Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
ChipKng #1372 üzenetére
Pedig, csak el kellett volna olvasni a specifikációt. 2010-ben még smart tv is új volt. Amúgy, az azóta megjelent modellek, mind tudják (ezt a huszadrangú funkciót). Ja, és a képminőséget észrevetted már?
És akkor mi lesz pana helyett? Gondolom, valami jóféle "lettévé" tele okossággal korejából.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
ChipKng #1287 üzenetére
sajnos cseh módban meg sem próbálja a dbv-c csatornák keresését. (a tunerre rá is van írva, h dvb-c csak svéd-, és finnországban játszik)
jelenleg ott tartok, h finn módban kézi kereséssel megvannak a csatornák, de az állítólag aktivált kártya berakásakor nem történik semmi... -
ChipKng
aktív tag
válasz
ChipKng #1281 üzenetére
Itt azt irjak, hogy CI+ compatible.
Link javitva.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
ChipKng #1188 üzenetére
Nem azért van rá a garancia, hogy amíg az tart addig a hibákat kijavítsák???
De ha elvagy a hibás készülékkel akkor csak futtatgasd a kiszedő szarokat.
Sőt esetleg ráolvashatnál a panelre, vagy elmormolhatnál néhány ősi szitkot a hibás pixelre, esetleg az jobban segít mint a szerviz! -
Dracula
őstag
válasz
ChipKng #1180 üzenetére
De, elfelejtetted...
Nem nézett semmilyen irányba, le volt téve. Milyen irányba nézzen? Vagy van vétel van nincs.
Úgysem az ablak felé van az adótorony. A mindigTV-n azt írják a pontos címre, hogy van vétel itt.Nem tudom, ami kellett beállítottam, Mo. Végignézett minden sávot.
-
Dracula
őstag
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
ChipKng #1169 üzenetére
Oksa, veszek. De milyet, hol, mennyiért - tudom, google a barátom, de biztos a prohardverre irányítana
.
Nekem január végén le is járt a hűségem, de júniusig 1000ft az analógom, utána 2000 lesz, de azt már nem akarom megvárni...Upc ógyfélszolga azt mondta, hogy bármilyen is a tévém, akkor is kell vennem settopboxot, melynek havi díja 2000ft!
Az a gondom, hogy Sport 1,2 mindenképp kel, mert a box közvetítésekről nem tudok lemondani.
Ehhez mit tudsz - TUDTOK ajánlani ?? -
admin1221
csendes tag
válasz
ChipKng #1049 üzenetére
Akkor a beállításoknál van valahol nyelvi beállítás (ahol az OSD nyelvét is be lehet állítani). Ott próbálkozz. Ha jól emlékszem 4 esetben lehet a nyelvet ott beállítani. Az A menü és az OSD nyelve maradhat magyaron a többit állítsd át. Utána a TV jel hozzáadása almenü pontban lehet kiválasztani milyen az adott országra jellemző műsorszórási opciót. ( én így még nem próbáltam, ezért nem tudom, hogy reset nélkül felkínálja e).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest