- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
A G20E (és nem a G20B) már tudja a CI+ szabványt. UPC-s fórumban már olvastam, hogy használják, panszmentesen
Digi esetében a CI+ -ról épp itt folyik az értekezés -
Tizedes1
aktív tag
Vígan le vagyunk szarva, az a helyzet.
Nem azért vettem ezt a tévét, hogy legyen egy médialejátszóm és HD youtube + bizbasz rajta, de a firmware frissítésben X idő után kidobnak egy SKYPE javítást???? Miaf@szom???Ennyire telik??
MErt mi lenne?? a drágább készülék tudását megkapnám olcsóbban?? Egy frászt!
Van egy tévém, amit majd 5 év múlva megkapnak a gyerekek.
Addigra nagyot fog változni a technológia és tegnap kezdtem el gyűjteni a következő tévére.
3000 forintot be is raktam egy nem használt pénztárcába -
Tizedes1
aktív tag
Amíg digim volt, nekem nem volt ilyen gondom.
A fejlesztés miatt nagyon mérges vagyok rájuk.
A Motorola Defy-val is ez volt a bajom: egy frissítés jött és onnantól rotty: semmi.
Itt , mire megvettem, már volt egy frissítés, de az, hogy a youtube-on berakom a kedvencekbea videót és a tv nem látja, az, hogy a tv youtube oldalán a keresőbe beírom a netes youtube szereplő videó pontos nevét és a találatok között nem szerepel...
Ez nálam több, mint katasztrófa.
Majdnem a legdrágább modelljük volt, amikor kidobták és ha megmondanák, hogy hány eladásuk volt, megdöbbennénk, hogy hány emberre tojnak nagy ívben.
ez nem egy 100.000 forintos vacak volt, de akkor sem esne jól , hogy úgy bánnának velünk... -
M_AND_Ms
veterán
Nem, mivel egy tuner van benne. Annyit viszont megengedhettek volna, hogy az azonos frekvenciákon jövő más adókra át lehetne váltani, az technikailag tud működni, vagy Epg-t és műsorinfót mutathatna felvétel közben. Sőt a felvett műsorhoz is eltárolhatta volna a műsorinfót.
-
Bodor
veterán
Érdekes, mert én abból idézve írtam, hogy "160 GBés 2 TB közötti USB-s HDD-t támogat."
nem letölthető, hanem pdf-ként online meg tudod nyitni azon a linken amit megadtam. Természetesen van magyar nyelvű. Az utóbbi kérdésedre is találsz ott válaszokat. Szerintem media lejátszóban lévő hdd-re nem lehet rögzíteni, csak amit írtak, tehát USB-s HDD-t támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Mozilla Thunderbird
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged