Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Benéztem az árat, úgyhogy marad S3 :-)
(#845) Lipton: nekem még az IP67 is tetszett :-)
-
smobika
tag
Szia ! Úgy vettem észre, hogy gyorsabban kapcsolódik a wifihez, ugyan azokkal az általam telepitett és használt programokkal több szabad ramot is hagy, igaz hogy én azonnal rootoltam és a sok gyari cuccot azonnal töröltem belőle. a gps a magyar rommal is gyorsan felált eggy 8-10 müholdal ez ahogy elindul az igo szinte eggy másodperc alatt 15-19 müholdra ál rá, eddig ennyi az aku idöd pár napig tesztelni kell, körülbelüre akkor mutat már ideális értéket addig felesleges róla bármit is mondani, hogy jobb vagy nem !!! eddig ennyi
-
-
Andrewstarr
aktív tag
Beállítás és használat függő, hogy meddig bírja, és azt hiszem kell neki egy kis idő amíg beáll. Valahol azt olvastam, hogy ezeket az aksikat már nem kell formázni, de nem szabad teljesen lemerülni hagyni. Az ideális 20-30%-nál tölteni, és nem fullra. Az edigitálnál vetted akkor? Bolti gari van rá vagy gyári?
-
plaszy
őstag
De miért Edigitalból 75-ért? Emagnál 59 a kék, ingyen házhozszállítással.
De a te döntésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Hibátlan iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Update 11.17. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest