Hirdetés
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
A héten állt át a kábelszolgáltatónk a digitális adásra, és a TV nem találta meg a csatornákat. Nagy nehezen rájöttem, hogy azért, mert DVB-T-t keres, pedig DVB-C-t kellene, de azt sehogy sem tudtam előhozni. Aztán újraindítottam a TV-t, és a régióválasztásnál nem MO-t, hanem Németországot adtam meg, így már megtalálta a DVB-C csatornákat, viszont nem mindet. Nem tudom mikori firmware van rajta, elképzelhető, hogy azóta jött már ki frissítés, ami magyar régióbeállításokkal is fogja a DVB-C jeleket? (decemberben lesz 3 éves a TV)
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Mostanában néztem pár filmet HD-ban a Tv-n (50G20), és az lenne a kérdésem, hogy egy 1080p-s film miért nem 1080p-s? Nem az lenne a lényege, hogy teljesen kitölti a képet? Így meg ugyanúgy ott van alul-felül a fekete csík.
A másik meg, hogy ez az IFC mire jó? A különbséget én is látom, de olyan fura az egész, mintha valami házivideót néznék, vagy nem is tudom. Próbáltam, hogy egy filmet végignézzek vele, de még 1 óra után is zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő