáshoz jól jönne trackelni az útvonalat. -
T1k3
tag
Valaki beleütközött már abba a problémába, hogy 500m-eket téved a GPS? Vezetés közben elég frusztráló tud lenni. Van erre bármi megoldás?
-
dzsi23
addikt
Én nem mondanám batár nagynak a 4C-t, persze, nagyobb, mint a Neo, de a kávák kb. ugyanakkorák, szal csak a 5"-os kijelző miatt nagyobb. Még jó, hogy amikor én vettem a Neo-t, még nem volt 4C, bajban lettem volna, melyiket válasszam...
Egy biztos, a Neo-hoz könnyebb kiegészítőket (pl. tokot) venni, mert méretben egyezik az S3-mal, számomra ez is fontos szempont.
-
joci86
senior tag
válasz
BTom1970 #2035 üzenetére
Pont e 3 között variáltam én is
A Honor 4C mindenben jobb a másik kettőnél, de batár nagy és nem cserélhető az akkuja...
Volt Xiaomi Redmi 1S-em, ami a Redmi 2 elődje, olyan bugos volt a stabil gyári rendszer, hogy néha beakadt 1-1 process és éjjel leszívta az akkut. Amúgy a Redmi nem volt egy üzemidő bajnok 3-3,5 óra kijelzőidőt tudott... Lehet, hogy a Redmi 2 már jó, de az előző után fenntartásokkal kezelem őket.Nálam az S3 Neo tűnik befutónak a kompaktabb méret, stabil rendszer és AMOLED miatt. És persze a jobb szervizháttér is előny.
-
BTom1970
aktív tag
Ez a telefon szerintetek jobb lenne, mint egy Honor4C vagy Redmi2?
-
petkerek
újonc
válasz
Roland0224 #2032 üzenetére
Kereskedői garancia van rá aminek a keretében csak készülék együttes beküldésével cserélik az akkut ami kb 1 hét míg visszajön, ezért választottam a gyorsabb megoldást. Így is kapok garanciába új akksit azért kell várni rá mert nem az én készülékemmel küldik be hanem egy olyan másikkal aminek nem akksi gondja volt.
Persze ettől lehet hogy simán megszivatott a kereskedő, minden esetre ez volt a gyorsabb megoldás -
petkerek
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt, a segítségeteket szeretném kérni, mivel nem vagyok túlzottan otthon a témában. Van egy kb fél éves S3 Neo készülékem, ami az utóbbi időben fura dolgokat produkál. Azzal kezdődött, hogy egyszer írás közben a kijelző vibrált majd kikapcsolt. Ekkor 56%-on volt az akku, de visszakapcsolni nem tudtam, csak ha töltőre tettem, ekkor már 1%-ot mutatott csak.
Innentől kezdve az addig jó akkum minden töltés után hamarabb merült. Ezt úgy kell érteni, hogy készenlétben kikapcsolt wifi és adatforgalom mellett fél óra alatt lemegy 80%-ra,
Gyári akkut kivettem, enyhén fel volt púposodva, kicseréltem újra. Első töltés után elment a telefon vele 2 napot. Ezt követően ugyanaz a tünet, leveszem a töltőről és az első fél órában 20 %-ot merül, majd ezt követően a használati feltételektől függetlenül fél nap alatt lemerül. (Kb 1 óra kijelző idővel.)
Vírusirtás volt, nem találtunk semmiféle problémát. Factory reset után nulla telepített appal ugyanez a probléma fent áll.
Fejlesztői módban a háttérben futó appokat 1re limitáltam, szinkronizálás kikapcsolva, de semmi nem változik.Van esetleg ötletetek mi lehet a probléma?
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy S3 Neo vásárlásán, de 1-2 dolgot nem találok.
- Van a készüléken valami gyári "bakup and restore" alkalmazás? Nem igazán szeretnék rootolni emiatt.
- Az alkalmazások értesítései elrejthetőek az értesítési sávról? (pl. ha nem szeretném látni az Időkép/bármi értesítéseit)
- Van külön GPS kapcsoló az értesítési sávon? (Nem helyhozzáférés, hanem kifejezetten GPS. Huaweimnél a helyhozzáférést alapból bekapcsoltam akkukímélő módba, hogy az időjárás app megtalálja a helyem, navigálásnál pedig külön aktiváltam a GPS-t (menüben "nagy pontosság"). LG G2 Mininél nem így működött, ott a helyhozzáférést lehetett be- és kikapcsolni, és a menüben kellett állítgatni, hogy akkukímélő módot vagy nagy pontosságot szeretnék...)
- Be lehet állítani alkalmazásokat "védettként"? (feladatkezelő nem lövi ki)Előre is köszönöm!
-
snecizero
senior tag
Közben hát ,hogy is mondjam. Fogtam és a MM vásárolt S3 NEO vissza vittem.
Az aksi "gyors" merülését még csak megszoktam volna. A melegedéssel nem tudtam mit kezdeni. Ha telepítettem vagy interneteltem csak melegedett. A lényeg a lényeg ,hogy egy Samsung galaxy J5 telefonra cseréltem le. Ügyebár a 3 napig csere vagy levásárlási garanciával élhetek. Igaz ,hogy egy 10000 ft al több lett. Nagyobb kijelző ,új rom, jobb kamera.
A lényeg ,hogy ez már remélem nem fog melegedni. Az aksi nem fogja megváltani a világot (2600 mAh).
Búcsúzom. -
snecizero
senior tag
Igen. Tehát 57% ról 44% ra esett az aksi. 50 perc képernyő használattal. A teljes üzem idő , vagyis a bekapcsolt állapot. 1 óra 7 perc volt. Mondjuk még nem töltöttem az aksit. Most vagyok 16% on. 14 óra 39 perc a teljes üzem. A képernyő 1 óra 58 perces használatot mutat.
-
snecizero
senior tag
Ma vettem egy samsung galaxy s3 neo a MM be 60000 ft ért. Hát nem vagyok tőle elájulva. A melegedés az iszonyat zavaró. Az aksitól azért többet vártam. 1 óra 7perc üzem, kijelző 50 perc. 57% ról most van 44% on. Ha többet töltöm akkor elképzelhető valamiféle javulás ? A gyorsasága rendben van. Szépek a szinek. Van rádió !!!
-
blueMerle
veterán
Sziasztok,
adatvisszaállításhoz szükséges lenne rootolnom egy S3 Neot, a one-click megoldások közül egy sem működik. Kérdésem hogy lehetne csak rootolni a telót biztonságosan, rom-csere nélkül?
Build: KOT49H.I9301IXXUAOF1
Android verzió: 4.4.2
GT-I9301ISzerk: ezt a leírást követhetem? nem brickelem a telót? jó ehheza buildhez-android verzióhoz?
-
Tiramiska
csendes tag
Emag 54.900-, hát nem sokat agyaltam...
-
Tiramiska
csendes tag
Olyan ismerős érzés... Másfél év alatt most készülök a 3. telefont megvenni... Amennyivel olcsóbb volt alternatív forrásból(HK) rendelni, annyira nem bírta a gyűrődést(nálam a létért küzdenek ezek a kütyük) egyik sem. Hátha most....
-
peti_s
addikt
Megvettem
szép kék
-
KakasSoft
tag
válasz
darkmann #2003 üzenetére
Az utolsó verziót felrakva találkoztam a qcamera hibával. Viber és skype volt fent. Skype csak telepítve volt elindítva nem, mikor másodszor jött a hiba leszedtem a skype-ot. Azóta rendben. A kettővel korábbi verzió volt sokáig fent skype használata mellett is ment bár az is frissült. Összegezve rendben van.
-
darkmann
őstag
válasz
KakasSoft #1938 üzenetére
Milyen a remix? Azt látom, hogy ott pörög a fórum, és válaszolnak is a fejlesztők, de csomó bug-ról írnak. Blisspop-nál szarnak a fejlesztők a felhasználókra, viszont nálam még semmilyen bug nem jött elő. Szóval megvagyok elégedve, csak aggaszt, hogy a többi készülékre kiadott 3.8-as verziót erre nem akarják megcsinálni.
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #2000 üzenetére
Blisspopra (5.1.1-esre) sajnos még nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest