- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drn72
csendes tag
Sziasztok!
Hátha van valakinek ötlete az alábbi problémámra. Vásároltam az S3 hoz egy otg hub-ot, ami megtáplálható külső áramról (a töltőjével) a rá csatlakoztatott eszközök áramellátására.
Amikor rádugom a telóra akkor felismeri az otg kábelt, amit ki is ír. A csatlakoztatott egeret, billentyűzetet akár egyszerre akár külön-külön is felismeri és működik is. De a feldugott pendrive-ot nem csatlakoztatja. Olyan, mint ha beolvasná, mert villog egy ideig, de a készülék nem látja. Többel próbálkoztam illetve mind a két csatlakozóra rádugtam már. A „hagyományos” egyes otg kábellel működnek rendesen. A telefonra letöltött otg hub kezelő alkalmazás, kiírja, hogy fel van dugva a háttértároló (látja név szerint is, és látja a méretét is) de a programok „saját fájlok” kezelő app nem látja. Pedig az említett programmal próbáltam már többféle képen felcsatolni, de semmi eredmény.
Még annyi, hogy az usb hibakeresés be lett kapcsolva.
Más telefonnal pl. a párom lenovojával tökéletesen működik.
Van valami ötletetek a beállításra vonatkozóan, vagy egyszerűen az S3 nem képes az ilyen hub-ok kezelésére?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest