- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Én csináltam vele pár képet, nézd meg őket.
-
tanzara
csendes tag
Sziasztok. Nagyobb képernyőre vágyom, és a Sony Xperia V-met cserélném erre. Esetleg valakinek van tapasztalata a két teló kamera képességeit tekintve? Mert a Sony nagyon jó képeket készít, és ha az S3 Neo nem ütné meg ezt a szintet, akkor nem igazán váltanék.
-
Szabyka_
tag
Tegnap megvettem a Neomat, Euronicsba 59500ft volt! 4.4.2 van rajt, lesz rá 4.4.4 nálunk is ? 5.0 vajon lesz rá valamikor ? Amúgy tetszik a teló csak sok wifinél érezhetően melegszik a hátulja ...
-
Borg76
tag
Én részben az amoled miatt cseréltem, nem tudom megszokni az ips fakóbb szineit. Működésre eddig hibátlan, teszi a dolgát, nem akad, nem fagy, a gps-t még nem próbáltam, de ma arra is sor kerül. Szerintem teljesen korrekt ajánlat a középmezőnyben
-
Bailey
senior tag
válasz
Daneee14 #479 üzenetére
Ha nem indul a kamera és meleg a készülék nézzétek meg az akku információknál hogy mutat-e egy mm-qcamera-daemon nevű folyamatot? Nálam is volt egy Neo és találkoztam én is ilyennel. Sok fórum foglalkozik ilyen problémával, nem csak a Samsungnál, hanem Nexusnál is, mert ez a fórumok szerint a 4.4-ben lévő bug. A Galaxy S5 fórumban is olvastam erről. Bár érdekes módon nem minden típust érint. 1 hétig használtam egy S3 Neo-t és kétszer is előjött a hiba, a Note 2-nél nyár óta van fent hovatalos 4.4.2 és egyszer sem találkoztam vele.
-
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #480 üzenetére
Azóta nem csinálta, elemben újabbnál-újabbakkal örvendeztet meg minket.
-
Daneee14
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy időnként meghal a kamera. Vagy csak nem működik, vagy szoftverhibát ír ki és kéri indítsam újra a programot, de ez nem oldja meg. Mindkét esetben a teljes újraindítás segít.
Valami ötlet mi miatt lehet ez? Az előlapival semmi gond, a hátlapi esetén jön elő a probléma. -
zsoika
addikt
válasz
JJ hunter #477 üzenetére
Én is visszaküldeném, de legalábbis felvenném a kapcsolatot velük írásban(a szó elszáll) . Újévig tesztelem az asszonyom telóját és ha megint jönnek a hibák akkor repül Bucurestibe . Apropó hibák .....előjött egy újabb hibajelenség. Már 2x is előjött, hogy du.16,00körül telefon 100% töltöttségen -leveszem a töltőről-, normál telefonálások estig, aztán 1/2 óra facebook+kicsi internet és megyünk aludni......hajnali 2.óra, arra ébredünk hogy a teló pittyeg, -csatlakoztassa a töltőt-
MIVAAAAN??! Jó teló ez, nem lehet mellette unatkozni, van min agyalni.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
kovicska #474 üzenetére
koszi szepen.
Mas:
Beszeltem a samu ugyfelszolgalattal. Mivel nem ok ertekesitettek a telot, nem tudnak utananezni imei szam alapjan. Igazabol annyi a problema, hogy az imei checkker oldal nem dob ki semmit az en imei-mre, illetve a garilevelen a S/N alatt a telo dobozan levo vonalkod szama van, es nem a telo S/N-je.
Szerintetek emiatt visszakuldjem, vagy bizzak benne, hogy nem lesz semmi problema? :S -
kovicska
aktív tag
Ma lecseréltem a telefont, vagyis a feleségemnek adtam. Nekem soha semmi problémám nem volt vele, ezt kívánom másnak is.
Huawei Ascend G7 lett az utód.
-
JJ hunter
aktív tag
sajnos vissza kell küldenem a telót...
-
ezso
tag
Nem fogják megcsinálni, mert a Magyar szervíz garanciapapírt és számlát kér (tudomásom szerint) és az csak Emag-os van.
JJ hunter
Nálam ezt írja:
Model: I9301I Galaxy S3 Neo
Brand: SAMSUNG
IMEI: TAC: xxxxx5 FAC: 06 SNR: xxxx05 CD: 5
BASIC INFORMATION:
Device type:
Smartphone
Design:
Classic
Released:
2012 r.
SIM card size:
Micro Sim
GSM:
850 900 1800 1900
HSDPA:
850 900 1900 2100 HSPA+
Dimensions (H/L/W):
136.6 x 70.6 x 8.6 mm, vol. 82 cm³
Display:
SUPER AMOLED Color (16M) 720x1280px (4.8")
Touch screen:Weight:
132 g
Time GSM (talk/stand-by):
14 / 330 hrs. (13.8d)
Battery:
Li-Ion 2100 mAh
Built-in memory:
16384 MB
Memory card:
MicroSD max. 64 GB
RAM Memory:
1536 MB
Android 4.4
CPU type:
Qualcomm MSM8228
CPU freq.:
1400.0 MHz (4-core) -
JJ hunter
aktív tag
igen. Nekem is sima fólia van a kijelzőn, nem a samsungos amoledes logós leszedhető. Gondolom az új samu mobilok is ugyanolyan hivatalos fóliával jönnek ki, de ezt nem tudom biztosra. Reggel gyorsan bekapcsoltam, de nem volt semmi adat rajta. Bár ennél mélyebbre is lehetne nézni, de ezt már nem akarom mókolni
-
zsoika
addikt
válasz
JJ hunter #453 üzenetére
Tehát azt mondod hogy neked is sima fóliával jött a teló az emag-tól? Mert akkor vagy megkönnyebbültem vagy mind a 2en már használt vagy nem tudom milyen készüléket kaptunk. Valaki megírhatná(nem emagos) milyen fólia volt rajta amikor megvette!
ezso: Akkor keressek egy SAMSUNG hivatalos szervizet, hátha itt Mo-n megcsinálják ...de legalább is megnézik és nem 3 hét mire viszontlátom?! -
ezso
tag
válasz
unyadavid #452 üzenetére
Én meg pont ellenkezőleg. Megvettem a telefon, de már előtte rendeltem rá egy minőségi fóliát.
Azután kiderült, hogy ezen is van gyárilag.Az enyém is eMAG-os, de a garanciára én is kíváncsi vagyok. Az nem a legjobb lehetőség, hogy kiviszik romániába és legalább 3 hét, amíg visszakapod. A normál S3 prémium garis és házhoz jön a szerelő.
Az emag oldalán ez áll:
"Az eMAG által értékesített és kézbesített termékek garancia-tanúsítványa lehet:- direkt a gyártó által kiállított (ha a gyártó rendelkezik országos szervizhálózattal), vagy
- az eMAG.hu által kiállított."Mivel a Samsungnak van országos szervízhálózata, fel sem tételeztem, hogy nem gyári garancia lesz rá.
Szerintem ez megtévesztő, mert ha ezt tudom, nem veszem meg a telefont, bár egyelőre jól működik ezért nem volt szívem visszaküldeni.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
(Telorol irok, elnezest az ekezetek miatt.) En is a korabban emlitett emag-rol rendeltem a telot. Megerkezett, megneztem a gyari doboz bontatlan, a matricak rendben voltak, sehol nem volt jele, hogy korabban kibontottak volna. Amikor kibontottam, megneztem a telot, es azt latom, hogy 5-6 ujjlenyomat ott figyel a kijelzot borito folian. Meg nem uzemeltem be, majd vszleg este jut ra ido. Szerintetek ezzel erdemes most foglalkozni? Vagy varjak vele a beuzemelesig?
Elore is koszi a valaszokat. -
wanted01
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #445 üzenetére
Köszi. Ezt azért kérdezem, mert az egyik webshop-tól megkérdeztem és ők biztosan állítják azt, hogy az 1 simes változat 1,2 Ghz-es!!!!! és még azt mondták, hogy európai piacra szánt.
nem értem van különbség teljesitményben hogy milyen régióból származik?
és miért van a 2 sim-esből is két fajta?
hogy tudom őket megkülönböztetni, a számozások (930...) alapján? jó lenne tudni melyik-melyik. Köszi a segítséget. -
wanted01
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állva utánanéztem a telonak, de sok helyen különbözöek az adatok a CPU-t illetően. Valahol 1.2 Ghz-et irnák máshol meg 1.4-et. Most akkor mi igaz? Létezik hogy két fajta s3 neo létezik? Vagy van belőle dual sim-es változat? melyik hány ghz? aki szakértő kérem segitsen nekem. köszönöm -
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #442 üzenetére
Hát ezaz!! Az asszonyomnak is ilyen van rajta.
-
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #440 üzenetére
Szia! Persze, gyári minden hiszen 2hetes és nem kenyerem a buherálás, tuningolás. Elötte egy Xiaomi Redmi 1S-t rendeltem tőlük, de a hozzászólásokból kiderült, hogy nincs benne magyar menü. ROM cserével lehetne megoldani ami garivesztéssel járna(emag) szerintük. Pont azért ezért vettem inkább s3 neo-t, hogy ne kelljen ba..tatni a telót. Hallottam egy embertől, hogy a hátlap okozhat melegedést...hát nem akarom elhinni.
-
Andrewstarr
aktív tag
A CpuTemp-et próbálgattam az áruházból, 10 perc játék után 65 fok, 5 perc facebook után 40-45 fok, már ha igaz, úgy hogy szerintem nem vészesek ezek a hőmérsékletek, és nem biztos, hogy összefüggésben van a kamerahibával, ami engem is aggasztana. Még lehet szoftverhiba is, próbálni kéne egy másik kamera alkalmazást is, meg egy gyári visszaállítást is. Gyári amúgy minden a telón?
-
Lipton
őstag
-
zsoika
addikt
válasz
Andrewstarr #436 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ, de meg tesztelgetem egy kicsit. Facebook 1/2óra ès jön is az üzenet a túlhevülèsrõl(54 C) . Ha visszaküldöm feltètlenül leírom a tapasztalatom.
Szerk: Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezt az üzenetet a clean master dobja ki....lehet hogy fals afatot ír? Tudtok ajánlani a hõmérséklet monitorozó alkalmazást ? -
Lipton
őstag
Közben megtaláltam.
-
Lipton
őstag
Be lehet állítani, hogy a billentyűzet helyett diktálni lehessen?
Pl az SMS-t csak simán bediktálom és beírja, mint amikor a guglin keresek. -
zsoika
addikt
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok, de kicsit elkeseredtem
Vettem a black friday-en az emag-tól 53900 ért egy S3 Neo-t a feleségemnek ami már 2x "kamerahiba" hibaüzenetet írt. Észrevettük, hogy akkor csinálja amikor a CPU túlmelegszik és ez elég sűrűn előfordul (pl: töltés közbeni használat , hosszú telefonálás után). Szerintetek ez normális!? Telefonálás után 54C de töltéskor 60C is volt
Köszi -
motoflug
őstag
válasz
András1980 #428 üzenetére
Korábbiak alapján úgy tűnt,hogy gyári garival csak az egy simes verzió kapható itthon. Bolti garanciával már több helyen is beszerezhető a dual.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Ez vajon kell nekem?:
Biztonsági irányelv frissítés -
András1980
tag
Üdv!
Az egykártyás és a duos kivitel között van vmi különbség? Több oldalon is azt olvasom, hogy ott 1,2 Ghz-esek a magok. Igaz ez?
Duost hol érdemes beszerezni?
-
retroid
senior tag
Milyen MicroSD kártyát érdemes venni hozzá?
Class6 vagy Class10?
-
Nippel
tag
Na hátha ezzel tudok segíteni új tulajoknak, most vettem vateran s3 ra való ütés álló hátlapon és + pénzért küldtek mellé egy kijelzo védőt ami olyan mint egy üveg lap, nem tudtam ezt hogy rakom fel bubi nélkül de magától rafeszult a ki jelzőre és az ujlenyomatot se gyűjti olyan durván mint a sima folia. Én még rendeltem ilyet a csaladba lévő többi samura is.
-
Nippel
tag
Ha estére fent hagyom töltön az rongalja az aksit?
Válaszokat Köszönöm! -
Nippel
tag
nektek mennyi idő alatt tölt fel?
Köszönöm a választ! -
Lipton
őstag
Nektek mennyi ideig bírja egy töltéssel?
Meddig érdemes meríteni? 20%? -
cicaslany86
aktív tag
Köszönöm, így már eldőlni látszik
-
unyadavid
senior tag
válasz
cicaslany86 #413 üzenetére
Én a több ram miatt (2 vs 1,5) és a 4G miatt az LTE-t választanám. A Neo-n talán frissebb az Android
-
Lipton
őstag
válasz
cicaslany86 #413 üzenetére
-
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok! Lehet nem túl gáláns lépés, de itt is bekérdeznék..
Érdeklődnék, hogy mennyire vagytok megelégedve a készülékkel? Az S3 LTE és az S3 neo között tipródom, de annyi különböző dolgot olvastam már. A kamera modul például rendben van? Neo-ról például olvastam, hogy gyengébb, mint a sima S3-ban. A processzort és a grafikus gyorsítót nem csak nem tudom eldönteni hogy az adreno vagy a mali jobb, igazából abban sem vagyok biztos melyikben milyen van. Illetve valami knox... Nagyon megköszönném, ha valaki tudna esetleg írni/linkelni egy tömör, átfogó összehasonlítást a két tipusról. Vagy hogy van e valami közismertebb tipushiba.. köszönöm -
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #410 üzenetére
Media Markt
-
Jhonny Cage
tag
Ha már itt járunk, van annak valami következménye ha nem magyar régiós firmware-t telepítek? Pl.:a legfrissebb kiadás most az orosz NJ7-es.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Jhonny Cage #403 üzenetére
Az enyém Build számának a vége: NG1
-
ansmi
csendes tag
Szó szerint vért izzadtam mire sikerült kivennem Offline-ból. 5 órán keresztül kutattam a neten, mire meglett a megoldás. A lényeg, hogy 4.4.2-től engedélyezni kell a számítógép ujjlenyomatát (fingerprint). De ez az engedélyező ablak kizárólag a legeslegfrissebb adb tools-nál hajlandó megjelenni a telefonon, amikor engedélyezzük az USB hibakeresést. Most már legalább Total Commanderben meg tudom nyitni. WinSCP-ben változatlanul nem sikerül, de nem adom fel.
-
ansmi
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #406 üzenetére
Nálam már eleve ott a gond, hogy a parancssorban látja az eszközt, de azt írja, hogy offline.
Total Commanderben frissebb ADB plugin van, látja az eszközt, de nem tud csatlakozni. Ráadásul a most visszarakott NH1 teljesen szűz még, nincs rootolva, így sem tudok csatlakozni. -
ansmi
csendes tag
válasz
Jhonny Cage #404 üzenetére
Hogy milyen igazad van! És tényleg! "Szerverhiba történt. Indítsa újra a fényképezőt."
Más!
Egyszerűen megőrülök!
Valakinek sikerült már Total Commanderrel vagy WinSCP-vel kapcsolódni ehez a telefonhoz?
Mindent a neten leírtak szerint csinálok, de nem megy.
Total Commander:
Rootolva van, BusyBox fent van, USB hibakeresésnél pipa. Bármilyen, a neten fellelhető pluginnal (ADB)
kipróbálva. Az egyetlen plugin ami müxik a MediaAudio plugin, amivel a Card és Phone látható, de ez a
Sajátgépben is látszik, tehát semmire nem jó. ADB-nél csatlakozás az eszközhöz IP címet, Portot kér.
Fogalmam nincs mi a Port, beírom 192.168.x.xxx:5555, csinál egy mappát, de rákattintva üres a mappa.
WinSCP:
SSHDroid telepítve, WinSCP megnyit IP cím, User: root, Passw: admin, csatlakozás, és nem, és nem, és nem.
Anno iPhone-nal ez tökéletesen működött.
Valaki járatos a témában? -
Jhonny Cage
tag
Felraktam NJ4-et, de másnak nem ajánlom, nem működik vele a kamera!Mehet vissza az NH1.
-
Jhonny Cage
tag
Kinek milyen build van a telóján?Nekem az NH1 végű, de Sammobileon találtam egy októberi kiadást aminek nNJ4 a vége, ez fent van valakinek?
-
Jhonny Cage
tag
Vélenényem szerint nem nagy kár ha nem gg sem. Az, hogy a gg törés meg karcálló , az akkora kamu. Ha leejted úgyan úgy bereped mint egy hagyományos üveg, karchoz meg elég ha berakod a zsebedbe. Szerintem ezen a nexus s edzett, újlenyomat taszítós üvege lehet, engem nagyon arra emlékeztet, és tapasztalataim alapján az elég strapabíró, nem beszélve arról, hogy nem kerül több tízezerbe kicseréltetni ha betörik, neten 3000-ért is láttam fent üveget hozzà!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged