- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- VR topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
Nincs gyári gari az ED-nél szerintem. Ha valami gond van hozzájuk kell vissza vinni és ők javíttatják. Ez így nem tűnik gyárinak de kérdezd meg csak tőlük nyugodtan. Nekem még az életükben nem adtak gyári garpapírt csak az általuk kinyomtatott fost. csak végső estben vásárolok náluk, de néha rákényszerülők itt "vidéken."
-
vacsa.
csendes tag
van, én ott vettem az enyémet, a másodikat, és nem volt gond semmivel, előttem bontották ki a dobozt, benne volt minden stb. azt nem tudtam, hogy ott 2000 a kiszállítás, mert én bementem az egyik boltjukba és megvettem a helyszínen (lévén hétvége volt, és nem volt kedvem megvárni amíg esetleg kihozza futár
). de előtte én is megnéztem média markt, extreme, euronics stb. aztán láttam hogy mindnyájan 65-ért árulják, itt meg azért 4 ezerrel csak olcsóbb volt... de sok mindent rendeltem már a edigital-tól, mindig mi hol olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fotók, videók mobillal
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged