Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dracula

őstag

válasz ketkedo612 #1322 üzenetére

Hello!

Off, de mégse... kösz! Érdekes téma ez, de most írom rendesként.
    Szóval az áruházakban a Pana szaggatva játszotta le azt a BBC videót amiben benne is van a killa. Az LG-Samsung tv teljesen jól. a Sony nem ismerte fel... az NTFS pendrive-ot. :) /mint az utólag kiderült/ ezért azon tesztelni sem tudtam.

Hogy ezt az avi-t más BR hogy játszotta volna le, azt nem próbáltam...
    Nekem így a kritériumok
    1. Játszza le az NTFS-t. Vagy új TV-t kell vegyek (ezzel amúgy megoldódna a gond, hacsak a legújabb
    Pana plazmákon is szaggat...)
    2. Ha lejátsza, akkor támogassa az mkv-t és legyen jó rajta.

Írod az LG-t. Nem rosszak azok. Sajnos tavaly vett BD65 Pana BR lejátszóm kezd nekem is meghalni. Már a gari persze túl van... Túlmelegszik vagy nem tudom és elkezd szaggatni a DD hang az erősítőn. Először a 12 éves Onkyo 575X-re gondoltam, de a többi bemenetnek nincs baja, surroundban sem.
    Ez abból is bebizonyosodott, hogy HDMI-n a tv-re küldve a hangot az is elkezdett elromlani, el-el ment a hangja.
    Amit írsz a szerint így tönkremehet egy BR lejátszó?
    Nekem az újabb széria azért nem volt jó, mert ott már csak HDMI kimenet van, az erősítőmön az nincs, csak koax és optikai bemenet... :(

Ha ez a hiba tényleg beigazolódik (szervizbe fogom vinni BR-t), akkor megingott a Panába vetett hitem. Lehet, hogy inkább 60e-ért de érdemes egy Onkyo BR-t venni. A régi Onkyo DVD-mnek a mai napig semmi baja, anno 70 volt az is... persze semmit nem játszik le, csak gyári DVD-t meg a -R-t. :D

Inkább mégis off!
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák