Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitorkalibráló eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Megszünt a youtube app a tévén? 2015 04 20 terminated... Minden panán ez van? Van valami más alternatíva yt-ra?
-
Elemental
addikt
Szeva!
Nekem már majd' az első filmnél feltűnt, hogy, ha világosból sötét jelenetre vált, akkor elkezdi sötétíteni a képernyőt a tv, és ha sötétből világosba, akkor meg világosítja.
És elég zavaróan, nem átmenet nélkül, hanem darabosan.
Inkább a sötét jelenetnél veszem észre, amikor elkezdi sötétíteni.
Mondjuk ma már alig látom meg, valószínű, hogy azért, mert tudom az okát.
Ez a dinamikus kontraszt, és nem lehet kikapcsolni.
3xx K-s tvnél ez azért érdekes.
Mondjuk a szerviz menüben lehet, hogy meg lehet oldani, de ott nem akarok vaktában keresgélni.
Üdv -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy hol lehet kikapcsolni a tv-n azt a funkciót, hogy a film sötét jeleneteinél leveszi a fényerőt, világosnál pedig megemeli? Azt hiszem ez a dinamikus kontraszt. Nem találom sehol.Üdv
Márk -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Szerviz menü beállításokkal kapcsolatban vannak tapasztalataitok?
Konkrétan az érdekelne, hogy van-e benne reset, vagy valami védelem, ha elállít az ember valamit.
Előre is köszi.
Márk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest