- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1392 üzenetére
Manapsag egy Samsung TV-vel siman meg lehet sporolni egy medialejatszo arat. (-1 taviranyito, -1 kutyu/csatlakozok). En megorultem mikor lattam, hogy van a G20-ban YT kliens, mondom milyen f@sza lesz a HD videokat HD teven igy nezni szamitogep es minden extra nelkul (mivel akkoriban meg elegge szegenyes volt a HD felhozatal TV adas es filmek szintjen)... Aztan mikor kiprobaltam, nem kicsi volt a csalodas. Ezert kar volt YouTube klienst belerakni. Olyan nesze semmi fogd meg jol effekt...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Tizedes1 #1366 üzenetére
Ne foglalkozz vele! Én már ezzel a g20-szal végignéztem a 2010-es foci vb-t (alig egy hónapos tv-n), a 2012-es Olimpiát, foci eb-t, sok-sok közvetítést az m1, Sporttv, Digisport, Eurosport adókon.
Volt, hogy nézegettem én is ghostokat, majd leszoktam róla. De emlékszem egyszer újbóli fellángoláson megint megnéztem és semmi se látszott.
Szóval, hagyd a pics@ba és nézd magát a műsort, ne a halvány ghostot. (Persze ésszerűen vigyázz rá) -
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1343 üzenetére
Meg ket eve irtam az ugyfelszolgalatnak, hogy ez a youtube lejatszo szepen hangzik, de lofaszt sem er mivel a HD tartalmakat is SD-ben tolja. Akkor azt reagaltak, hogy talan(!) egy uj firmware-ben megoldjak, de azota se volt update. Az uj panakban mar (ha jol tudom) tolja a HD-t is, szoval a G20 tulajok mar le vannak sz@rva...
Pont az ilyen hozzaallas miatt utaltam meg HTC-t is es veszek masmilyen (talan Samu) TV-t 3-4 ev mulva. -
dudeeg
csendes tag
válasz
Tizedes1 #1205 üzenetére
Valóban, egy színes tájnál, vagy bármilyen olyan jelenetnél ahol sokféle részlet látható a képen, én sem veszem észre. És a legtöbb jelenet tényleg ilyen.
De amint valami homogénebb képet mutatnak, ami mozog, és emiatt követnem kell valamit a szememmel, egyből észreveszem a foltokat. Jellemzően világosabb képeknél.Tizedes1: azt mondod te is látsz néha ilyeneket? Mert ha igen, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy a szerelő nem fog emiatt kijönni, mert ő is azt fogja mondani, hogy ezek bizony ilyenek. Ezért szeretném tudni, hogy nálad is észrevehető-e ez különösebb megerőltetés nélkül
egyébként én is nagyon szeretem ezt a tévét, valóban gyönyörű képe van - természetesen HD adások esetén az igazi.
Köszi, üdv,
G. -
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1170 üzenetére
Kb 5-6k a mediamarktban egy olyan szobaantenna amelyiknek a kozepen kerek parabola szeru van + ket fuggoleges ill konnektorba dughato az erositoje miatt. Nem tudok most tipust mondani, de biztos raismersz ha megnezed.
Valts szolgaltatot. Digi-nel kodolatlan az adas, T-Home-nal meg egy TV-be dugott CI kartyaval (10k) tudod dekodolni a musort. T-nel is ragaszkodnak meg a STBox-hoz?
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1161 üzenetére
Egy kis pontosítás részemről:
Anno, a 72cm tv idejében dvd-ről ment az anyag. Sony str-de 475 erősítővel.
Az 50g20-től viszont dune prime van egy külső dokkolóval, tp-link wifi is megy egész nap
-
és Onkyo TX.sr 608 erősítővel szól az effect, aminek többszöröse a teljesítménye, mint a régi erősítőnek.Ha ezeket is beleveszem a fogyasztási adatokba, akkor kimondható, hogy a legtöbbet - 80% - filmnézésre használt tv fogyasztása minden szempontból tökéletes.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Tizedes1 #1168 üzenetére
Vegyel egy szobaantennat es DVB-T -n nezd meg (m1HD, m2HD, DunaHD). Tegnap alig birtam elkapcsolni az m2 HD-rol ahol epp egy japan film ment HD-ben, szep szinekkel, eles keppel es Dolby Digital hanggal. Alig varom mar, hogy lejarjon a UPC husegnyilatkozatom es kidobhassam oket a fenebe! Gyulolom a settopboxozast!
-
Dracula
őstag
válasz
Tizedes1 #1161 üzenetére
Te hogy látod a képét, nem "vibrál"? Amikor állókép van (pl. DVD menüje) vagy stabilabb háttér, és nincs nagy mozgás, akkor tűnik fel nekem.
Sajnos Pana üzletben is látom ezt, az 50" 3xx eFt-os plazmán...
Annyit hozzáteszek, hogy szemüveges vagyok, van rajta mindenféle réteg, UV meg antireflex..ez számít?
-
Celeborn
tag
válasz
Tizedes1 #830 üzenetére
Én úgy néztem, hogy a TV szinte semmit sem fogyaszt lekapcsolt állapotban, a Sony házimozit ki se mutatja a fogyasztásmérő, ami nálunk fogyaszt az az xbox, kikapcsolva keményen 14W körül, meg amikor még volt set top box, az is asszem hasonlót fogyasztott, de lehet hogy még többet is. Szóval nem ártana tudni, hogy a te kütyüid mit fogyasztanak. Meg hát mi az az idő, amíg áramtalanítva van az egész? 12 óra? Mondjuk ha az összes kütyüd fogyaszt 4W-ot, az napi 48W megtakarítás 12 órával számolva, éves szinten 17,5kW. A kWh ára meg asszem 40Ft körül van, szóval éves szinten megspórolsz 700Ft-ot.
-
Celeborn
tag
válasz
Tizedes1 #706 üzenetére
Nem véletlenül lehet állítani az oldalsáv színét. A szürke jobb. Én a korábbi HD LCD-n tapasztaltam, hogy többnyire a 4:3-as TV adást néztük rajta, és amikor nagyritkán DVD-ztünk, akkor feltűnt, hogy bizony a filmnek azon a részén ahol általában a fekete sáv volt, ott sötétebb a kép. És most LCD-ről beszélek. A plazma szerintem még érzékenyebb lehet az ilyesmire. Persze olyat is olvastam, hogy ha normálisan be van járatva a TV, és ráadásul új technológiás, akkor kevésbé érzékeny az ilyesmire. De ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged