- Gaming notebook topik
- BIOS topic
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ketkedo612
tag
válasz
Dracula #1320 üzenetére
HA olyan képességű lejátszó kell, ami a killa sample-t viszi, akkor szerintem ne a BD lejátszók között keresgélj. A tavalyi LG BD660-on elindul csak kép helyett színes foltok vannak és egy felirat, hogy figyelem nem lehet helyesen lejátszani. Az idei kétmagos processzorral szerelt Samsung ES8000-es TV is támogat MKV-t- csak éppen ezt el sem indítja, mert nem támogatott, így azt gyanítom a BD lejátszói sem vinnék.
Szerintem ha mégis BD lejátszót akarsz, akkor előtte alaposan teszteld le támogatott fájl rendszer és video formátum vonatozásában, hogy ne utólag érjen meglepetés, mert tavaly én érdekes dolgokat láttam a használati útmutatókban. Kb ilyen jellegűeket viszi az MKV-t, csak hálózatról nem, de USB-n az ntfs fájl rendszer nem támogatott.Én tavaly az LG akkori árán 33000 Ft, nem találtam jobb média lejátszó képesség DB lejátszót.
Érdemesebb lett volna egy butább de jobb minőségű BD lejátszót vennem, mert sokat nem használom akkor is inkább csak lemezekkel , azzal viszont elég hangos és kb 30 DVD-t lejátszva kezdett meghalni az olvasó fej és már csak a CD-t olvasta. a BD fejjel nem volt gond igaz 30 lemez sem ment még . Még éppen garancia időn belül voltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest