- Megfizethető miditornyokkal gyarapodott a Chieftec portfóliója
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
Sziasztok! Segítsetek légyszi!!! Minap egyszerre, egymás után az asszonyom számítógépét majd a telóját(S3 Neo), majd az én számítógépemet és az én telóm zárta a sort(Alcatel OT-955) megfertőzte valami pop up malware/virus. Az én laptopom már be sem merem kapcsolni. Ez a POP UP internetes böngészőt fertőzi és a regisztrit, reklámoldalakkal bombáz, eltéríti, a kívánt oldal helyett szarságokat dobál+appokat telepít kérés nélkül, vagy kérésre nem válasszal illetve visszalépés esetén is . Jellemzően 18as karikás oldalak. Számítógépnél lehet sikerült megfognom már 2 napja írtom öket éjjel-nappal spy/malware írtóval+vírusírtó+böngésző reset...stb. de a telefonon hogyan kell ezt csinálni ? Leszedtem a google play ről az első 2 malware írtót, de nem járt sikerrel, sőt az egyik csak kaput nyitott és még több szarság jött. A másik talált 3 fenyegetést az Sd-n de nem tudta törölni, azt írta hogy manuálisan töröljem. A download mappában van 3db ua. az app, de nem lehet törölni fájlkezelő progival sem (totalcommander). Kivettem az SD-t és gondoltam akkor kuka és veszek bele egy újat, nagyobbat (csak 4GB os), de SD nélkül a telót bekapcsolva is dobálja...tehát a telón is van amit a kereső nem is talált meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest