Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
koncsik #1345 üzenetére
"Vajon egy 2,5" 1TB vagy 500Gb konnektorba csatlakoztatás nélkül működik?"
Elképzelhető, de ki kell próbálni. Esetleg Y-csatival két usb portra csatlakoztatni."Milyen minőségben vesz fel és mennyi az idő/GB arány?"
Arányt nem tudok, de nem igazán mondod meg a különbséget a "igazi" és a felvett műsor között."Van valamilyen ravaszság, hogy pl. PC-n leszedjük a rögzített műsort?"
Nincs. Sőt másik, ugyanilyen típusú tv-n se nézed meg (lásd felhasználó kézikönyv). Csak azon, amelyiken felvetted. Inicializáláskor teljesen particionálja és formázza és titkosítja a lemezt a saját maga módján."Olvastam itt, hogy FAT32 pendrive-ot is felismeri. Ezt is lehet regisztrálni műsor felvételhez?"
Ha jól emlékszem felvenni, csak HDD-re lehet (erről is tényszerűen ír a felhasználó kézikönyv). A plazma tv topikban, mintha értekeztek volna erről."2GB alatti videokat lehet róla lejátszani?"
Ezt nem értem, mi lenne benne a pláne. Viszont én nem nagyon játszok le vele, csak a saját felvételeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest