- Logitech szerviz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
válasz
crissprivat #1412 üzenetére
DM-Fan-ékra halgass,értik a dolgukat,nekem is segítettek.
Ne ilyeneket használj,ha nem tudod kalibráltatni,akkor próbáld te magad.Sok ábra alapján be lehet állítani alapvető dolgokat,ez is sokat segíthet:[link]
-
Gigi01
őstag
válasz
crissprivat #1410 üzenetére
Tedd fel itt a kérdésedet! Plazma TV topic
-
crissprivat
senior tag
Látom,már mindenki lecserélte a g20-at. Pedig jó kis tv ez a panától.
-
crissprivat
senior tag
Helo.
Csak érdeklödnék,hogy milyen beállítás,kalibráció hozza ki a panelböl a legszebb végeredményt.
Én már jó ideje az INNÉT vett "optimális" beállítást használom.
Ti hogyan,mi szerint kalibráltátok be a képet? -
Elemental
addikt
Megszünt a youtube app a tévén? 2015 04 20 terminated... Minden panán ez van? Van valami más alternatíva yt-ra?
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Panasonic TX-P46G20E TV-be bele lehet tenni a UPC-s mediacard-ot, hogy ne kelljen külön mediaboxot használni?
Van erről tapasztalatotok?
Köszi
-
pusi1981
aktív tag
Panel 5 cm-es falához nyugodt szívvel rögzíthetem a tv-t?
Nem fog kiszakadni a 4 rögzítő csavar ???
Jelenleg egy 32"Samu pihen a fali konzolon ahova kerülne a 42"G20... -
adamsz82
tag
UPC CI kártyáról tudok nyilatkozni, megy vele hiba nélkül, azonban kis trükközés kell, TV gyári állapot visszaállítása után a regional beállítást ha jól emlékszem, vagy cseh vagy szlovák (netán svéd?
- bocsi már két éve volt..)-re kellett tenni, hogy találjon dvb-c csatornákat, és a karakterek is jól jelenjenek meg.
-
M_AND_Ms
veterán
A G20E (és nem a G20B) már tudja a CI+ szabványt. UPC-s fórumban már olvastam, hogy használják, panszmentesen
Digi esetében a CI+ -ról épp itt folyik az értekezés -
Komi28
senior tag
Esetleg valaki rendelt már a Digi-től CI+ kártyát a tv-hez? Elméletileg tudja a tv fogadni de a Digi oldalán nincs benne a kompatibilis listában. Valakinek tapasztalata esetleg? Kösz
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1392 üzenetére
Manapsag egy Samsung TV-vel siman meg lehet sporolni egy medialejatszo arat. (-1 taviranyito, -1 kutyu/csatlakozok). En megorultem mikor lattam, hogy van a G20-ban YT kliens, mondom milyen f@sza lesz a HD videokat HD teven igy nezni szamitogep es minden extra nelkul (mivel akkoriban meg elegge szegenyes volt a HD felhozatal TV adas es filmek szintjen)... Aztan mikor kiprobaltam, nem kicsi volt a csalodas. Ezert kar volt YouTube klienst belerakni. Olyan nesze semmi fogd meg jol effekt...
-
Tizedes1
aktív tag
Vígan le vagyunk szarva, az a helyzet.
Nem azért vettem ezt a tévét, hogy legyen egy médialejátszóm és HD youtube + bizbasz rajta, de a firmware frissítésben X idő után kidobnak egy SKYPE javítást???? Miaf@szom???Ennyire telik??
MErt mi lenne?? a drágább készülék tudását megkapnám olcsóbban?? Egy frászt!
Van egy tévém, amit majd 5 év múlva megkapnak a gyerekek.
Addigra nagyot fog változni a technológia és tegnap kezdtem el gyűjteni a következő tévére.
3000 forintot be is raktam egy nem használt pénztárcába -
Komi28
senior tag
Legalább a Youtube-s videóba való belepörgetést javítanák az jó lenne.
-
csabsz13
aktív tag
helló,
olvasom a mindigTV plusz szolgáltatásról, hogy használható már.
ehhez HbbTV képes készülék kell. a mi G20-unk tudja ezt? -
viktor82
őstag
Üdv
Olyan kérdésem volna,hogy nincs-e új firmware, ami viszi a x264-et? -
Möhe
addikt
Van itt olyan aki UPC-s STB helyett a CI modulba dugva használja a kártyáját? Működik ez a G20-al?
-
Komi28
senior tag
Valaki használ hozzá usb wifi-t? Ha igen milyet, eredetit?
-
ChipKng
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #1373 üzenetére
Specifikaciokban nem lattam sehol olyan kitetelt, hogy a beepitett youtube kliens HD tartalmat nem jatszik le. Egyebkent ennek az oka a hianyzo h264 tomorites kicsomagolonak a hianya. SW-el orvosolhato lenne, de gyanithatoan direkt nem tettek meg, hogy uj keszuleket vegyen az ember. Veszek is majd, de nem Panat. HTC-re is hasonloan visszataszito marketing huzas miatt ragtam be. A jovoben a pana se HTC is kerulendo markak listajara kerult fel nalam. Tudom, hosszu lesz a lista de en ilyen vagyok.
Pana helyett majd mi lesz? Elvalik ha majd eljon a vasarlas ideje es megnezzuk az aktualis felhozatalt. Addigra mar plazma gyanithatoan nem is lesz a piacon....
-
Komi28
senior tag
Esetleg a youtubes videó belepörgetésre van valami ötlet?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
ChipKng #1372 üzenetére
Pedig, csak el kellett volna olvasni a specifikációt. 2010-ben még smart tv is új volt. Amúgy, az azóta megjelent modellek, mind tudják (ezt a huszadrangú funkciót). Ja, és a képminőséget észrevetted már?
És akkor mi lesz pana helyett? Gondolom, valami jóféle "lettévé" tele okossággal korejából.
-
Tizedes1
aktív tag
Amíg digim volt, nekem nem volt ilyen gondom.
A fejlesztés miatt nagyon mérges vagyok rájuk.
A Motorola Defy-val is ez volt a bajom: egy frissítés jött és onnantól rotty: semmi.
Itt , mire megvettem, már volt egy frissítés, de az, hogy a youtube-on berakom a kedvencekbea videót és a tv nem látja, az, hogy a tv youtube oldalán a keresőbe beírom a netes youtube szereplő videó pontos nevét és a találatok között nem szerepel...
Ez nálam több, mint katasztrófa.
Majdnem a legdrágább modelljük volt, amikor kidobták és ha megmondanák, hogy hány eladásuk volt, megdöbbennénk, hogy hány emberre tojnak nagy ívben.
ez nem egy 100.000 forintos vacak volt, de akkor sem esne jól , hogy úgy bánnának velünk... -
Komi28
senior tag
Nem tudom miért de Digi-nél az M1 és a Duna-t ha beállítom a tv-n 1-2 naponta elmegy és vissza áll az alap csatornára. Másnál is van ilyen gond? Ill. jó régóta nincs frissítés a tv-re sajnálom hogy nem fejlesztenek tovább
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #1367 üzenetére
Oksa, úgy teszek.
Köszönöm a biztatást és a megerősítést.Neked is ChipKng
A fényerőt -9-re azért lejjebb veszem a TV adásodnál....
Azt is észrevettem már réges-rég, hogy a DUNE menurendszere, hiába csak pár másodpercig van a képernyőn, 5 percre simán ott marad a képen...
Na most anno ezért zoomoltam a HIRTV-t is- más kérdés, hogy most már nem is nézem- miután egy borzasztó és plazma ellenes logóval rukkoltak elő.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Tizedes1 #1366 üzenetére
Ne foglalkozz vele! Én már ezzel a g20-szal végignéztem a 2010-es foci vb-t (alig egy hónapos tv-n), a 2012-es Olimpiát, foci eb-t, sok-sok közvetítést az m1, Sporttv, Digisport, Eurosport adókon.
Volt, hogy nézegettem én is ghostokat, majd leszoktam róla. De emlékszem egyszer újbóli fellángoláson megint megnéztem és semmi se látszott.
Szóval, hagyd a pics@ba és nézd magát a műsort, ne a halvány ghostot. (Persze ésszerűen vigyázz rá) -
lcee79
addikt
Hi!
HbbTv magyarországon is indul, de fogalmam sincs hogy pl az én tv-m támogatja-e
Honnan lehet azt tudni?
Meg mondjuk az sem ártana ha az összes szolgáltatót érdekelné a dolog, mert igazából t-home tv előfizetésem van, és náluk nem feltétlenül lesz ilyen... -
Tizedes1
aktív tag
Szétvet az ideg.
Ma hajnalban 4től sport1 hd élő adás ment 5:30-ig utána zoom2vel discovery 30 percet.
Nem volt elég ;(
Most,hogy 3 órája megy a tvn a film, még mindig látszik a ghost ;((Vagyis remélem, hogy ghost és valamikor eltűnik.....
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
petyus_ #1358 üzenetére
Amúgy, elvileg menni kell bármilyen országbeállítással is, ha a szolgáltató nem alkalmaz nem teljesen szabvány frekvenciakiosztást (mint, a Digi, akinél vannak feles (nem egész) megahertz érték is, de ezt is tudja kezelni a pana tv). Az országok között inkább az EPG használatában van különbség
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
A héten állt át a kábelszolgáltatónk a digitális adásra, és a TV nem találta meg a csatornákat. Nagy nehezen rájöttem, hogy azért, mert DVB-T-t keres, pedig DVB-C-t kellene, de azt sehogy sem tudtam előhozni. Aztán újraindítottam a TV-t, és a régióválasztásnál nem MO-t, hanem Németországot adtam meg, így már megtalálta a DVB-C csatornákat, viszont nem mindet. Nem tudom mikori firmware van rajta, elképzelhető, hogy azóta jött már ki frissítés, ami magyar régióbeállításokkal is fogja a DVB-C jeleket? (decemberben lesz 3 éves a TV)
-
-
ChipKng
aktív tag
válasz
koncsik #1347 üzenetére
Szolj ha talalsz vmi hasznalhatot mert sokunkat erdekelne. Ha jol emlexem egy lengyel csoka probalkozott ezzel (talan meg be is linkeltem ide a topic-ot ahol ezzel foglalkoznak). Annyira jutottak, hogy BSD a TV oprendszere es UFS-re formaz amit le lehet olvasni PC-n. A decrypt-alas mar nehezebb kerdes ott akadt meg a dolog par eve. Nem tudom azota mi tortent...
-
válasz
M_AND_Ms #1346 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes választ
, a pendrive témakör teoretikusan érdekelt elsősorban...
1TB HDD-t rendeltem, meglátjuk. Mégegyszer köszi a segítséget.
A felvett anyag lementése esetén sem hivatalos módszerre céloztam, mindenre kitalálnak valamit, gondoltam erre is... -
M_AND_Ms
veterán
válasz
koncsik #1345 üzenetére
"Vajon egy 2,5" 1TB vagy 500Gb konnektorba csatlakoztatás nélkül működik?"
Elképzelhető, de ki kell próbálni. Esetleg Y-csatival két usb portra csatlakoztatni."Milyen minőségben vesz fel és mennyi az idő/GB arány?"
Arányt nem tudok, de nem igazán mondod meg a különbséget a "igazi" és a felvett műsor között."Van valamilyen ravaszság, hogy pl. PC-n leszedjük a rögzített műsort?"
Nincs. Sőt másik, ugyanilyen típusú tv-n se nézed meg (lásd felhasználó kézikönyv). Csak azon, amelyiken felvetted. Inicializáláskor teljesen particionálja és formázza és titkosítja a lemezt a saját maga módján."Olvastam itt, hogy FAT32 pendrive-ot is felismeri. Ezt is lehet regisztrálni műsor felvételhez?"
Ha jól emlékszem felvenni, csak HDD-re lehet (erről is tényszerűen ír a felhasználó kézikönyv). A plazma tv topikban, mintha értekeztek volna erről."2GB alatti videokat lehet róla lejátszani?"
Ezt nem értem, mi lenne benne a pláne. Viszont én nem nagyon játszok le vele, csak a saját felvételeit. -
G20-as TV-m usb kimenetére csatlakoztatott adathordozóra szeretnék TV adást rögzíteni.
A kézikönyv szerint USB HDD 160GB-2TB alkalmas erre. Vajon egy 2,5" 1TB vagy 500Gb konnektorba csatlakoztatás nélkül működik? Milyen minőségben vesz fel és mennyi az idő/GB arány? Van valamilyen ravaszság, hogy pl. PC-n leszedjük a rögzített műsort?
Olvastam itt, hogy FAT32 pendrive-ot is felismeri. Ezt is lehet regisztrálni műsor felvételhez vagy csak fényképeket, 2GB alatti videokat lehet róla lejátszani?
Előre is kösz a felvilágositást/tapasztalatot! -
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1343 üzenetére
Meg ket eve irtam az ugyfelszolgalatnak, hogy ez a youtube lejatszo szepen hangzik, de lofaszt sem er mivel a HD tartalmakat is SD-ben tolja. Akkor azt reagaltak, hogy talan(!) egy uj firmware-ben megoldjak, de azota se volt update. Az uj panakban mar (ha jol tudom) tolja a HD-t is, szoval a G20 tulajok mar le vannak sz@rva...
Pont az ilyen hozzaallas miatt utaltam meg HTC-t is es veszek masmilyen (talan Samu) TV-t 3-4 ev mulva. -
Tizedes1
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #1342 üzenetére
Igen a kép alapján jártam el: ki van kapcsolva a kezdetektől fogva.
Mindenesetre furcsa, hogy nincs újabb szoftver.
Bár ha abból indulok ki, hogy aMotorola 2.1 szoftverrel adta ki a Defy-t és 2.2 után be is fejezte a foltozgatást, finomhangolást, akkor ebben az esetben csak az a furcsa, hogy a Pana nagyobb név és mégis ugyanúgy jár el, mint a Motorola.Így szvsz mindegy, mennyi pénzt adunk a termékért, a szoftverekkel nem vagyunk elkényeztetve...
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #1339 üzenetére
Köszönöm a tippet. De annyira nem vagyok lúzer, hogy ne tudnám a tv-m beállításait , illetve ne néztem volna át a lehetőségeket.
Szóval ki van kapcsolva és mégis... akár netre van dugva akár nem.
De ha már itt tartunk eszembe jutott valami, ami a múltkor megütötte a fülemet : szó szerint.
Miután a gyerekek alvását figyelembe véve fejhallgatón nézek filmet este, amíg tallóztam a DUNE médialejátszó menüjében, nagyon halkan hallható hangot hallottam.
Bevillant, hogy ez a tv zenecsatorjájának a hangja!
Visszakapcsoltam a tévére, majd HDMI2-re és tényleg: a tuner hangja áthallatszódék a hdmi bemenetre is!!
szerintem óriási hiba. kár, hogy csak most tűnt fel...... lehet, hogy a DIGI a hibás, mert 3 évig UPC volt és akkor nem tűnt fel..... vagy vájt fülű lettem???Ha tehetitek, nézzétek meg kérlek, hogy nálatok is hasonló e a helyzet.
-
Tizedes1
aktív tag
ha van valaki, aki még olvassa ezt a topicot.....
szóval miért kapcsol be valami a tévében olyan hangot adva, mint amikor be vagy kikapcsolom a készüléket hajnal 2:58 vagy 3:00 körül ?? akár van netre kötve, akár nincs.
-
Tizedes1
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék, ha van egyáltalán rá lehetőség.
Talán én vagyok a lúzer, de sehogy sem jöttem rá, hogyan lehet a youtube videókba belepörgetni.Ott van a gyerkőc egyik kedvence, a Vuk. Nem lehetne valahogy onnan folytatni, ahol abbahagytam?
Köszi minden tippet !
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1332 üzenetére
De most a BR-ről van szó! Amúgy ahhoz is kaptam ilyen füzetet, ezzel nincs is gond. Csak a számlán van az általános sablon 12 hónap garancia szöveg...
-
Tizedes1
aktív tag
Üdv Tulajok!
A minap jöttem csak rá - szégyen, nem szégyen - hogy a 2. HDMI az 1.4-es!!
De miért? Mire jó az , azon kívül, hogyha azzal kötöm össze az erősítőt, akkor nem kell külön optikai kábel a tv és az erősítő között , hogyha a TV hangját akarom az erősítőn keresztül hallani??
No meg az erősítőnek is tudnia kell ugyebár az 1.4-et.....(onkyo tx-sr607)AZ biztos, hogy a Dune prime menüje még mindig annyira erős kontrasztú, hogy elég 1 percig látszania, vagy mire megtalálom, hogy hol van a film, amit nézni akarok, és utána még 4-6 percig látszik a source és egyéb fehér sor, logó a film elején.....
Megyek a dune fórumba, hátha ott megtalálom a megoldást.
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1331 üzenetére
A G20-as TV-hez kaptam egy kék Panaconic füzetet a magyarországi szervizek listájával a jótállási információkkal és ebben van a cserére jogosító igazolás is amit a szervíznek kell kitölteni ha bekövetkezi a javíthatatlan garanciális hiba.
A füzeten vannak a TV adatai, a forgalmazó neve címe és az hogy 24 hó garancia a páneurópai garancia füzettel érvényes.A hivatalos magyar forgalmazó a PME GmbH -SSE fióktelep 1117 Budapest Neumann J út 1.
Szerintem ilyen kék füzet igazolja minden Pana terméknél, hogy a magyar forgalmazótól származik, ha ilyen nincs akkor feltehetően nem tőlük került a boltba.
A régen vásárolt pana termékeimhez is volt ilyen kék füzet.De a szervíz gyári szám alapján leellenőrizheti szerintem.
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1330 üzenetére
És azt honnan tudjam, hogy nem szürkeimportos?
E Digitalnál vettem.
üdv!
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1326 üzenetére
Ha nem szürke importos készülék, akkor él az 1+1 év garancia.
A garancia füzettel és a számlával márkaszervízbe kell bevinni. Ha a hibát rendszeresen produkálja, de mondjuk csak 2 óra használat után, akkor írasd fel ezt is a munkalapra.
-
M_AND_Ms
veterán
Nem, mivel egy tuner van benne. Annyit viszont megengedhettek volna, hogy az azonos frekvenciákon jövő más adókra át lehetne váltani, az technikailag tud működni, vagy Epg-t és műsorinfót mutathatna felvétel közben. Sőt a felvett műsorhoz is eltárolhatta volna a műsorinfót.
-
Komi28
senior tag
Külső usb-s hdd-re felvételnél azt nem lehet beállítani, hogy másik csatornát lehessen nézni mint amit éppen felvesz? Mert ha másikat akarok nézni akkor megszakítja a felvétel és az addíg felvettet sem rögzíti ill. egyből törli mintha nem is vett volna fel semmit.
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1324 üzenetére
Kösz. Már nem akarok sokat offolni. Amúgy egyik nap kiírt egy szép U73-as kódot... a fórumok szerint ez HDMI hiba, de előtte nem volt ilyen... mindenesetre beszéltem a Pana szervizzel, azt mondják, vigyem be és nézessem meg, mert lehet gond a túlmelegedéssel. Csak ha náluk nem jön elő, akkor meg pofáraesek és felesleges volt a bevizsgáltatás.
Értem. BR-t csak idén novembertől tettem bele, előtte nem is volt ilyen lemezem! Tehát akkor azt "nem is használta" a lejátszó...
Az ED-ben vettem, 2011 júliusban, 1 év garit írtak a papíron. Ez mit jelent akkor? Ha meghibásodik, akkor csak a szerviz díját fizetem, az alkatrész ingyenes? De az ED-ből tuti elhajtanának az 1 év lejárta miatt... :S
Üdv!
-
ChipKng
aktív tag
válasz
ketkedo612 #1324 üzenetére
G20-as teven UPC HD medikartyaval nincs ilyen problema.
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1323 üzenetére
Hali !
Én a Prohardveres tesztelők Level5.1 es Killa mkv-ját próbáltam. Azt nem vitte az idei Smasung TV és az LG lejátszóm.
Amit írsz a szerint így tönkremehet egy BR lejátszó?
A BD lejátszókban két optikai egység van. A DVD nagyobb adatsűrűsűge miatt lehet az, hogy a gyengülő DVD optika a DVD-t már nem olvassa, de a CD-t még igen és a BD lemezekkel sincs problémája, mert az másik optikai egységgel működik, mert teljesen más hullámhosszú laser dióda kell hozzá.
Azt nem tudom hogy hang hibát az optika okozhat-e.
Én nem gondolom, hogy ezt attól lenne képhiba nélkül. Képi információ sokkal több van a lemezen így abban sokkal többet kéne hibáznia.
Biztos, hogy nincs már garanciád a tavalyi készülékre? Ha újként vetted magyar garanciával, akkor 1 év teljes körű és 1 év ingyenes alkatrész ellátással van rá 2 év garancia.Hogy ON is legyen.
Hang probléma időnként nálam is van csak a TV-n.
A G20-as TV-n egy hónapja a UPC kábeles HD box-ával nézzük a műsorokat. A hang is átmegy HDMI csatlakozón a TV-re, de időnként csatorna váltás után a hang recsegős magas frekvenciájú cincogásként jön be. A csatorna elkapcsolás majd visszakapcsolása után általában ismét normális a hang az adott csatornán is, tehát nem adáshiba.
Még nem kötöttem össze a box-ot és az erősítőmet, igaz csak sztereó vagy optikai kábellel tudom, így nem tudtam kipróbálni, hogy box minden kimenetén jeletkező box hiba vagy esetleg TV hiba, ráadásul csak ritkán jelentketzik. De ha sikerül elcsípni és behatárolni az okát, majd megírom.
Mondjuk gyanús, hogy a TV a ludas, mert analóg kábel TV esetében is előfordult, hogy időnként ha nem is ilyen durván de kicsit recsegős volt a hang. Azt az betudtam adáshibának, ráadásul olyan csatornán amit éppen nézni is akartam folyamatosan, nem jelentkezett, ezért nem is próbáltam ki, hogy egy gyors csatorna oda vissza kapcsolás után változik-e a hang. -
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1322 üzenetére
Hello!
Off, de mégse... kösz! Érdekes téma ez, de most írom rendesként.
Szóval az áruházakban a Pana szaggatva játszotta le azt a BBC videót amiben benne is van a killa. Az LG-Samsung tv teljesen jól. a Sony nem ismerte fel... az NTFS pendrive-ot./mint az utólag kiderült/ ezért azon tesztelni sem tudtam.
Hogy ezt az avi-t más BR hogy játszotta volna le, azt nem próbáltam...
Nekem így a kritériumok
1. Játszza le az NTFS-t. Vagy új TV-t kell vegyek (ezzel amúgy megoldódna a gond, hacsak a legújabb
Pana plazmákon is szaggat...)
2. Ha lejátsza, akkor támogassa az mkv-t és legyen jó rajta.Írod az LG-t. Nem rosszak azok. Sajnos tavaly vett BD65 Pana BR lejátszóm kezd nekem is meghalni. Már a gari persze túl van... Túlmelegszik vagy nem tudom és elkezd szaggatni a DD hang az erősítőn. Először a 12 éves Onkyo 575X-re gondoltam, de a többi bemenetnek nincs baja, surroundban sem.
Ez abból is bebizonyosodott, hogy HDMI-n a tv-re küldve a hangot az is elkezdett elromlani, el-el ment a hangja.
Amit írsz a szerint így tönkremehet egy BR lejátszó?
Nekem az újabb széria azért nem volt jó, mert ott már csak HDMI kimenet van, az erősítőmön az nincs, csak koax és optikai bemenet...Ha ez a hiba tényleg beigazolódik (szervizbe fogom vinni BR-t), akkor megingott a Panába vetett hitem. Lehet, hogy inkább 60e-ért de érdemes egy Onkyo BR-t venni. A régi Onkyo DVD-mnek a mai napig semmi baja, anno 70 volt az is... persze semmit nem játszik le, csak gyári DVD-t meg a -R-t.
Inkább mégis off!
Üdv! -
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1320 üzenetére
HA olyan képességű lejátszó kell, ami a killa sample-t viszi, akkor szerintem ne a BD lejátszók között keresgélj. A tavalyi LG BD660-on elindul csak kép helyett színes foltok vannak és egy felirat, hogy figyelem nem lehet helyesen lejátszani. Az idei kétmagos processzorral szerelt Samsung ES8000-es TV is támogat MKV-t- csak éppen ezt el sem indítja, mert nem támogatott, így azt gyanítom a BD lejátszói sem vinnék.
Szerintem ha mégis BD lejátszót akarsz, akkor előtte alaposan teszteld le támogatott fájl rendszer és video formátum vonatozásában, hogy ne utólag érjen meglepetés, mert tavaly én érdekes dolgokat láttam a használati útmutatókban. Kb ilyen jellegűeket viszi az MKV-t, csak hálózatról nem, de USB-n az ntfs fájl rendszer nem támogatott.Én tavaly az LG akkori árán 33000 Ft, nem találtam jobb média lejátszó képesség DB lejátszót.
Érdemesebb lett volna egy butább de jobb minőségű BD lejátszót vennem, mert sokat nem használom akkor is inkább csak lemezekkel , azzal viszont elég hangos és kb 30 DVD-t lejátszva kezdett meghalni az olvasó fej és már csak a CD-t olvasta. a BD fejjel nem volt gond igaz 30 lemez sem ment még . Még éppen garancia időn belül voltam vele. -
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1318 üzenetére
Kösz. Ja, hogy nem is támogatott? Az újabb Panák már viszik... sajnos még a Pana BR-em sem viszi és az se látja... az összes LG és Samsung "hulladék" rég viszi. Arról nem is beszélve sajna, hogy a killa sample simán beszaggatott sajnos a G30 szintű plazmán is a MM-ban...
Legjobb, ha a BR-t cserélem olyanra, ami már támogatja.
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1317 üzenetére
A G20 használati útmutató szerint:
USB flash memóriából a FAT16, FAT32 és exFAT formátum a támogatott.
Számítógéppel formázott USB HDD-t nem támogat a TV média lejátszója.
Kizárólag a regisztrált HDD-ről a TV-vel felvett anyagokat lehet visszajátszani.MKV konténer nem támogatott így nem sokra mennél ntfs formátummal sem .
A támogatott videók mpeg-2 és a pana által használt AVCHD formátum, valamint DivX videók akár HD felbontásban is ha a kodek DIV3, DIV4, DIVX, DIV50 vagy DIV6.
-
Bodor
veterán
Érdekes, mert én abból idézve írtam, hogy "160 GBés 2 TB közötti USB-s HDD-t támogat."
nem letölthető, hanem pdf-ként online meg tudod nyitni azon a linken amit megadtam. Természetesen van magyar nyelvű. Az utóbbi kérdésedre is találsz ott válaszokat. Szerintem media lejátszóban lévő hdd-re nem lehet rögzíteni, csak amit írtak, tehát USB-s HDD-t támogat. -
Komi28
senior tag
Közben meglett a magyar nyelvű is.
Hálózaton keresztül is lehet esetleg rögzíteni adásokat és onnan visszajátszani?
Nem akarom pc-n buherálni csak egyszerűbb lenne mivel van egy médialejátszóm és az abban lévő vinyót használnám erre a rögzítésre. -
Komi28
senior tag
Letölthető kezelési utasítást keresek, magyar nyelvűt de nem azt amit adnak a tv-hez hanem a teljest.
A felvétel érdekelne, hogy milyen vinyóra lehet felvenni vagy pen-re.
Köszi -
pusi1981
aktív tag
Hát én mindent látok a castban csak startlap tv-t nem...
Ti honnan raktátok fel a többi app közé ??? -
nieskoda
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hátha volt valakinek hasonló tapasztalata.
Felállás popcorn210, onky nr509, g20 és mindezek hdmi-vel összekötve és digi előfizetés.
A gondom, hogy m1 hd, m2 hd és duna hd csatornák rendszeresen eltűnnek a csatornalistából, ami elég bosszantó most az olimpia alatt. Ezidaig csatornalistafrissítés után megjelentek a csatornák, de most már ez sem segít. Korábban rtl és tv2 csatornák tűntek el...köszi -
ChipKng
aktív tag
Rendelkezik valaki olyan infoval (URL is jo) ahol le van irva, mivel lehetne dekodolni a G20 altal a merevlemezre mentett adast? Elore is kosz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó TX-P42G20E modelljét tesztelve vizsgáltuk meg a plazmatechnológia előnyeit és hátrányait.
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Logitech szerviz
- Politika
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest