Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
ketkedo612 #1322 üzenetére
Hello!
Off, de mégse... kösz! Érdekes téma ez, de most írom rendesként.
Szóval az áruházakban a Pana szaggatva játszotta le azt a BBC videót amiben benne is van a killa. Az LG-Samsung tv teljesen jól. a Sony nem ismerte fel... az NTFS pendrive-ot./mint az utólag kiderült/ ezért azon tesztelni sem tudtam.
Hogy ezt az avi-t más BR hogy játszotta volna le, azt nem próbáltam...
Nekem így a kritériumok
1. Játszza le az NTFS-t. Vagy új TV-t kell vegyek (ezzel amúgy megoldódna a gond, hacsak a legújabb
Pana plazmákon is szaggat...)
2. Ha lejátsza, akkor támogassa az mkv-t és legyen jó rajta.Írod az LG-t. Nem rosszak azok. Sajnos tavaly vett BD65 Pana BR lejátszóm kezd nekem is meghalni. Már a gari persze túl van... Túlmelegszik vagy nem tudom és elkezd szaggatni a DD hang az erősítőn. Először a 12 éves Onkyo 575X-re gondoltam, de a többi bemenetnek nincs baja, surroundban sem.
Ez abból is bebizonyosodott, hogy HDMI-n a tv-re küldve a hangot az is elkezdett elromlani, el-el ment a hangja.
Amit írsz a szerint így tönkremehet egy BR lejátszó?
Nekem az újabb széria azért nem volt jó, mert ott már csak HDMI kimenet van, az erősítőmön az nincs, csak koax és optikai bemenet...Ha ez a hiba tényleg beigazolódik (szervizbe fogom vinni BR-t), akkor megingott a Panába vetett hitem. Lehet, hogy inkább 60e-ért de érdemes egy Onkyo BR-t venni. A régi Onkyo DVD-mnek a mai napig semmi baja, anno 70 volt az is... persze semmit nem játszik le, csak gyári DVD-t meg a -R-t.
Inkább mégis off!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest