- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
Sziasztok!
A neo MHL képes? Vettem hozzá 11pin MHL kábelt de hiába csatlakoztatom nem tükrözi a képet HDMI-n TV-re.
Segítsetek! Köszönöm -
zsoika
addikt
Sziasztok! Segítsetek légyszi!!! Minap egyszerre, egymás után az asszonyom számítógépét majd a telóját(S3 Neo), majd az én számítógépemet és az én telóm zárta a sort(Alcatel OT-955) megfertőzte valami pop up malware/virus. Az én laptopom már be sem merem kapcsolni. Ez a POP UP internetes böngészőt fertőzi és a regisztrit, reklámoldalakkal bombáz, eltéríti, a kívánt oldal helyett szarságokat dobál+appokat telepít kérés nélkül, vagy kérésre nem válasszal illetve visszalépés esetén is . Jellemzően 18as karikás oldalak. Számítógépnél lehet sikerült megfognom már 2 napja írtom öket éjjel-nappal spy/malware írtóval+vírusírtó+böngésző reset...stb. de a telefonon hogyan kell ezt csinálni ? Leszedtem a google play ről az első 2 malware írtót, de nem járt sikerrel, sőt az egyik csak kaput nyitott és még több szarság jött. A másik talált 3 fenyegetést az Sd-n de nem tudta törölni, azt írta hogy manuálisan töröljem. A download mappában van 3db ua. az app, de nem lehet törölni fájlkezelő progival sem (totalcommander). Kivettem az SD-t és gondoltam akkor kuka és veszek bele egy újat, nagyobbat (csak 4GB os), de SD nélkül a telót bekapcsolva is dobálja...tehát a telón is van amit a kereső nem is talált meg.
-
zsoika
addikt
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Szia! Van rajta fólia gyárilag de az ujjaid lenyomatától szellemképes a kép, én lecseréltem.
Igen melexik kb 1/2,3/4 óra net facebook és 58-60 fokos. Érezni hogy meleg a hátulja alul.(függetlenem van 2simes) Nem idegeskedek rajta meleg azt kész.
Nem lassul de valóban 80% körüli a RAM használat a gyári 4.4.2vel.
Tok az jódolog de azzal még hamarabb meleg. -
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #480 üzenetére
Azóta nem csinálta, elemben újabbnál-újabbakkal örvendeztet meg minket.
-
zsoika
addikt
válasz
JJ hunter #477 üzenetére
Én is visszaküldeném, de legalábbis felvenném a kapcsolatot velük írásban(a szó elszáll) . Újévig tesztelem az asszonyom telóját és ha megint jönnek a hibák akkor repül Bucurestibe . Apropó hibák .....előjött egy újabb hibajelenség. Már 2x is előjött, hogy du.16,00körül telefon 100% töltöttségen -leveszem a töltőről-, normál telefonálások estig, aztán 1/2 óra facebook+kicsi internet és megyünk aludni......hajnali 2.óra, arra ébredünk hogy a teló pittyeg, -csatlakoztassa a töltőt-
MIVAAAAN??! Jó teló ez, nem lehet mellette unatkozni, van min agyalni.
-
zsoika
addikt
válasz
JJ hunter #453 üzenetére
Tehát azt mondod hogy neked is sima fóliával jött a teló az emag-tól? Mert akkor vagy megkönnyebbültem vagy mind a 2en már használt vagy nem tudom milyen készüléket kaptunk. Valaki megírhatná(nem emagos) milyen fólia volt rajta amikor megvette!
ezso: Akkor keressek egy SAMSUNG hivatalos szervizet, hátha itt Mo-n megcsinálják ...de legalább is megnézik és nem 3 hét mire viszontlátom?! -
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #442 üzenetére
Hát ezaz!! Az asszonyomnak is ilyen van rajta.
-
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #440 üzenetére
Szia! Persze, gyári minden hiszen 2hetes és nem kenyerem a buherálás, tuningolás. Elötte egy Xiaomi Redmi 1S-t rendeltem tőlük, de a hozzászólásokból kiderült, hogy nincs benne magyar menü. ROM cserével lehetne megoldani ami garivesztéssel járna(emag) szerintük. Pont azért ezért vettem inkább s3 neo-t, hogy ne kelljen ba..tatni a telót. Hallottam egy embertől, hogy a hátlap okozhat melegedést...hát nem akarom elhinni.
-
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #436 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, de meg tesztelgetem egy kicsit. Facebook 1/2óra ès jön is az üzenet a túlhevülèsrõl(54 C) . Ha visszaküldöm feltètlenül leírom a tapasztalatom.
Szerk: Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezt az üzenetet a clean master dobja ki....lehet hogy fals afatot ír? Tudtok ajánlani a hõmérséklet monitorozó alkalmazást ? -
zsoika
addikt
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok, de kicsit elkeseredtem
Vettem a black friday-en az emag-tól 53900 ért egy S3 Neo-t a feleségemnek ami már 2x "kamerahiba" hibaüzenetet írt. Észrevettük, hogy akkor csinálja amikor a CPU túlmelegszik és ez elég sűrűn előfordul (pl: töltés közbeni használat , hosszú telefonálás után). Szerintetek ez normális!? Telefonálás után 54C de töltéskor 60C is volt
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest