Új hozzászólás Aktív témák
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1331 üzenetére
A G20-as TV-hez kaptam egy kék Panaconic füzetet a magyarországi szervizek listájával a jótállási információkkal és ebben van a cserére jogosító igazolás is amit a szervíznek kell kitölteni ha bekövetkezi a javíthatatlan garanciális hiba.
A füzeten vannak a TV adatai, a forgalmazó neve címe és az hogy 24 hó garancia a páneurópai garancia füzettel érvényes.A hivatalos magyar forgalmazó a PME GmbH -SSE fióktelep 1117 Budapest Neumann J út 1.
Szerintem ilyen kék füzet igazolja minden Pana terméknél, hogy a magyar forgalmazótól származik, ha ilyen nincs akkor feltehetően nem tőlük került a boltba.
A régen vásárolt pana termékeimhez is volt ilyen kék füzet.De a szervíz gyári szám alapján leellenőrizheti szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó TX-P42G20E modelljét tesztelve vizsgáltuk meg a plazmatechnológia előnyeit és hátrányait.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest