Hirdetés
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen monitort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő