Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula
üzenetére
A G20-as TV-hez kaptam egy kék Panaconic füzetet a magyarországi szervizek listájával a jótállási információkkal és ebben van a cserére jogosító igazolás is amit a szervíznek kell kitölteni ha bekövetkezi a javíthatatlan garanciális hiba.
A füzeten vannak a TV adatai, a forgalmazó neve címe és az hogy 24 hó garancia a páneurópai garancia füzettel érvényes.A hivatalos magyar forgalmazó a PME GmbH -SSE fióktelep 1117 Budapest Neumann J út 1.
Szerintem ilyen kék füzet igazolja minden Pana terméknél, hogy a magyar forgalmazótól származik, ha ilyen nincs akkor feltehetően nem tőlük került a boltba.
A régen vásárolt pana termékeimhez is volt ilyen kék füzet.De a szervíz gyári szám alapján leellenőrizheti szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Denon 4400h
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple Airpods Pro 2 megkímèlt ligtning csatis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest