- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1324 üzenetére
Kösz. Már nem akarok sokat offolni. Amúgy egyik nap kiírt egy szép U73-as kódot... a fórumok szerint ez HDMI hiba, de előtte nem volt ilyen... mindenesetre beszéltem a Pana szervizzel, azt mondják, vigyem be és nézessem meg, mert lehet gond a túlmelegedéssel. Csak ha náluk nem jön elő, akkor meg pofáraesek és felesleges volt a bevizsgáltatás.
Értem. BR-t csak idén novembertől tettem bele, előtte nem is volt ilyen lemezem! Tehát akkor azt "nem is használta" a lejátszó...
Az ED-ben vettem, 2011 júliusban, 1 év garit írtak a papíron. Ez mit jelent akkor? Ha meghibásodik, akkor csak a szerviz díját fizetem, az alkatrész ingyenes? De az ED-ből tuti elhajtanának az 1 év lejárta miatt... :S
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Microsoft Edge
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Padavan firmware
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Monitor hiba topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest