- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
Én is az Emag-tól vettem, nincs a készülékkel gondom, de a hátlapon hibás volt a felirat. Inkább nem küldtem vissza, mert nem akartam bonyodalmat, veszek az ebay-en egy ezresért.
Sok negatív kritikát is lehet olvasni róluk, szerintem amíg rendben van az árú addig nincs probléma velük, a garancia ügyintézésnél kicsit zűrősnek tűnnek. Ha a pénz számít vegyél tőlük, ha a biztonság és a samsung garancia akkor inkább máshol.
Hátlap -
Nippel
tag
Emag tapasztalatok:
Neo-m tőlük van minden oké vele "eddig" Black friday-n vettem.
Hamar megjött, nem volt bontott nem volt használt!Tesóm egy Tv- vett tőlük, rosszat küldtek így január 6.án visszaküldte, 27. én jelezték hogy minden okés kér e másikat vagy pénzt kéri vissza.
Garanciális dolgokat nem tudom hogy fogják rendezni ezek után ha esetleg szükség lenne rá, mivel nem az Emag terméke hanem külsős cégek adják az árut az emagon keresztül. -
JJ hunter
aktív tag
Szia!
En a tapasztalatomat irom le. Toluk rendeltem az elso Neo-mat, es kibontas utan volt par ujjlenyomat a kijelzo foliajan, hiaba a bontatlan csomagolas. Utananeztem az imei-nek, es nem talaltam a neten, igy visszakuldtem. A kollegaim is rendelnek innen, nekik eddig nem volt semmi problemajuk.
Mas:
erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest