- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Roland0224 #1897 üzenetére
Az tökmindegy, hogy mi van feltelepítve, ha éppen egyik sincs elindítva, a teljesítményt nem befolyásolják.
Persze, ha már sír a rendszer, hogy nincs elég hely, akkor lehetnek ingadozások. -
Roland0224
senior tag
nekem ez a 19 600 pont úgy jött ki hogy elég sok minden volt a telefonon vagy 8 játék (pl real racing 3,arcane legends, angry birds 2...) a belső tárhelyem eléggé megtelt kb. 1,5 giga szabad maradt a 14- ből (annyi van ha jól emlékszem) meg nagyon sok alkalmazás van rajta nekem is volt 20.000 pont de akkor nem volt rajta ennyi minden
-
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1893 üzenetére
Én csak egyszer futtattam Blisspopon, de akkor 21200-at dobott. Nekem a gyári rendszeren csak 18400-at adott az Antutu.
-
Blac1
aktív tag
Ezért ìrtam hogy nem 100%-ig az. De azok a telefonok amik egyáltalán nem otg képesek azok y otg kábellal és töltővel sem látja az usb sticket. Egyébként ez nem trükközés. Nem ez az egyetlen telefon amelyik csak ìgy otg képes. Sajnos direkt ìgy van csinálva. Az sem véletlen hogy lehet gyári Samsung y otg kábelt is venni. Csak annak egy kicsit húzos az ára
-
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1881 üzenetére
Esetleg Blisspop?
Én imádom, rengeteg testreszabási opció van, fentebb is írtam róla.
[link] -
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1885 üzenetére
* ezek a kis apró ujjitások
-
Roland0224
senior tag
Most kit kat-en vagyok jelenleg is ez az alap minden rom előtt biztonsági mentés mert úgy is visszatérek ide
A kérdésre válaszolva ezek a ki apró ujjitások pl.: 2 szer ranyomok gyorsan aalz allapptsavra es lezarja a kijelzőt,a kinézet,a feloldási kijelző és még egy kető ez csak így eszembe jutott -
-
Amalgam
aktív tag
Miért nem ismeri fel a teló az USB stick-et? Tudnátok segíteni?
-
Roland0224
senior tag
nem tud valaki valami jó romot a telóra ? Mert eddig kb. az összes lollipoppot kipróbáltam de 2 hétnel nem bírtam tovább egyikkel sem vhogy mindig visszatérek a gyárihoz de ez sem az igazi hiányzik a lollipop de ha váltok mindig megbánom
Nem tud esetleg valaki valamit gyári frissítés lesz-e vagy sem ? -
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Körülbelül 8 hónapja van meg a Neom. A gps és a mobilnet is tökéletessen működik. Független és nem frissìtettem, és eredeti gyári rendszer van rajta. Telenoros előfizetésem van. Két kollégámnak is van ilyen telefonja és egyik sem panaszkodik ilyen hibára.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Roland0224 #1872 üzenetére
nálam is az első hónapokban semmi baj nem volt a mobilnettel. Kb. április környékén kezdődött az egész.
szerk:
(#1873) pinnacle : Az IGO-t leszedtem, mikor volt ez az ingyenes időszak, de még nem használtam. A guglimapon simán műxik a gps.
-
Roland0224
senior tag
Nekem is jelentkezett már ez a netes probléma. Az adatokat küldi viszont nem fogadja ( legalábbis én így értelmezem a nyilakat gondolom a felfele nyil amikor kuldi a lefele amikor fogadja az adatokat). De csak a gyári kit kat-nel jelentkezett eddig más romoknál nem.Viszont ha kikapcsolom a mobil netet aztan vissza utána jó. Engem is zavar ha van valakinek ötlete,hogy hogyan lehetne megoldani az legyszi írja le mert időnként így elég zavaró. A GPS-t nem nagyon használom amikor használom akkor jó.
U.i.: T-mobile-os vagyok bár nem tudom hogy ez számít-e . -
pinnacle
nagyúr
válasz
JJ hunter #1866 üzenetére
Szia! Bluemobil (Telekom). Független telefon, már a frissítés előtt sem volt stabil. S Advance-nek sem volt jó a GPS-e, Samsung Fame ( ez egy olcsó telefon volt, kár, hogy nem ezt a vevőt vitték tovább, nagyon gyorsan talált jelet, és stabilan tartotta), Tab 3-nak viszont igen.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Zsoltinho24 #1867 üzenetére
Szia,
En december vegen vettem a telomat, gyari fuggetlen, es en nem frissitettem semmit. Gyari 4.4.2 van rajta. Alapsav verzioja XXUANF2.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Olvasom itt a hozzászólásokat és azon gondolkodom hogy egyes embereknél miért dobálgathatja a mobilnetet Nem rég kaptunk egy kis frissítő csomagot.Nem lehet hogy a frissítés okozhatta ezt a problémát?amúgy néha nekem is dobálja de ritkán.A GPS sem stabil nálam de úgy vettem észre hogy a frissítés előtt minden oké volt.a GPS is hamar fogott jelet szinte másodperceken belül talált jelet.Most meg várni kell vele.
-
dzsi23
addikt
válasz
pinnacle #1863 üzenetére
Persze, hogy nem az S3 alkatrészeiből lett összerakva... más SoC, más RAM mennyiség, valszeg a kamera is más, talán a kijelző is, na meg ki tudja, még mik. Külsőre ugyanaz, de kb. ennyi. Minden típusnál előfordulnak hibás példányok, így ennél is. Én még nem tapasztaltam adatkapcsolat-hibát, GPS-t nem gyakran használom, de eddig az is rendben volt. Viszont a GPS-t sokkal könnyebb leárnyékolni, mint a mobilnet vagy wifi antennát, szal előfordulhat, hogy elveszíti a jelet, ha pl. zsebbe rakod, vagy a kocsiban ide-oda rakod.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#51970304 #1858 üzenetére
Nekem is a kikapcsolás oldotta meg a problémát. Nagyobb gond, hogy dobálja a hálózatot. Hiába mutatja, hogy van, még sincs. Mobilinternet ki-be kapcsolása néha megoldja. Valakinek volt már ilyen gonddal szervizben a telefonja? GPS vétel sem túl stabil. Attól tartok ez a telefon, nem az S3 alkatrészeiből lett összerakva. Energiatakarékos üzemmódban is nagyon melegszik navigálás közben. Talán ilyen tartó javít valamit.
-
AngiBangi
újonc
Ez a melegedés engem is aggaszt, hosszabb távon gondolom nem tesz jót a készüléknek. :
Nem akarok hülyeséget kérdezni, de valahogy nem lehetne ezt kiküszöbölni? -
havelk
csendes tag
Sziasztok,
pár napja én is megvettem a Neo-t.
Alapvetően meg vagyok vele elégedve, az egyetlen problémám a melegedés. Már böngésző használattól is jelentősen melegszik, leginkább a készülék alsó része.
Ez mindenkinél előfordul, vagy csak nekem nem volt szerencsém? -
darkmann
őstag
válasz
Roland0224 #1852 üzenetére
Blisspop vs Rox-féle CM12.1 eddigi tapasztalatok, Blisspop előnyök:
-akksi készenléti fogyasztás kb. ugyanaz, 2-3% óránként,
-nagyon sok beállítási lehetőség, pl. a gyorskapcsolók háttér és ikonszínét is lehet állítani,
-rengeteg használatot könnyítő beállítás: pl. gesture-ök (pl. bal oldalt nyomom kicsit hosszan a képernyőt, utána rajzolok egy N betűt, és elindítja a naptárt, de gyakorlatilag bármire lehet gesture-t beállítani, akár közvetlen tárcsázásra is), AppCircle és AppBar (alkalmazásikonokat lehet rájuk pakolni, aztán pl. ha jobb oldalt hosszan érintem a képernyőt, akár egy másik alkalmazásablakon belül, akkor előjön az AppBar vagy az AppCircle és el lehet indítani a másik alkalmazást akár lebegő ablakban is anélkül, hogy kilépnénk az éppen használtból), SlimPie (ezt még nem próbáltam)
-Real Racing 3 sokkal gyorsabban töltődik be, a pályák is játék közben
-Antutu pontszám kb. ugyanaz, de a gyári Romnál mindkettő kb. 3000 ponttal többet adott (18400 vs. 21200)
-Kernel Auditor, amivel Kernel szinten lehet a CPU, RAM, I/O, cache méretét/sebességét állítani, CPU és akksi hőmérsékletét monitorozni, stb.!
-sokkal rövidebb boot időEddig sokkal jobban bejött, mint a Rox-féle CM.
-
törölt tag
Már rájöttem mi volt a vaj...be volt kapcsolva az inteligens hálózat választó...a trlefon nem tudta eldönteni hogy a milibilnetet vagy a wifit hadználja...nálatok is jelentkezik ez a probléma ha ez be van kapcsolva?
-
törölt tag
Sziasztok...mostanában szarakodik a wifim ha be van kapcsolva a mobilnet.csatlakozik...szétkapcsol...csatlakozik....szétkapcsol...valakinek volt vagy van hasonló problémája?mitől lehet?
-
Mágus2
Közösségépítő
Kicsit szomorú vagyok. 1,5 hónapig hibátlanul működött a készülék, de degnap megadta magát. Nagyon lassan frissíti a képet a kijelzőn, melegszik nagyon(beakad a régi háttér, elmosódik a kép görgetésnél), sajnos vissza kellett vinnem gariztatni.
Volt factory reset, wipe, meg minden, nem segített semmi.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1842 üzenetére
Nem próbáltam, remix-elek.
-
goli11
tag
Erre a mobilinternet kikapcsolódásra van már megoldás?
Nálam is előfordul, van hogy 2-3 percenként dobja a netet. -
dzsi23
addikt
válasz
Probert75 #1847 üzenetére
Azt értettem, hogy a Neo-ra vonatkozik a másik fele, csak azt nem, hogy mi az a "több is", de így már oké, az appokról beszéltél... én ezt próbáltam: Hívásrögzítő.
-
Probert75
addikt
Call center az más. Egyik ismerősöm is beszélt éppen a TITÁSZ-szal és mondta a telefonos, hogy a rögzítik a beszélgetést, majd ismerős mondta, hogy ő is. Erre a hölgy felkapta a vizet, hogy hát azt nem lehet. Egyébként, ha nem mondod a másik félnek, akkor egy esetleges peres eljárás során nem használható fel.
Az LG G3-on ilyen funkció már gyárilag nincs. Régebbi Galaxy Ace 1-esemen megint nem lehetett root nélkül megfelőlt találni.
Na mindegy! 100 szónak is egy a vége, akkor erre több is van.
Köszönöm!U.I.: Az egyik a jelenlegi Alcatelére vonatkozik, hogy megy a gyári rajta. Amit a hívás közben ablak beállításai(3 kis pötty alatt) közt el lehet indítani, tehát nem kell külön app. Az idézeted másik fele, pedig a Neo-ra vonatkozott.
-
dzsi23
addikt
válasz
Probert75 #1845 üzenetére
"amiben megy a gyári. De ha a samun megy több is"
Itt miről is beszélsz? Nem értem ezt a részt.Közben kipróbáltam a hívásrögzítést, simán megy egy appal, nem kell hozzá root.
Ha jól tudom, bárki felveheti a telefonbeszélgetést, csak azt nem tudom, hogy erről kötelező-e tájékoztatni a másik felet. Egy ismerősöm dolgozott call centerben, ott azzal kellett kezdeni a beszélgetést, hogy tájékoztatni kellett az ügyfelet a hívás rögzítéséről, de magánszemélyek esetén ez nem biztos, hogy szükséges, passz. -
Probert75
addikt
Sziasztok!
Egy barátom ezt a készüléket nézte ki magának és felvetődött néhány kérdése.
A legfontosabb, hogy van e a készülékre olyan hangrögzítő program, ami a másik fél hangját is rögzíti root nélkül? Üzletkötő és az ügyfelek van, hogy telefonon adják le a rendelésüket és nem akarna, csak azért félrehúzódni vezetés közben, hogy leírja egy papírra. Fel szokta venni és majd ha a céghez beért írja le a megrendelőt. Ezzel időt spórol.
Van a telefonon értesítő led. Ez a nem fogadottakat, olvasatlan sms-eket és email-okat jelzi rendesen?
Nem egy combos az akksi benne. Az S amoled miatt kibír egy egész napos nyüstölést?Előre is kösz a segítséget!
-
akiboyyy
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálte-e valamilyen módon vezetéknélküli töltésre bírni a telefont. A kis csatit kifészliftelték belőle de valahol olvastam egy speciális akksira csatlakoztatható ki kütyüt. Találkozott már valaki ilyen cuccal?
Előre is köszönöm a válaszokat -
KakasSoft
tag
Blisspop újra ringben, 5.1.1 fronton.
-
Roland0224
senior tag
Tudtok valami olyan alkalmazást ami ha lezárom a kijelzőt kikapcsolja a netet mint a sony-nal meg a htc-nel a du battery kivetelevel az tud ilyet de nem mindig mukodik .
-
dzsi23
addikt
válasz
AngiBangi #1836 üzenetére
"A gyári fóliát énis mindenképp rajta fogom hagyni."
Azért a tempered glasst ne a fóliára rakd rá!Amúgy ilyenek a magyar árak... Nem tudom, hol írtak a töltő problémáról, nekem február óta van meg a telefonom, azóta rendszeresen figyelem a topikot, és nem olvastam ilyesmit (persze, lehet, hogy elkerülte a figyelmem), tapasztalni meg főleg nem.
-
AngiBangi
újonc
Az én netem is lelassítós fajta
A töltést meg korábban írták, hogy felteszik töltőre, de x százaléknál megáll, stb. Reméljük nálam nem jelentkezik, mert eddig mindig befürödtem telefon téren... Amilyenek voltak, mindenek volt valami baja..
Tudom, hogy az xprotector is temerated glass, csak az ebay-es verzió 350 ft körül van, és nekem gyanúsan olcsóPersze először letesztelem, és majd később a drágább xprotector összehasonlításképpen.
A gyári fóliát énis mindenképp rajta fogom hagyni.Régen balga módon folyton leszedtem a fóliát és meg is lett az eredménye.
Bár nekem úgy tűnik, hogy ezen a Samun elég ragaszkodó a cucc, aminek felettébb örülök
-
dzsi23
addikt
válasz
AngiBangi #1834 üzenetére
Üdv a csapatban! Használd egészséggel!
Kicsit tényleg halk, legalábbis néhány telefonhoz képest, de tűrhető. 4G nélkül én is megvagyok, 200 MB adatforgalom után úgyis lelassítják a netem, viszont azt nem tudom, milyen töltős problémáról beszélsz.
Amúgy az xprotector is csak egy tempered glass, kíváncsi lennék, mennyi különbség van köztük. Bár én februárban vettem, és még mindig a gyári fólia van rajta, plusz egy szilikon tok, egyelőre elég volt... pedig esett már párszor. -
AngiBangi
újonc
Sziasztok!
Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, fehér színben. MM-ben vettem.
Nagyon gyors, gyönyörű szép a kijelző, a fotók is egész jól sikerülnek.
Sokan emlegettétek, hogy telefonálás közben halk. Hál'istennek nálam ilyen gond nincs, kb. fél hangerőn is elég hangos, maxra fel sem fogom venni szerintem.A 4G hiánya miatt vaciláltam, hogy megvegyem-e, de egye fene, eddig is tudtam nélküle élni, eztán is elleszek, hogy nincs.
A töltős próblémát még én nem tapasztaltam *koppkoppkopp*, remélem nem is fogom.
Nagyon örülök, hogy végül őt választottam, egy élmény vele minden.
Egy pár alkalmazást tettem rá csak, amik a hétköznapokban szükségesek lehetnek (vonat és busz menetrend, Viber, Clean Master, CM Security), meg egyetlen játék, a Fruit Ninja, ami zökkenőmentesen fut.Számomra mindennapi használatra tökéletes ez a telefon, több nem is kell. A csúcsmobilok amúgysem vonzanak annyira.
Most várok rá ebay-es tokot, és tempereted glass-t, de szerintem később az xprotectort is be fogom szerezni.
Jelenleg egy átlátszó natúr tok van rajta, és a gyári fóliát sem szedtem le. Úgy fogok vigyázni rá, mint a szemem fényére. -
Roland0224
senior tag
válasz
Blueman3333 #1830 üzenetére
Persze odinnal vissza lehet rakni sammobile-on keress ra en mindig magyart szoktam visszarakni youtubon rakeresel van segítség hogy hogyan kell
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1829 üzenetére
A remix-nél linkelt Open gapps? Kipróbáltam működött, de a következő update-nél a szokásos. http://forum.xda-developers.com/android/software/gapps-google-apps-minimal-edition-t2943330 ment vissza.
-
Blueman3333
csendes tag
válasz
Roland0224 #1829 üzenetére
Odin3-mal visszatudom rakni rá az előzőt??
Valamint ehhez rootolnom kell, vagy megy anélkül is:
és hol a fenébe lehet az előző rom ami 2014 októberi volt... ha jól emlékszem. Ez független s3 neo magyarországi samsung garos.
A sammobil-on nem találok sehol tavaly októberit!
Valaki help!!! -
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333 #1826 üzenetére
Lehetséges, hogy a frissítés miatt van, én is így jártam az előző telefonommal (LG L7). Azon még 4.0 volt, kijött rá a 4.1, és többek között a kamera is rosszabb lett, ugyanúgy, mint neked. Fókuszált rendesen, aztán az exponálás pillanatában kicsit elállította a fókuszt, és elmosódott az egész, de sokszor már eleve túlhúzta a fókuszt az ideálisnál. Volt más probléma is a frissítéssel, így ment is vissza a 4.0. Azzal nem volt ilyen baj.
(#1827) Kicker:
Persze, hogy jobb, mert az FullHD, ez meg csak HD, és talán a kijelző minősége is jobb, na meg nyilván a hardvere is helyben hagyja a Neo-ét. -
Kicker
őstag
SZia
igen, de az a theme nevű valami a play aruházból reklámozott meg szívózott... nem értem miért nincs alapból ilyen opció, hogy színválasztás...
meg a lollipop nem tudom miért de nagyon bejött, nem tudom, hogy az s4 hardvere miatt, vagy a lollipop miatt.. az tény, hogy a kijelzője ennek a telefonnak is hibátlan, de az s4-e javult még ehhez képest is érezhetően jobb...
lehet hogy az agyalás helyett simán vennem kéne egy s4est... -
Blueman3333
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Februárban vett s3 neonak május-ban elkezdett felválni az üveglap az egyik szélén. nem mertem ragasztgatni, úgyis garos, vissza a boltba, azok meg a szervizbe! június végén jött vissza, (1 hónap után) de sajna nem cserélték az egész telót, hanem új üveget kapott. Eddig oké, de a 2014-es októberi szoftvert is frissítették 2015.juni 2-re! Eddig is oké lenne, bár a fene se kérte őket, de sajna a kamera sokkal szarabb lett! Vannak előző fotóim, és a mostaniak szürkébbek, életlenebbek! Mikor befókuszálja a képet, tök éles, szép, fotózok is, de a kapott kép, már nem is hasonlít rá! Mi lehet a baj?? A frissítés, vagy valamit elb@sztak, kicseréltek????
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1824 üzenetére
Hajrá.
Természetesen xposed (Nova 4-es már, pro) és minimal gapps-al megfűszerezve.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1822 üzenetére
Remix 5.5.0 (5.1.1) verzió, Nova launcher (Lcd 320->240). Rox is most jött ki, de csak cm update-et ír. Nekem most ez tökéletes ( bár a cpu interaktív beállításainál 998Mhz-ről visszavettem 600-ra és a gpu msm-ről simple-re így a 320Mhz helyett (200-320-450) 200-on van többet. 0%-nál még mindig nem engedem kikapcsolni. Így van hogy egy napot is 0%-on használom persze nem videókat nézegetve.
Szóval nekem bevált.
-
dzsi23
addikt
Az új android sajátja, valszeg lollipop volt rajta, de a gyártók eddig is testreszabhatták a menü színeit, ikonjait, felépítését, stb. Nem értem, miért nem lett fekete háttere az S4 menüjének, mert amoled kijelző esetén kevesebbet fogyaszt a fekete. Az már más kérdés, hogy szerintem jobban is néz ki fekete háttérrel, a szemet sem bántja annyira.
Nem tudom, hogy témával át lehet-e állítani a menü színét, nem is tudom, hogyan lehet témázni, én csak a launchert cseréltem le, arra raktam egy témát, de a menüt (értsd: Beállítások) ez nem befolyásolja, ugyanolyan marad. Te már témáztad, változott tőle a menü? Ha igen, akkor megvan a megoldás, keress másik témát hozzá. Ha nem, akkor marad a mókolás. -
Kicker
őstag
Sziasztok
a napokban volt a kezemben egy s4-es teló, és nagyon megfogott a menüje, a fehér alapon fekete betűk ... ugye az az újabb android sajátja, a play áruhazban kerestem új témát, de hamar meg is váltam tőle...
Tud esetleg valaki más megoldást hogy a nézeten, menün változtatni lehessen, vagy ez ennyit tud kész, el kell fogadni?
Főzött cuccok nem érdekelnek... kivéve ha van valami bolondbiztos bombajó megoldás
-
dzsi23
addikt
Jó, azt vágom, de olyan különbségre gondoltam, ami észre is vehető a mindennapi használatban. Persze, elvileg az ART-os rendszernek gyorsabbnak kellene lennie, de eddig még nem hallottam, hogy jelentős gyorsulást hozna.
Bugok pedig minden új rendszerben vannak. Lehet, hogy az egyiket kijavítják, de lehet, hogy közben okoznak egy másikat az újdonságok miatt. Nálam teljesen jól fut a kitkat, és csak ART miatt, nem érzek nagy vágyakozást a lollipopra.
-
gaba94
csendes tag
Pl. egy lényeges különbség a 4.4 és az 5.0 között a Dalvik leváltása, Android Runtime-ra https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Android_Runtime
-
dzsi23
addikt
válasz
Zsoltinho24 #1814 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz rá, de ki tudja... Amúgy mi a különbség a 4.4.2 és a 4.4.4 között? Vagy éppen a lolli és a kitkat között? (Azon kívül, hogy kicsit máshogy néz ki.)
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Szerintetek lesz erre a telòra Lollipop?Mert a GT-I9301l csak 4.4.2es romon van a GT-I9300l pedig 4.4.4 kitkatot kapta meg.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1808 üzenetére
Valami biztos van, mert akkor írja.
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1806 üzenetére
Root, twrp.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224 #1805 üzenetére
-
Roland0224
senior tag
Ez most mi ?!? Tegnap jott ertesítés hogy van frissítés rányomtam és ez jött ki :
-
András1980
tag
-
dzsi23
addikt
válasz
András1980 #1801 üzenetére
Mindig mindenért szegény vibert akarjátok hibáztatni...
Csináltál valamit, amikor újraindult? Vagy nem nyomódott be esetleg a zsebedben a bekapcsológomb? Vagy milyen helyzetekben indult újra?
-
András1980
tag
válasz
András1980 #1801 üzenetére
Meglett a viber egy weboldalon. Feltettem az 5.3.0.2274-et. Kinek mi tűnt a legstabilabbnak, legproblémamentesebbnek?
Egyelőre a viberrel próbálkozom, remélem megoldódik vele a problémám.
-
András1980
tag
Érdekes módon elkezdett újraindulgatni a telefonom magától. Duos gyári 4.3 rommal. Semmi különös extra programok nincsenek rajta. (drive, viber, quickpic, shazam)
Megpróbálnék egy korábbi vibert felrakni. Azt honnan tudom elérni? Talán Playről, de hogy?
Illetve vkinek egyéb ötlet, hogy mit tegyek?
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest