- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Szabyka_ #990 üzenetére
Nekem a laptopomon szokott néha egy pixel "meghalni", amikor elindítok egy filmet, de kikapcsolom-bekapcsolom a kijelzőt, és eltűnik a hiba. Ritkán jön elő, így nem is foglalkozom vele. Lehet nálad is valami hasonló dolog van, de fogalmam sincs, mitől van. Vagy az érzékelőn lehet hiba.
(#992) pinnacle:
Ha minden kis fehér téglalapot megérintesz, és zöldre vált, akkor kilép magától.Bár ha valamelyik téglalapnál nem érzékel rendesen, akkor nem tudom, hogy lehet kilépni.
-
retroid
senior tag
-
dzsi23
addikt
válasz
Jhonny Cage #987 üzenetére
Sötétben a porszem is sötét lenne, hacsak nem világít.
(#988) Szabyka_:
Amúgy a kijelzőn csak a kamera használata közben van ott? Tehát más sötét hátterű dolgok esetén nincs? -
Szabyka_
tag
Pl ugy hogy ha letakarom a kamerát szépen világít az az 1 kis "pixel" a kijelzőn, szerintem a képérzékelővel lesz valami majd visszaviszem remélem erre is vonatkozik a garancia, amúgy videónál is ott a hiba ... Porszemet nem látok alatta legalább is szabad szemmel nem látható semmi ...
-
Jhonny Cage
tag
Javítsatok ki ha tévednék, de úgytudom superamolednél nincs pixelhiba, legalábbis nem az lcd-nél megszokott formában. 1 pixelen belűl 4 alpixel van, ha mind a 4 tönkre megy, akkor fekete lenne a pixel, nem fehér, szóval biztos nem kijelzőhiba, inkább csak egy porszem mehetett a kamera lencséje alá.
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #985 üzenetére
Mint mondtam, ez nem kijelzőhiba.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kijelzőnél pixel hiba van akkor csak egy bizonyos hibás pixelszám felett cserélik/javítják (legalábbis nekem a lenovo tabletemnél volt pixelhiba es nem esett bele abba a tartományba amibe n cserélték/javították volna )lehet a samsungnál is így van de nem biztos.
Videónàl is ott van ez a hibás pixel vagy mi vagy csak fényképezésnél? -
dzsi23
addikt
válasz
pinnacle #983 üzenetére
Nem kijelző hiba, mert akkor mi nem látnánk a fotón.
Egyébként nem kell külön program, kijelző (meg nagyon sok más) tesztre ott van a beépített "rejtett menü": tárcsázóba *#0*# .(#982) Szabyka_:
Ezt hogy vetted észre? Nem túl feltűnő... lehet sokan találnánk ilyesmi hibát, ha keresnénk, de ezt még nehezebb észrevenni, mint a kijelzőhibát. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Szabyka_ #982 üzenetére
Ha a kamera hiba akkor cserélik, nekem volt ilyen gondom S Advance-vel, ha kijelző hiba, akkor nem bizos. Egy próbát mindenképpen megér.
-
Szabyka_
tag
Ha bekapcsolom a fényképezőt akkor látszik a kijelzőn is amit felvesz ... és akkor a kijelzőn is látszik a hiba ami az elkészült képbe/videóban is bent lesz ... olyan mintha a fényképező érzékelőjébe lenne egy halott pixel ... Bocs ha értetlenül fogalmaztam ...Az a kis pixel csak fehéren világít a fotókon ...
Itt egy kép, bekarikáztam ... minden képen ott a hiba ...
Klikk ide -
Szabyka_
tag
Észrevettem, hogy fényképezőre váltáskor van egy pixelhiba a kijelzőn ami a felvételben is bent lesz ... érdemes gariztatni a telefont ? Köszönöm
-
-
dzsi23
addikt
Újraindítás... egyébként nem egyedi probléma, tegnap néztem egy Ace 4-et (S410 procival), azon is beragat 2 vagy 3 mag a 4ből. Viszont ma volt nálam egy Kazam 348 (Magyarországon Allview X2 Soul Mini néven forgalmazzák), amiben 8 magos MT6592 van, abban egyik sem volt beragadva.
-
snecizero
senior tag
Köszi a gyors választ.
-
Roland0224
senior tag
válasz
snecizero #966 üzenetére
Hello szerintem jó a hátlapi hangszóró ereje,rezgés mintája erőssege állítható ,screen mirroring talan nincs benne gyárilag.Szerintem menj el egy media marktba és ott majdnem mindent ki tudsz rajta próbálni és ha egy eladót megkérdezel valamiről biztos segít (én telefon vásárlás előtt mindig így csinálom)
Remélem tudtam segìteni 😀 -
snecizero
senior tag
Sziasztok.
Tervezem a vásárlását ennek a kis készüléknek.A hátlapi hangszóró mennyire gyenge ?
Hívásnál a rezgést be lehet állítani amikor a másik fél felveszi és rezeg ?
Scrin mirroring van a telefonba ?
A wi-fi je milyen erős ?Válaszokat köszönöm előre is.
-
bvpeti
csendes tag
Sziasztok. Emagon vettem pár hete egy neot, de mostanában a hangszóró felé a hátlap nem akad be rendesen a helyére. Nem látszik rajta semmilyen törés vagy kopás. Érdemes lenne visszaküldeni vagy hagyjam a fenébe és majd a tok eltakarja? Nektek volt hasonló problémátok?
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #960 üzenetére
Én szeretem, ha a telefonom azt csinálja, amit én akarok, és akkor, amikor én akarom, szal az ilyen automatikus dolgok ki vannak kapcsolva... így még véletlenül sem kezd el frissíteni olyankor, amikor ez zavarhatna.
-
Roland0224
senior tag
Nem sűrűn töltök le akkor inkább jatékokat de ha frissíti az alkalmazásokat akkor ha epp roszkotroszkor csinalja akkor engem zavar (de ez csak egyéni vélemény)
Amúgy meg azert furcsálom mert a regi xperia u-m on nem volt ilyen se tabletemen nincs pedig minketto 2 magos fel giga ram 😕☺ -
dzsi23
addikt
A cpu-z is egy alkalmazás, ami használja a processzort, és a háttérben is sok alkalmazás fut, így néha akkor is felugrik 300 fölé, amikor te nem csinálsz semmit, hisz a telefon attól még dolgozik. Viszont ha beragad 998-on, akkor folyamatosan 998-on van, nem megy lejjebb egy pillanatra sem.
Nem tudom, hogy hivatalos-e, erre vagyok kíváncsi én is. De alapból a kitkat sem úgy néz ki, ahogy a Neo-n megkaptuk, hisz a samsung módosított rajta, remélem, hogy a lollipop sem olyan lesz, mint a videón. Csak jusson el idáig a lollipop hivatalosan...
-
Mattb
senior tag
Ertelek én, de én is ugy gondoltam, hogyha minden off, es csak a cpu-z.t nezem, akko gondolom 300 körül kell maradnia.
Ez az 5.0.2-es android nem hivatalos igaz? Vagy honnan van neki?
Nem lattam leirasba semmit.
Szerk: Amugy szerintem igy fog kinézni, vegülis ez az új "feelingje".
Más: Valaki nemtud ehhez a modelhez blogot? Nem találok ehhez úgy leírásokat mint pl s3-s4hez. Megköszönném!
-
dzsi23
addikt
Ilyet hol láttál a telefonban? Nem látok ilyesmit...
(#954) Roland0224:
Mint mondtam, az normális, ha felugrik 1401-re, ha dolgozik valamin (maximum akkor lenne fura, ha csak 1,2-es proci lenne benne). Ha befejezte a munkát, és lemegy 300-ra, akkor minden oké. Az meg szintén normális, ha laggol play letöltés, főleg telepítés közben. De nem tudom, mit szoktál olyan sokszor letölteni, hogy ez zavaró legyen. -
oxis666
újonc
valamikor le se áll :/
-
oxis666
újonc
üdv!
lehet rossz helyre írom plz help mm-qcamera-demon megeszi az akksim :'( -
Roland0224
senior tag
Nekem rendesen működik van hogy mind a 4 felugrik 1401-re azutánutolsó 3 stopped
És még lenne egy olyan kérdés,hogy amikor play áruházból töltök le akkor laggol a telo akárhol vagyok facebook,play áruház... ez másnak is így van vagy csak nekem? -
dzsi23
addikt
Remélem, nem így fog kinézni a lollipop (ha megkapjuk egyáltalán)! Gondolom ezt nem a samsung adta ki, csak sima alap android, mert amoledre ez nagyon világos lenne (és kifejezetten ocsmány amúgy is).
[link] -
Blac1
aktív tag
És gondolom én, bár lehet hogy hülyeség. De már ha elinditom a CPU Z-t, már azzal is csinál valamit. És gondolom a futó Viber és Skype is pörgeti a CPU-t. Bár amikor kikapcsóltam őket akkor sem ment lejebb az első.
-
dzsi23
addikt
Szomorú lenne, ha folyamatosan 300-on lenne az első, akkor konkrétan lenne egy 300 Mhz-es telóm!
Akkor van 300-on az első (a többi stopped), amikor nem dolgozik. 300 és 1400 között mozoghat mindegyik, csak akkor van baj, amikor nem dolgozik, és mégsem megy le 300-ra az első, a többi 3 pedig nem kapcsol ki.
-
Blac1
aktív tag
Nekem az első 1190 -en áll. Energiatakarékos módban 998. A többi három pedig stopped.
-
dzsi23
addikt
Szintén CPU-Z-vel néztem, és energiatakarékos módban mindig beragadnak 998-on azok a magok, amelyek nem kapcsolnak ki... hogy miért nem kapcsolnak ki, azt nem tudom. Az első, az oké, hogy nem kapcsol ki, de egy idő után a 2. sem, és volt olyan, hogy a 4-ből egyik sem. És akkor bizony mind a 4 mag 998-on pörgött folyamatosan, mert amelyik nem alszik, az beragad energiatakarékos módban. Már-már az energiatakarékos mód többet fog fogyasztani, mint a normál.
-
Kicker
őstag
válasz
balee_007 #934 üzenetére
Nekem ha visszaolvasol kb 2honapja van meg, alap hasznalat, alkalmazasok alig, haszontalanok letiltva, mobilnetem nincs, wifi szinte mindig megy.Semmi gondom vele, a mereteit kellett szoknom, meg hogy ez vegre nem akad, 60%nal nem hulyul be es kiderul h 2%on van... foto, video rendben, gps rendben, nem tudok belekötni, komplex a telo, ha nem hibasat fog ki az ember szerintem nagyon megfelelo.
-
Mattb
senior tag
Cpu-z vel neztem ra a dolgokra. Nemtudom ti mivel neztetek. Szepen leall az utolso 3 mag az elsonek pedig 1190hz-n ketyeg. Megneztem egy ujrainditas utan 300 hz-n mozgott. De megint felment 1190re. Ez baj? Nem ismerem meg annyira a telot. Most probalom az elso toltest lemeriteni. De eddig szepen mozog.
-
goli11
tag
Sziasztok!
Ez a mag freki figyelés engem is érdekelne.
Nálam is előjött a melegedés és a hirtelen akkumerülés, gondolom a beragadt mag miatt.
Eddig nálam a wifi és a mobilnet is be volt kapcsolva egyszerre és nem volt probléma ma estig. 3 hetes a teló és eddig csak tegnap este indítottam újra, bár azt nem tudom, hogy miért .... -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
En is tulajava valtam a mai nappal egy Neonak. Nagyon tetszik eddig, bar meg nem nyuztem olyan sokat. Az erdekelne, hogy olvastam sokan nezik a processzor orajelet meg ilyeneket, ezeket milyen progival nezitek?? Valamint a sima s3 tokok jok a telefonhoz? Ebayrol rendelnek, aki tud jokat linkelni itt vagy privibe johet! -
KakasSoft
tag
Versenyezzünk! Ki bírja tovább mobilnet nélkül.
Káros hatása csak annyi, hogy gyorsabban merül és jobban melegszik. A statusbar-ra kiraktam a frekit és a cpu hőfokot. Iszonyú gyorsan változik a hőmérséklete. Míg ezt írom 51-54 között mozog. Egy komolyabb weboldal pickpack 70-re nyomhatja. Ekkor érezni hátul alul a melegedést. Ha kiakad előbb eléri, hiszen magasabb a kiinduló érték.
-
megválok a telefontól,ha valakit érdekel.
Z1 compact lesz. -
dzsi23
addikt
válasz
balee_007 #936 üzenetére
Én 3 hete vettem, szintén max. 60k-t szántam rá, és mivel akkor ezt láttam a legjobbnak (hosszas keresgélés után, tehát rengeteg telefon szóba jött), és azóta nem csalódtam benne, hozza, amit vártam, így most is csak ajánlani tudom!
Az emagtól rendeltem, 2 év emag gari van rá (háztól-házig gari elvileg).
Az Sony M2-nél mindenképp jobb szerintem: kisebb méret, kijelző ugyanakkora, de nagyobb felbontású, gyorsabb proci, több ram, nagyobb tárhely, amoled kijelző, stb... Ja, és engem kifejezetten zavar, hogy az M2-n (és sok telón) a kijelzőn vannak a vezérlőgombok, és teljes képernyős alkalmazásoknál elrejti, és elő kell húzni, hogy pl. vissza tudjak lépni!
Toknak szerintem jó a szilikon, két évig volt az előző telómon is (az szerintem mindegy, hogy matt vagy fényes, azon pont s-line volt, aminek a fele matt, fele fényes), és bizony esett párszor, de semmi baja nem lett. A Neo-n is szilikon tok van (korábban linkeltem), és szerintem sokat ér (persze, előlapi fóliával, mert a kijelzőt nem védi a karcoktól).(#933) KakasSoft:
Mindegy, hogy milyen sorrendben, mert újraindítás után nem volt bekapcsolva a mobilnet (egyébként előbb kikapcsolom az egyiket, és utána kapcsolom be a másikat, tehát még véletlenül sem volt mind2 egyszerre aktív).A legutóbbi hozzászólásom óta erősen igénybe volt véve a telefon (mobilnet, wifi külön-külön, netezés, facebook, játék, most töltöm), és lemegy 300-ra az első 2 mag, a 2. továbbra sem alszik, de legalább nem 998-on vagy 1190-en akadnak fent. Most már végképp nem tudom, miért csinálja... kérdés, hogy van-e ennek valami káros hatása, mert én eddig nem vettem észre.
-
balee_007
csendes tag
Helló.
Igen láttam hogy e-magon annyi, de ők ha jól tudom nem biztos hogy gyártói garanciát adnak a telefonhoz, az nekem viszont fontos lenne.
Lényegében napi használatos telefon lenne, gondolok itt böngészésre (wifi és ritkán mobil nettel is), valamit gps-ként is használnám, de azt olvastam hogy a glonass-nak hála elég stabil.
Illetve ha már itt tartunk ki milyen tokot ajánl a telefonhoz? Néztem már pár helyen matt szilikon tokokat, azok tetszettek is, csak kérdés mennyire érnek sokat. -
balee_007
csendes tag
Hellósztok.
Erősen gondolkodom egy ilyen telefon vételén. Most 60000Ft-ra van több helyen is (MM, Edigital) leakciózva.
Aki már régebb óta használja írna róla pár gondolatot?
Hosszú távra venném a telefont (1,5-2 év), nem vagyok hardcore felhasználó, és a gyári rommal használnám, lényeg, hogy stabil legyen a rendszer.
Másik aspiránsom egy Sony M2 lenne, de valahogy a Samsung mérete és a 1,5 Gb RAM afelé húz inkább.
Előre is köszönöm a segítséget. -
KakasSoft
tag
-
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #926 üzenetére
Azt hiszem, bukott a mobilnetes elmélet... az igaz, hogy bekapcsolt mobilnettel gyorsan beragad az első mag 998-ra, ezért csak wifivel használtam. Eleinte jó is volt, aztán azt vettem észre, hogy a 2. mag sem kapcsol ki, az is maradt 300-on, pár óra múlva pedig mind2 beragadt 998-on. Aztán kikapcsoltam az energiatakarékos módot, erre mind2 lement 300-ra. Energiatakarékos mód vissza, és egy idő után megint beragadtak 998-on. Energiatakarékos mód kikapcsolva, lemennek 300-ra... Na, most már ott tartok, hogy inkább nem foglalkozok vele, akkora katyvasz van itt... Bár arra még kíváncsi vagyok, mikor ragad be a másik 2 mag is!
Ja, egyébként nekem még a gyári 4.4.2 van...
-
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #923 üzenetére
Igen, a mobilnettel van valami... újraindítottam a telefont, elindítottam szépen sorban minden programot, de utána szépen visszaállt 300mhz-re az első mag, a többi leállt, ahogy kell, ugyanezt végigcsináltam bekapcsolt wifivel is, szintén nem volt baj, aztán ahogy bekapcsoltam a mobilnetet egyből ott ragadt az első mag 998mhz-en (energiatakarékos módban). Ezután hiába kapcsolom ki a mobilnetet, hiába kapcsolom be a wifit, hiába minden, nem áll vissza 300-ra...
-
KakasSoft
tag
Szia.
Mint írtam már egy ideje nem kapcsoltam be a mobilnetet és azóta jól működik. Volt olyan, hogy mind a négy mag kapcsolgatott 300-1401 között egyszerre. Ha nem volt meló 300-ra beállt mind, de az utolsó 3-at nem kapcsolta ki. Mint korábban említettem CM11 és CM12 is csinált ilyet csak utóbbi 1401-re vágta. E-mail kliensre gyanakodtam először. Esetleg próbáld meg (ha van) mobilnet nélkül. Most aksi teszt van. Holnap délelőtt még tesztelem majd, ha lesz eredmény jelzem. -
KakasSoft
tag
Sziasztok.
Jelenleg egy 4300mAh aksit tesztelek, ami csak sajnos 2700-2800-at tud kimérve. Garanciás csere után kiderül, hogy marketing fogás vagy csak kifogtam. A gyári kimérve tudja a 2100-at. 2800 Nem sokkal több, főleg ha új a telefon. Esetleg akkor érezni a különbséget, ha elhasználtat cserélsz újra vagy az említett 2800-asra. Érzésre a 4300 ami 2800-at tud nem mondanám, hogy sokkal jobb. Használat függő. Közepes használat 2 nap, aktívabb 1 nap. Ezt akartam megduplázni, de nem jött össze. Ezt is 1%-on írom a telefonról. A teszt idejére nem engedem, hogy kikapcsoljon lemegyek 3V-ig. Ha akarod megveheted, töltő bírni fogja. Láttam már 7000mAh aksit s3-hoz, csak az a kérdés mennyit tud valójában. Ha már van 5000, akkor jó. Hátlapot cserélnem kellett ugye, de személy szerint jobb a fogása, mert gyári állapotban mindig ki akart csúszni a kezemből. A másik probléma, hogy mint korábban írtam a cpu első magja nem megy 300Mhz-re vissza 1190-en tartja. Ha minden igaz mobilnet bekapcsolása után történik ez. Kikapcsolva sem változik a helyzet. Restart segít csak. A pontos diagnózis még folyamatban. -
SSanya
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy S3 Neo +-t, és egyelőre az akkumulátor nem győzött meg, elég gyorsnak tűnik a merülés. A neten bóklászva belefutottam egy utángyártott akkumulátorba, ami a web-oldal szerint 2850mAh-s, és ehhez elvileg nem kellene hátlapot sem cserélni.
A kérdésem az lenne, van-e valakinek tapasztalata utángyártott akkumulátorokkal ennél a telefonnál, van-e esetleg olyan, amit valaki próbált és ajánlaná? Lehet-e töltéskor gond azzal, ha a fentebb leírt kapacitású akkumulátort teszem a telefonba? Képes ezt lekezelni a töltöáramkör? Nem melegedhet esetleg ilyenkor túl a töltő pl?
Erről az akkumulátorról lenne szó:
[link]Köszi előre is, ha valaki tud infót, tanácsot adni.
-
wanted01
csendes tag
hány óráig tart a töltés?
-
wanted01
csendes tag
sziasztok!
vettem én is egy samsung s3 neo-t. viszont az lenne a kérdésem, hogy mit tegyek az első feltöltésnél? merítsem le teljesen az akksit és aztán töltsem, vagy a teljes lemerülést megse várjam?
hány órán át töltsem első töltéskor és majd utána?
azért kérdezem mert kimélni szeretném hosszantávon az akksiját. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Roland0224 #912 üzenetére
Neked milyen routered van? Lehet, hogy sok az enyémnek 7 eszköz, nem tudom van-e maximum?
-
dzsi23
addikt
Bár ez csak a router hibája, a telefonnak semmi köze hozzá, és ha be van kapcsolva a wifi, akkor mindig zöld a gomb, akkor is, ha nincs csatlakozva hálózathoz, vagy ha épp leállt a router. A gomb nem a hálózat állapotát jelzi, hanem csak azt, hogy be van-e kapcsolva a wifi, tehát ha nem zöld, akkor vagy ki van kapcsolva (a felhasználó vagy másik program által), vagy gyanús, hogy valami nincs rendben.
-
dzsi23
addikt
válasz
pinnacle #910 üzenetére
A 30 Mbites netemhez van egy kb. 7 éves routerem, ami már 10 Mbites sebességnél leáll (nem értem, miért), és csak az újraindítás segít rajta, tehát sebességkorlátozás nélkül sem a youtube, sem a torrentezés nem működik pár másodpercnél tovább.
Most rendelek egy TP-LINK TL-WR841N routert, remélem, azzal nem lesz ilyen problémám.
-
pinnacle
nagyúr
Megint előjött az a probléma, hogy a WiFi-hez csatlakozik, de úgy néz ki, mintha nem lenne bekapcsolva, és nem is jelzi az ikont.
Nektek nincs ilyen gondotok? TP-Link 741ND a router, a Samsung Tab 3-al néha megszakadt a kapcsolat, de olvastam, hogy a sebesség csökkentéssel megoldható a probléma, így működik.
-
darius90
csendes tag
Üdv,
Képek az esetről:
https://p1.picsto.re/em5dN.png
https://p1.picsto.re/EAIm0.pngÉrdekelne engem, hogy szerintetek ennél a telefonnál ez normális érték?
Ebben volt:
-Zenehallgatás
-Internetezés
-Kb. 20 perc játék
-Pár fotó
-Egyéb közepesen aktív nyomkodásEnergiatakarásos üzemmód, be volt nyomva, viszont a fényerő fullon volt.
Csak azért kérdezem, mert még nincs nálam a teló 72 órája és ha nem normális az érték vissza küldetem cseréltetni...
-
smobika
tag
válasz
KakasSoft #904 üzenetére
Szia ! Én is kipróbáltam a Spanyol XCUAOA1-et és valóban ez is kamera hibás, ezért feltettem az ausztriai XCUANL1-et és ez is kamera hibás, vissza tettem az ausztriai XXUANL1-et és ezzel semmi baja a kamerának, ezekszerint a XC-s szoftokkal valami baja van a kamerának, azért ez elég fura hogy az erre a telefonra kiadott frissités ilyeneket produkál !!!
-
retroid
senior tag
NL2 spanyol 2015 januari romrol tapasztalat velemeny?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged