- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
A héten állt át a kábelszolgáltatónk a digitális adásra, és a TV nem találta meg a csatornákat. Nagy nehezen rájöttem, hogy azért, mert DVB-T-t keres, pedig DVB-C-t kellene, de azt sehogy sem tudtam előhozni. Aztán újraindítottam a TV-t, és a régióválasztásnál nem MO-t, hanem Németországot adtam meg, így már megtalálta a DVB-C csatornákat, viszont nem mindet. Nem tudom mikori firmware van rajta, elképzelhető, hogy azóta jött már ki frissítés, ami magyar régióbeállításokkal is fogja a DVB-C jeleket? (decemberben lesz 3 éves a TV)
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Mostanában néztem pár filmet HD-ban a Tv-n (50G20), és az lenne a kérdésem, hogy egy 1080p-s film miért nem 1080p-s? Nem az lenne a lényege, hogy teljesen kitölti a képet? Így meg ugyanúgy ott van alul-felül a fekete csík.
A másik meg, hogy ez az IFC mire jó? A különbséget én is látom, de olyan fura az egész, mintha valami házivideót néznék, vagy nem is tudom. Próbáltam, hogy egy filmet végignézzek vele, de még 1 óra után is zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest