Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
koncsik #1345 üzenetére
"Vajon egy 2,5" 1TB vagy 500Gb konnektorba csatlakoztatás nélkül működik?"
Elképzelhető, de ki kell próbálni. Esetleg Y-csatival két usb portra csatlakoztatni."Milyen minőségben vesz fel és mennyi az idő/GB arány?"
Arányt nem tudok, de nem igazán mondod meg a különbséget a "igazi" és a felvett műsor között."Van valamilyen ravaszság, hogy pl. PC-n leszedjük a rögzített műsort?"
Nincs. Sőt másik, ugyanilyen típusú tv-n se nézed meg (lásd felhasználó kézikönyv). Csak azon, amelyiken felvetted. Inicializáláskor teljesen particionálja és formázza és titkosítja a lemezt a saját maga módján."Olvastam itt, hogy FAT32 pendrive-ot is felismeri. Ezt is lehet regisztrálni műsor felvételhez?"
Ha jól emlékszem felvenni, csak HDD-re lehet (erről is tényszerűen ír a felhasználó kézikönyv). A plazma tv topikban, mintha értekeztek volna erről."2GB alatti videokat lehet róla lejátszani?"
Ezt nem értem, mi lenne benne a pláne. Viszont én nem nagyon játszok le vele, csak a saját felvételeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest