Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Sürgősen segítségre lenne szükségem.A telón lévő gyári hangrögzítő programmal,csináltam egy hang felvételt.Ami rajta is van a telón.Da ahogy rá dugom a telefont a notimra,(win 10-et használok) hiába jelenik meg a teló,és utána a belső tárhely a megjelenő mapákkat hiába néztem mind át nem találom a a hangfelvételt,és igy nem tudom rá menteni a notimra.hol melyik mappába találom ezek közül?
-
Dimond G
senior tag
Én újra felraktam az OTG-s Pitét!
Az aksi kezd beállni, hozza azt a szintet,amit a 8.0.
Az értesítések rendben vannak! Persze, ha valamit kézi indításra állítunk és mindent kilövünk benne, pl háttérben való mocorgást, akkor nem lesz értesítés, de erről értesít is!Messenger! Nos nekem automata, minden mocorgás engedélyezett és mihelyt netet kap már jelez is!
A led színe zöld! Ezt csak app-al lehet változtatni, de ez nem Pite miatt van! Szerintem! -
Duplán nem tudom sajnos megmondani, mert Messengert sem használok, de az említett alkalmazás tavaly is bugos volt egy ideig az akkori új főverzión, nem kizárt, hogy most is problémás lesz egy ideig.
Annyit megpróbálhatsz, hogy a telefonon ki-, majd bekapcsolod a LED-et, illetve megtehet a Messengerben is, hátha segít. -
Szia,
Az értesítési LED működése attól függ, hogy az alkalmazás támogatja, vagy sem, illetve ha azon belül külön bekapcsolható, akkor meg kell tenni.
A telefon rendszerében csak egy opció van a LED kapcsán, ha az bekapcsolt állapotban van, akkor minden alkalmazással működik, ami támogatja és azon belül engedélyezett. -
golyós
addikt
Igen, ez oké, csak azt nem vágom, hogy minek az értesítését nézzem. Az Emagé rendben, android rendszeré rendben ( elvileg) de csak annyi történik, hogy a kijelzőn megjelenik, hogy letöltés, viszont ha kész akkor nem jelenik meg az állapotsávon, hogy kész a letöltés, illetve alap esetben ha rákantittotunk idáig akkor megmutatta, hogy mit töltöttél le. Ez most nincs, manuálisan kell megkeresni.
De lehet, hogy az Emag alkalmazás hibája mert kipróbáltam a Chrome-ban, ott rendesen megy a megszokott módon. Megjelenik az állapotsávban, és meg is nyitja a letöltött fájlt. -
spanyoll
addikt
Mostanában rosszalkodik elég sok guglis szolgáltatás. Az asszisztens néha kiírja, hogy jelenleg nem elérhető, pedig semmi olyasmi nem történik, ami miatt ez indokolt lenne, a google location history meg miután rábeszéltem magam, hogy ez nekem jó és bekapcsoltam, azóta örültem is neki, de kb 1 hét után mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül nem működik, pedig a beállításokban be van kapcsolva, hozzáférést is kap a helyzetemhez. A gugli rosszalkodik vagy mi lehet a probléma szerintetek?
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy ilyen telekomos telóval, de ha sokáig bosszant, lehet hamarosan ki is lépek.
Csakis a jó ár miatt ugrottam bele, bőven elég volt nekem a P9 is, pláne a méret miatt.Miért nem tudok egy messenger értesítési hangot kikapcsolni? Mindenképpen választanom kell valamit, de olyan, hogy "nincs", az nincs. Próbálom a legszolídabb hangot megtalálni, de folyton prüntyög. Azonos verziószám mellett még a beállítások menü is más (hiányos) mint a P9-en. Ott volt olyan, hogy csak rezgés.
Értesítési led pedig mintha nem is lenne a messengernél. Viber alatt van, azt be lehetett úgy konfigurálni mint a régi telón.
9-es telekomos droid van telón.
Tényleg külön app kell neki?A másik. Amikor mobilneten vagyok, és kb 5 perc után felébresztem a telót, akkor is prüntyög, mint értesítési hang gondolom. Fent pedig megjelenik az "adathasználat zárolt állapotban", ami normális is. De miért nem tudja ez csendben megtenni? OK biztos én nem találok valami beállítást, ami régen alapértelmezettként működött.
Előre is köszi a segítséget.
-
golyós
addikt
Letöltöttem ma az Emagról egy garancialevelet, eztkorábban jelezte az állapotsávon, hogy letöltve stb. Ez most nem volt, nem tudjátok véletlen, hogy milyen értesítést kapcsoljak be?
-
deka10
senior tag
válasz
sompetike #23272 üzenetére
Én, ilyen esetben ha kell egy apk akkor az androidos Total Commanderben a telepített alkalmazások mappában lévő fajlt csak átmásolom egy másik mappába. Onnan már ha kell ki tudom másolni vagy akár tovább küldeni. Ha biztosra akar menni az ember akkor egy másik androidos telóra átküldi, másolja és próbaképpen telepíti, ha rendben működik akkor nagy valószínűség szerint nem lesz gond visszarakni sem.
-
Braavos
tag
Nem olvastam vissza a topicot, mert nincs időm most, de júliusban vásárolt Vodafone-s telefonomra megérkezett pite szele..
BLA-L09 9.0.0.161.Bár még nem fogom telepíteni, csak pár hét múlva.
-
sompetike
aktív tag
válasz
himpulator #23266 üzenetére
Hát már kerestem egy párat,de nem igazán írnak jó véleményeket róluk.ha valaki tud valami jó profit az ne tartsa magában...
-
Carline
őstag
Van köztetek olyan akinek nyitott a BL és a Titanium Backup megvan?
Ha igen felvennéd velem a kapcsolatot? -
magicbox
senior tag
9.0.0.179-et még funkyval se lehet felrakni. Le se tölti, illetve csak 09-re van. Vagy béna vagyok, de eddig mindig tudtam onnan frissíteni.
-
keselyü57
tag
Elnézést az előbbi hozzászólásból kimaradt a link.
Sziasztok! Ezt most találtam a FF használatával kapcsolatban. Én inkább megvárom amíg jelez a telefon.
https://logout.hu/bejegyzes/bubus66/huawei_firmware_finder_hasznalata.html -
sompetike
aktív tag
Szeretnék otg frissítést csinálni,de van egy céges app a telefonon amit használok,de nem publikus,s ergo nem tudom újra megszerezni,szóval a kérdés az lenne,hogy tudom kimenteni az appot most a telefonból,hogy az új rendszerrel újra tudjam használni.köszi
-
golyós
addikt
Nektek megjavult már a Cloud mentés?
Én még mindig nem tudok október óta biztonsági mentést csinálni.Levelezek a Supporttal, de a fejüket vakargatják egyenlőre. Jelentkezzek ki- indítsam újra a telefont- jelentkezzek be- mentsek. Ennyi a tanács, de továbbra sem megy.(#23255) Long1 nincs töltőre dugva? mert akkor nem fog menni.
Én így csinálom: Újraindítás és egyből nyomom a hangerő fel gombot amíg be nem jön a recovery ( 30-60 sec) -
keselyü57
tag
Sziasztok! Ezt most találtam a FF használatával kapcsolatban. Én inkább megvárom amíg jelez a telefon.
-
Long1
csendes tag
A recovery mode helyett van más lehetőség wipe cache-t csinálni? 12.24.-én megjött a pite OTA-n és ma szerettem volna wipe cache-t csinálni de, istennek nem lép be a recoverybe. Szimplán bebootol a telefon.
Lehet én vagyok a béna de, már szétnyomtam a két gombot.
-
golyós
addikt
válasz
Pandimakaay #23252 üzenetére
Ez igaz, nekem is feltünt, hogy nem fogadott hívás utána jön egy hang is.
Megnézem neked, hogy nálam is bentmarad a hang ha leírod, hogy hol és mit kapcsoltál ki. -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, mióta lejött az új frissítés, nem tudom kikapcsolni a rendszer üzeneteket. Vagy ha hívnak és nem veszem fel, üzenethanggal zárul. Na most ezeket simán ki tudtam kapcsolni előtte. Most minden ki van kapcsolva még is produkálja ezeket meg írja melyik alkalmazás fogyaszt túlzottan. Amire nem vagyok kíváncsi.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
bkiky01
senior tag
Mától végre engedélyezve van B161 ff-ben, nekem ota verzió van fent:
Különbség a kettő közt méretben: -
andreas49
senior tag
válasz
falabu88 #23224 üzenetére
Ezt már korábban leírták itt:
0. Lementesz minden fontos fájlt a telefonodról!!
1. Windows alól formázol exFat-ra egy pendriv-ot..
2. A letöltött fájl/software mappából kimásolod az asztalra a dload mappát. Ha L29 es telefonod van, akkor kitörlöd a mappából a L09-es mappát.. Ha L09-es a telefon, akkor pedig az L29-es mappát kell törölni. (Minden mást hagyj érintetlenül!)
3. Bemásolod az exFat-ra formázott üres pendrive gyökerébe az asztalon lévő dload mappát.
4. Csatlakoztatod a pendrivet a telefonra, majd a tárcsázóba beírod ezt: *#*#2846579#*#*
5. A megjelent menüben kiválasztod a "4. Software Upgrade" menüt, majd ezen belül az egyetlen "1. Sd card upgrade" menüt.
6. Ha mindent jól csináltál, újraindul a telefon, és kezdődik a móka. Vársz 10 percet és örülsz a frissen sült pitének -
andreas49
senior tag
válasz
andreas49 #23222 üzenetére
Lehet, hogy nem volt pontos a kérdés. A pendrive partíció előttem is ismert. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen fájlokat tettél a dload könyvtárba. Letöltöttem FF-ről az update.zip és az update_full_BLA-L29_hw_eu.zip fájlokat, de ezzel nem lehet pendrive-ről frissíteni.
-
Blero2
tag
válasz
bandigyerek #23241 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Mióta pite van fent, nem bír lemerülni a teló. 9 óra feletti képernyőidőim vannak 15% körüli akksinál. Gyakorlatilag elég a 2. nap végén, 3. nap reggel töltenem.
-
jansky1
senior tag
1 simes telekomosként mit kell néznem az FF alkalmazásban arra vonatkozóan, hogy melyik verziót telepíthetem?
-
bandigyerek
senior tag
Ez egy FR utáni "másfélnapos" Oreo esti produktuma. 4%- ot esett éjszaka 68%-ról. A pite majd egy hetesen 100%-ról zúgott jó esetben ennyit és már csak két papírsárkányt nem eregetett háttérben.... (play, névnaptár, időkép, health, swiftkey, meg az Isten tudja, nem jegyeztem meg). Ha a 9.0 60% körül lett letéve, reggel inkább volt 40-, mint 50%. Merült, mint a kovácsüllő. Oreonál ha este feltöltöttem 100-ra, reggel még mindig annyi volt. Olyan mintha a Pite nem kapott volna M.I.-t a rendszerhez. Úgyhogy nekem egy darabig marad az O.
Ja, és ez csak az aksi. A billentyűzet stabil, a menü sötét marad...
-
shagy
tag
válasz
bandigyerek #23238 üzenetére
Ez érdekes. Nekem OTA után még javult is az akksi idő. Ezért és a gesztusvezérlés miatt nem lépnék vissza.
-
bandigyerek
senior tag
Nekem nem volt, hiába volt FR. Visszaraktam az oreo-t. Sokakkal ellentétben az akkuidőm is rosszabb lett a Pitével, nem kicsit. A bill. ugrálás, a sötét téma véletlenszerű visszaváltása fehérre (persze a betűk maradtak fehérek, csakhogy jobban élvezzem a dolgot, A Bt gyengébb lett nálam (ami nagy szó, mert Oreo-n se egy nagy durranás az ereje), Olyan programokat futtatott este, amik kézin voltak (gondolom innen az aksi zabálás). Ja, a billentyű használatnál a vezérlősáv szintén nem sötét, hanem visszaugrott fehérre...
Már az akkuidő durva megdézsmálása is elég indok volt a rollback-re, a többi hülyesége csak hab a tortán. Azt hittem legalább egy főverzió váltást megcsinálnak hibátlanul, és utána szarják el a telefont, de úgy néz ki optimista voltam.
-
shagy
tag
Sziasztok!
Kitartok a pite mellett bár vannak bosszantó bugok sima OTA után. (AOD működése, magazin unlock hibás működése)
Menüből rendszer visszaállítása után van reményem ezek megjavulására? -
EstherD
csendes tag
Sziasztok. Én ezennel búcsúzom. Még mindig semmi panaszom a készülékre, de hát megfertőzött a Mate 20 Pro láz (ne dolgozzatok olyan helyen, ahol sokat tudjátok nyomkodni..xD) További jó telefonozást nektek.
-
mouzrr
őstag
Nekem nem reagál olyan jól a 2 app közötti valtasra(2x gyorsan megnyomni a feladatkezelo gombot). Neha csak felhozza a futo folyamatokat, de ha valt, akkor is elegge akadozo az animacio.
Viszont annak örülök, hogy sokkal jobb lett az uzemidom, a kb 3 oras kijelzoidokbol (4g) masfel napos 5 oranal tobb kijelzőidőt hoz a telefon. -
asddsa
tag
Sziasztok
Aki hasznal gboardot, pite alatt nektek is ugral neha?
-
Bubaaa
aktív tag
Nekem ma a hi care frissült,más lett a kinézete,meg beletettek pár marhaságot,nem mintha eddig gyakran nézegettem volna,gyanítom ez már a 9-es rendszerhez készült,de nekem még olyan nem van
-
bkiky01
senior tag
válasz
bodoraudio #23226 üzenetére
Miért, valaki fel tudta tenni?
-
bodoraudio
aktív tag
A B179 friss romról vélemény?
-
Spricccer
tag
Udv. Kezdi megadni magat a gyari folia ami a kijelzon van. Szeretnem masikra akar uvegre cserelni. Hol tudnek olyat venni ami a szeleknel is tokeletesen passzol? Elore is thx
-
KZP
őstag
Új 9-es érkezett, a FF-ben már látható. (9.0.0.179) Csak megint kérdéses, hogy melyik verziót kellene feltenni. (A múltkorinál sikerült pont a másikat eltalálni, mint amit utána aláírt az FF...)
-
sompetike
aktív tag
Én még nem kaptam meg a pitét,de jött egy 158s frissítés a Telenoros kártyára,majd a másik kártyára egy Vodafone-s settings&apps,az is 158s decemberi biztonsági szint.szóval 2db 158 frissítés jött...nem nagyon értem a logikát....
-
válasz
Dimond G #23206 üzenetére
Szia,
A Telekom semmit nem alkot azzal, mert nem nyúlhat bele egyik szolgáltató sem direktben a rendszerbe.
Szolgáltatós külön frissítést adhatnak ki rá, de az nem képezi a rendszer szerves részét és nem is muszáj telepíteni, illetve gyári visszaállítással el is távolítódik. -
Dimond G
senior tag
válasz
golyós #23200 üzenetére
Szia!
Na megértelek, hogy így döntöttél!
Én is ezt teszem, visszaállok a 8.0-ra!
Persze nekem 3 óra alatt 3-4%-ot merül, ami elenyésző, de ha komolyabban nekiállnék nyaggatni, akkor biztosan jobban merülne ! Az app-ok többsége amiket általános User használ nincs optimalizálva a pitére,így jobban fogyaszt.Szerintem megnézem mit alkot a Telekom a pitével és ha azzal ez a helyzet akkor is visszaállok a 8.0-ra.
Aztán majd ha stabil lesz, akkor jöhet a pite! -
válasz
levberta #23204 üzenetére
Szia,
A telefon kapcsolódó menüjében nyomj rá majd a gyári visszaállításra, de előtte kipróbálhatod sima ráfrissítéssel, mert úgy sem mindenkinél van gond, mivel ez nagyban függ a használt külsős alkalmazásoktól...stb.
Ha esetleg probléma adódik az OTA frissítést követően, akkor gyári visszaállítás és belakod újra. -
levberta
csendes tag
Sziasztok! Megjött ma reggel a pite, de persze meetingen vagyok 3 napig... Otthon fogom frissíteni, de előtte lenne egy kérdésem. Olvastam, hogy sokan ajánlják, hogy "tiszta" rendszerre rakjam. Elég a telefonból a gyári beállítások visszaállítása, vagy valami spéci kell?
Előre is köszönöm!! -
golyós
addikt
Hozzáadtam megbízható helynek ha otthon vagyok.Azóta nem rakja ki az értesítéseket csak annyit, hogy messenger, vagy facebook. Kikapcsolnám de nem találomm pedig tuti ott van valahol a szemem elött
Nem tudjátok hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest