Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Érdekes, mert én abból idézve írtam, hogy "160 GBés 2 TB közötti USB-s HDD-t támogat."
nem letölthető, hanem pdf-ként online meg tudod nyitni azon a linken amit megadtam. Természetesen van magyar nyelvű. Az utóbbi kérdésedre is találsz ott válaszokat. Szerintem media lejátszóban lévő hdd-re nem lehet rögzíteni, csak amit írtak, tehát USB-s HDD-t támogat. -
Bodor
veterán
Nekem már működik a Viera Cast , úgy hogy valószínű az volt ,amit írtam, átmeneti szolgáltatói hiba...
-
Bodor
veterán
válasz
barcaforca #1245 üzenetére
Ne aggódj szerintem. Nekem TX-P50GW20-am van és én is nemrég frissítettem a 2.515 firmware-re. Most, hogy olvastam a problémát, én is kipróbáltam, de nekem sem megy a viera cast. Szerintem a központi szerverrel van gond, mert nekem annak ellenére, hogy az internetelérés rendben van ( felmegy a netre a tv, mert frissítés ellenőrzést elvégzi) a viera cast kapcsolódási problémát ír ki.
Vagy a firmware-t szúrták el, és hamarosan jön majd egy hibajavítás?? -
Bodor
veterán
Nemrég lettem tulajdonosa egy Panasonic TX-P42G20 plazmatévének.
Tökéletesen meg vagyok elégedve a képminőségével, és a szolgáltatásaival. Főleg HD filmeket nézek rajta, de sajnos nem tudom közelebbről ezt megtenni, mint 3 méter, ezért mivel most az anyagiak is megengedik talán, lecserélném egy ugyanilyen 50-es-re.
Ha van érdeklődő cserére vagy vételre, akkor privátban várom az üzeneteket. -
Bodor
veterán
-
Bodor
veterán
Nekem meg olyan problémám van a tv-vel, hogyha az egyik ( HDMI-számítógép) jelforrásról váltok a másikra ( HDMI-digitv settopbox) akkor nem veszi a jelet, csak fekete marad a képernyő, és újra kell egy kört kapcsolgatnom az av gombbal. Bármilyen más váltáskor nincs ilyen gond, csak a leírt kombinációban. A settopbox folyamatosan be van kapcsolva, szóval a tv kap jelet, nem az a baj, hogy várni kellene rá. A digitv ( settopbox) a HDMI 1-es, a számítógép a HDMI 2-es csatlakozóban van.
-
Bodor
veterán
Pontosan mi is ez a ARC (Audio Return Channel) funkció ?
Bár nekem a set-top box-ból megy a hang az erősítőre optikai kábelen kersztül... -
Bodor
veterán
válasz
Pityke78 #847 üzenetére
menü/beállítások/képernyőbeállítások/bemenetek/
Mindegyik forrásnál a nyílgombokkal beállíthatod, hogy kihagyod a megjelenítésöl a forrást, vagy ha a névbevitelnél nyomsz egy ok-t, akkor megadhatod a forrás egyéni nevét is, vagyis átnevezheted. Ettől még a forrás(av) gombot nyomogatva nem tűnik el az eredeti forrás név, csak zárójelben hozzáteszi az általad adott egyéni nevet is.
-
Bodor
veterán
Érdekes ez a házimozi téma, kicsit Off Topic lesz a hozzászólásom, bocsi érte.
Divatosak lettek ezek a hálózati média lejátszók, de szerintem eléggé drágák is, és nem olyan jól kezelhetők, mint mondjuk egy számítógépre telepített lejátszó program Én pl. úgy oldottam meg a dolgot, hogy vettem a számítógépbe 21K-ért egy 2 TB-os hdd-t és azon tárolom a filmeket. Rá fér egy pár.
Nem mindegy, hogy 20K-ért veszek egy 1 TB-os külső hdd-vel rendelkező média lejátszót, vagy ugyanannyiért egy 2 TB-os belső tárhelyet . És ha van egy külső hdd, hát azt is rá lehet kötni a számítógépre, mint ha belső lenne. Lejátszás szempontjából mindegy.
A számítógép ( media player classic, kmplayer stb. ) természetesen le tudja játszani kiváló minőségben az összes formátumot, még blu ray-t is és nincs kodek probléma. Kell még egy HD filmet jó minőségben lejátszó videokártya( max. 15K) és egy jó minőségű, megfelelő hosszúságú HDMI kábel és már kész is az otthoni házimozi. Szerintem.. . .
Hang cucc persze így is kell hozzá, de az már más téma, én csak a TV mkv. formátum lejátszás hiányára írtam egy alternatívát.
Persze aki energiatakarékossági okokból, vagy hang hatás miatt nem szeretne egy számítógépet is bekapcsolva tudni a videózás mellett,vagy több számítógép is van a hálózatban, amik el szeretnék érni a médiatartalmat úgy , hogy nem kell hogy bekapcsolva legyen egy szervergép, vagy nagyon messze van a számítógép a tv-től ( nehéz lenne a lejátszóprogramot a gépen kezelni és a képernyőt is figyelni egyszerre) az vegyen drága hálózati média lejátszót, de arra is fel kell tölteni valamikor a filmeket, média tartalmat. -
Bodor
veterán
válasz
Johnny70 #764 üzenetére
Hát igen, én vásárlói szempontból nézem...
De a lényeg tényleg az, hogy jó a készülék, és én is azt remélem, hogy nem hiába vállalnak panáék 5 év garanciát, nem fog meghibásodni a készülékem vagy 5-7 évig, és nem fog hiányozni az a meg nem kapott plusz 3 év garancia.... -
Bodor
veterán
válasz
Johnny70 #762 üzenetére
Nem értek egyet az érveléseddel, úgy látszik Te nem a vásárlók oldalán állsz, de ez a lényegen nem változtat....
Ha én vásárolok az adott időszakon belűl, MO-on egy eredeti Panasonic készüléket,aminek a típusszáma ott van az akcióban felsoroltakban, akkor ne azon múljon már az akció, hogy melyik üzletben veszem meg !!!!
Miért nem ezt írja a Pana?"Ha a megadott időpontban a megadott termékekből vásárol a megadott viszonteladóinknál, a más magyarországi üzletben megtalálható árnál jóval magasabban, akkor ezért az árkülönbözetért cserébe adunk önnek 3 év plusz, azaz öt év garanciát a vásárolt termékre! "
Tulajdonképpen csak a drágább ár mellé jár az akciós 5 éves garancia , nem a terméknek.
Ennyi.....
Abban igazad van, hogy az akciós feltételeket a weboldalon tényleg nem olvastam végig, csak az időszak és a típusszám volt fontos számomra, nem gondoltam, hogy nem a termék és a vásárló a fontos, hanem az, hogy drágábban adják el az árút evvel az ál akcióval a viszonteladóiknál....
Szóval a Panasonicnál reklamációmnak a papírforma és a jog szerint nincs sok helye, de vásárlóként akkor is becsapva érzem magam az akció tekintetében ....Egyébként meg nagyon örülök a tv-nek, nekem nem ciripel, nincs szellemkép, szóval nincs bajom vele, olyan amilyennek vártam. Hihetetlen, hogy milyen szép a képe, tv műsorral is, nemhogy hd videókkal. LCD sehol sincs....
-
Bodor
veterán
Kérted, hogy írjak az 5 éves garancia ügyében. Ezt a választ kaptam: Köszönjük, hogy Panasonic terméket vásárolt és regisztrált honlapunkon.
Sajnos ajándékutalványt nem áll módunkban kiállítani, mivel a regisztrált
vásárlás nem az akcióban résztvevő viszonteladónknál történt.
Magyarán a Panasonic vastagon megfizeti azt a 3 év plusz garanciát. Eléggé csalódott vagyok. Végül is olyan tv-t vettem, amire járt volna, csak hát ők megszabják, hogy akkor drágábban vedd meg uazt.
Ennyi -
Bodor
veterán
válasz
feri1979 #728 üzenetére
Hát ez érdekes, mert a weboldalon meg azt írják, hogy a készülékre van az öt év garancia, és csak a számla másolatát kell feltöltened a regisztrációval együtt...
Nincs egy szó sem arról, hogy hol kell vásárolnod...
A pana-s ügyfélszolgálat természetesen azt fogja mondani, hogy csak a nála vásároltnál, mert neki ez éri meg.
De majd meglátjuk...ha nincs öt év garancia, akkor is megérte a tv a 208K-t a panás 228k-s ár helyett. -
Bodor
veterán
válasz
feri1979 #725 üzenetére
Szia!
Én AVplanet-nél vásároltam ezt a tv-t 3 napja, és azóta is esett az ára. Szállítást nem tudom.
Az öt éves garancia itt is él.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Intel találgatós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest