- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
Ha ez van neked is, ne feledd nem minden fog menni lollipop alatt. Pl. ezzel csináltam, hogy ne kapcsoljon ki 0%- nál gyári rom alatt. Itt sajna nem működik még. Ha ez van fent vagy felrakod akkor fog csak működni, ha gyors újraindítást csinálsz az xposed-ben. -
SSanya
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SIII Neo+-os telefonom, és egy ilyen képernyővédőt néztem ki magamnak:
[link]Van-e valakinek tapasztalata egyrészt az ilyen képernyővédőkkel, másrészt az ebay-en árult hasonló cuccokkal? Ez a képernyővédő az, aminek mondja magát? Tényleg egy karcálló, ujjlenyomat-álló cuccot kapok? Rendelt-e már, ill. használ-e valaki ilyet? Mennyi idő alatt érkezhet meg?
Illetve még egy dolog, a linken található képernyővédő SIII-hoz van. Jól tudom, hogy az SIII Neo+-ra is fel lehet ugyanezt tenni?
Előre is köszi, ha valaki tud valami infót adni a fentiekről.
Üdv: Sanya
-
Mattb
senior tag
válasz
Jhonny Cage #1083 üzenetére
Akkor eleg letolteni playbol? Es melyik menupontot kell aktivalni?
-
KakasSoft
tag
válasz
Jhonny Cage #1083 üzenetére
100 nem fér bele a karikába, root valóban így van.
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küszködök már elég régóta (mióta először használtam a zenelejátszót), hogy random a képernyőzárra kiteszi a zenelejátszót, és ha feloldom a képernyőzárat, akkor ki kell lőnöm a lejátszót. Általában akkor, ha felmegy illetve lejön az itthoni wifimről. De néha meg csak úgy a 3G-n. Erre van ötlete valakinek, hogy mitől lehet? Azóta már volt több újraindítás, és a gyári szűz rom van rajta. Előre is köszi a válaszokat!
-
Mattb
senior tag
-
KakasSoft
tag
-
KakasSoft
tag
-
Mattb
senior tag
-
KakasSoft
tag
-
KakasSoft
tag
A hibának több oka is lehet. Gyárival gondolom ment. Nekem mint írtam Open Austria volt fent. A magyar verzióban más a modem ami kezeli a hálózati dolgokat. Esetleg a TWRP-ben csinálsz egy wipe ill wipe advanced-nél a microsd kivételével mindent kijelölve egy törlést majd újra flashelni a romot (elveszik minden kivéve külső kártya, ha van!). Az van fent mint nekem 02.22? Mert ugye a cm12 is azt a modemet használja amit a gyári előtte felrakott.
-
-
KakasSoft
tag
válasz
Roland0224 #1013 üzenetére
CM12 alá való. Igazán különbséget nem nagyon tapasztalok csak annyi, hogy 1401 helyett ill. felette van még két lépcső 1497 és 1593Mhz. Alapon is jól ment. 1,1Gb szabad memóriát is láttam a rom felrakása után. Rövid történet. Gyári után felraktam a Rox féle verziót, jó volt ismert hibák nem zavartak(NFC hiány bluetooth új címet kap ki-be kapcsolás után, újra kell párosítani) Aztán nem akartam, hogy kikapcsoljon 0%-nál, így visszaraktam a gyárit. Akku teszt után akartam visszarakni, de közben találtam a Bliss félét. Több készülékre is csinálnak romot, de ebből csak egy verzió az 1.9-es van. Felraktam, több minden van benne, de nekem nem tetszett. Akadozott, animációk hiányoztak. Rox verzió után fapadosnak tűnt. Ha valaki ezt a verziót próbálja ki, hamar visszatér a gyárira. Xposed már megy a lollipop alatt, folyamatosan fejlesztik, egyre jobb lesz.
-
KakasSoft
tag
-
Mattb
senior tag
válasz
KakasSoft #1008 üzenetére
Rox fele. Ez az alap igaz? Milyen kernelt? Bootkor nekem irja hogy valami.... Nemtudom mit de kernellel kapcsban. Mar rajottem a beallitasra. Es olyat nemlehet, hogy a gombok ne vilagitsanak, csak ha hozzajuk erek? Mert most ha a kepernyohoz akkoris vilagitanak. A vissza es az opciokra gondolok.
Ja es a google kereses... Valahogy el lehet tuntetni a homescreenrol??
-
Mattb
senior tag
Érdekelne akkor, hogy a készülékben van-e KNOX számláló? Vagyis vissza lehet-e állítani gyári állapotra, hogyha valami később elromlana, nyom nélkül? Csak Jhonny írt róla, valaki megtudja erősíteni esetleg? Vagy leírni, hogy hogyan zajlik a gyári állapotba visszaállítás?.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest