Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimaj
aktív tag
válasz
himpulator #22197 üzenetére
Még nem , én is arra várom .
-
piko88
tag
Telenoros, egy SIM-es és még nem kaptam meg a 9-et.
-
himpulator
tag
Sziasztok! A telekom már megkezdte a frissítést?
-
Summi72
kezdő
Ácsi Urak! Nekem is 9 van már, s gond nélkül felment a Nova launcher. Most is az fut. Csak Kínában van tiltva az egyéb launcher.
Telepítés után csak annyi kell, hogy az alapértelmezett programoknál be kell állítani.
Semmi mókolás vagy ilyesmi. Play áruház letöltés s telepítés volt. (mivel én is FR-t csináltam) -
eurolac
senior tag
A hét közepén jártam Media Markt üzletben. Megdöbbentem, hogy mennyibe kerül most a "csöves"
Mocha barna DS telefonunk!
Kérdeztem az eladót, hogy szaladt fel így az ára? Elmondása alapján a forint-dollár árfolyam az oka, hiszen a gazdaságunk egyre jobban teljesít.(No, meg gondolom karácsony előtt pár nappal sok embernek már mindegy az ár csak vegyen valamit )
-
szendy69
tag
Ezelőtti telójaimon Next Launcher volt azt szerettem, mióta ez megvan legelőször azt fel raktam és már unalmas volt, ki próbáltam az összes többit is, de maradt az Emui és már annyira megszoktam, hogy mást nem is használok hónapok óta, egyszerű, gyors, letisztult, mondjuk téma téren egy kuka az Emui, de lehet saját témákat szerkeszteni. Majd megszokod hidd el 😃
-
DrGonzo85
újonc
Sziasztok, kellet csinálnom egy fr-et és istenért sem ugrik be, hogy az AOD ot hol kell bekapcsolni, köszi a gyors választ előre is.
-
szendy69
tag
Ezeket én is néztem, nem tudom mennyire megbízhatóak, nagyon sok mindent rendeltem már innen erre a telómra amik filléres dolgok, szóval ha esetleg nem jönne meg, nem akasztom fel magam... 😃
Vannak erre alternatívák, inkább az ember ki ad érte itthon többet csak jó legyen és érkezzen meg. -
szendy69
tag
-
r0by
addikt
válasz
szendy69 #22158 üzenetére
Én is szemezgetek hasonló cuccal, bár én kína felé kacsingatok
Ezek között keresgélnék, itt szinte mindegyiken van pd port, így a töltés is menne.
Csak eléggé elbizonyxtalanít például az ugreen féle megoldás. Írja az egyik képen, hogy az ethernet port csak samuval megy. Ezt azért nem értem, mert munkahelyen van két márkajelzés nélküli tök noname kütyü, és azokon működik minden a telóval. -
huede
csendes tag
sziasztok, nekem tegnapelőtt megérkezett a 9-es droid az új emiuval, és azt tapasztalom, hogy nem tudom a default launcert lecserélni semmire sem
. Volt fact reset, teszteltem több launcherrel is a Playről, de mindegyiknél smart recovery hibaüzenet és vagy letörölteti a nem gyári launchert, és visszaáll defaultra vagy pedig visszaáll simán visszaáll defaultra és kész. Esetleg más is tapasztalt ilyet vagy csak én vagyok a szerencsés?
Előre is köszi
-
jézusom
addikt
válasz
beyruth82 #22172 üzenetére
Hogyne lenne, ha bekapcsolod videó felvétel közben már akkor is látod a telefon képernyőjén a különbséget. Egyébként, ha nincs 4k60 képes tévéd/monitorod, akkor természetesen nem látod a különbséget, de a telefonon kijelzőjén látod akkor is, meg ugye ha elrakod az utókornak, egyszer biztosan lesz olyan tévéd.
Vagy youtobon keresel 60 fps videokat, látni fogod ott is, de az nem tudom a telefonos YT szerintem elég buta, lehet hogy csak pc-n jön ki.
-
jézusom
addikt
válasz
P1eTr0 #22169 üzenetére
Én inkább a beszéd felismeréses diktálást használom, nagyon jól működik. Vezetés közben simán el tudok küldeni hangoutson üzeneteket. Most beizzítottam a google assistantot, azzal végképp hozzá se kell érni a telefonhoz.
Apropó, ha angolra is van állítva a telefon, jön a pite?
-
jézusom
addikt
válasz
#49913699 #22166 üzenetére
Egy átlagos telefonnál oké az átlagos képesség, egy zászlóshajónál nem
Más márkánál a csúcskészülék tudja a 4k60 fpst. 1080p@60-nál meg nincs képstabilizátor, és amúgy a folyamatos fókuszállítgatás elég idegesítő, a semmit próbálja lekövetni a fókusz, össze-vissza állítódik. Inkább lenne valami random beállított, de folyamatos szar fókusz.
Azért a lassításos videókból csináltam jókat, de úgy, hogy a tárgy, nem nagy térben mozog, ez mondjuk kertben kutyákkal nehéz.
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #22167 üzenetére
Igazán köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszettek a képek. Úgy fél éve indultam teljesen nulláról és még nagyon az elején vagyok. Ezért is örülök minden olyan érthető instrukciónak mint amit Te is leírsz számunkra.
Priviben átküldök pár Youtube linket a Snapseed-ről ha nem bánod, számomra nagyon jó video-k voltak. Nem akarom itt ezzel a témával zavarni a topiktársakat. Véleményem szerint nagyon sokoldalú és - ha kiismerted - egyszerű alkalmazás, bár elsőre bonyolultnak tűnik.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Bár nem típus specifikus a kérdés, mégis abban a témában tenném fel, amilyen telefonom van
Használ valaki kiegészítő billentyűzetet a telefonhoz? Gondolkodtam rajta, hogy néha nem lenne rossz, mert könnyebb gépelni és hasonlók. Esetleg akkor már a TV-hez is tudnám használni. Valami kisebb méretű Bluetooth-os cuccra gondoltam, de nem tudom, melyiket lenne érdemes. A tapasztalat pedig sokat számít.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
jézusom
addikt
Kár, hogy nem lehet lájkolni a fotókat
Meg az is kár, hogy csak fotókban jeleskedik eme tel, videókban nem annyira
-
eurolac
senior tag
válasz
Bensid #22155 üzenetére
Engem sem zavar, hogy írsz és mutatsz nekünk ilyeneket, ill. okítasz minket. Szép lett a szerkesztés utáni kép.
A 9-es frissítésről amúgy sem nagyon jönnek tapasztalatok, valószínűleg még kevés ember kapta meg és tette fel, ill. még gyűjtik az infokat.
Közben én is próbálok belemélyedni a témában autodidakta módon. Pont ma néztem meg videokat a Youtube-n a Snapseed szerkesztőről, az is hihetetlen mennyi mindent tud annak a kezében aki megfelelően használja. -
szendy69
tag
válasz
raskolnikoff #22153 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/dell_da200_usb-c_to_hdmi_vga_ethernet_usb_3_0_atal/hsz_1-50.html
-
szendy69
tag
válasz
raskolnikoff #22153 üzenetére
Keress rá erre: Dell DA200
Nekem ilyen volt, tökéletesen működik minden port rajta, simán ment vele a huawei desktop mód és a lan port is! Egy hátránya van és emiatt adtam túl rajta, mert nem tudod vele vissza tölteni a telót 😕
6000-ért vettem a hardverapro-n újonnan. Bolti ára ennek is vagy 15-30 közt van. Ettől olcsóbb megoldás nincs szerintem a desktop módra. Billentyűzet, egér minden megy vele akár Bluetooth-os is. -
Bensid
tag
Pár napja nem jelentkeztem be és látom, hogy most minden a 9.0-ról szól, szóval nem is akarok most nagy port kavarni itt egy újabb kamerás témával
Csak egy kis érdekességet hoztam nektek. Egy szerkesztés előtti és utáni állapotot mutatok meg nektek.
Ismét éjszakai módban készült és megint photoshop és lightroom utómunkálatokat igényelt.
Nem számítottam ilyen végeredményre, de megérte a másfél óra szerkesztést!(Egyébként megírtam már a cikket, amit javasoltatok nekem, de 3 napja jóváhagyásra vár és egyelőre semmi visszajelzés..)
-
Dictator^
veterán
Már egy jó ideje örömmel használom a Matet, viszont ma 2x újraindult az autóban a telefon. Minden előjel nélkül, ráadásul használva sem volt.
Minek köszönhető ez? Van valami mód, ahonnan ki lehet olvasni, hogy mi okozhatta? -
petfoto
tag
válasz
fl1973 #22144 üzenetére
Szerintem nem lesz jobb...a Lolli tudta/engedte nekem utoljára. Az MM már csak a BlueMail-lel, azóta ezt használom. Egy a gond, hogy nem látja a céges naptárat. Ami fontos, azt átírom a Gmail naptárba... Ha meghívó jön, akkor elfogadás és naptárhoz adás, így a Gmail-be kerül automatice...
-
válasz
szabkrisi #22145 üzenetére
Szia,
A Firmware Finder nem működik egy ideje (amikor még tette a dolgát, nem kellett hozzá nyitott bootloader), az összefoglalóban leírt PC-s Firmware Finder + HiSuite kombó működhet esetlegesen, de ilyen gyakorlati tapasztalat nincs még itt a 9-es Android kapcsán.
A garanciát nem veszélyeztetik direktben adott alternatív módszerek. -
szabkrisi
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem a mate 10 pro-t. Eddig nagyon tetszik, de az lenne a kérdésem, hogy a huawei firmware finderrel feltudom rakni az emui 9 -et úgyhogy nem nyitom fel a bootloadert? Meg nem veszik el vele a garancia?
Előre köszönöm a választ!
-
fl1973
csendes tag
válasz
Summi72 #22143 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Más eszközön (Táblagép , xiaomi telefon ) gond nélkül sikrült, minden rendszergazdai jog nélkül.
Csak a Mate 10 pro problémázik , hogy "hiba van", és nem adja hozzá az új fiókot.
Érdekes.köszönöm petfoto segítségét, marad a Blue mail, az tudja:
Ui:
Ha megjön a Pite, akkor lehet teszek egy utolsó próbát az Outlook-kal majd, és meglátom. -
Summi72
kezdő
válasz
petfoto #22142 üzenetére
Csak megerősíteni tudom. Céges levelezés+naptár csak akkor megy outlookon, ha települhet a rendszergazdai hozzáférés. Így jelszó-változtatást kér havonta (zárképernyő pin) +ha 3x elrontom mindent töröl a telóról. (nekem legalábbis így van beállítva) Ráadásul az outlook megzabálja az aksit, s néha fura dolgokat művel. De a legjobb, hogy a naptárat csak az outlook-on belül látod, más appal nem. Így én töröltem, meg a rendszergazdai eszközkezelőt is, és a Nine (fitetős) levelezőt használom. Az szinkronizálja a céges + saját gmailt, naptárat (céges+saját) s a teendőket is. Ja és plusz a céges névjegyzéket. És fut mindenféle eszközkezelő nélkül. Belépéskor mindig PIN-t kér , de beállítható újlenyomat is. Aszem a free verzió 7 vagy 14 napig kipróbálható. S igencsak akku barát, nem úgy mint az outlook.
-
petfoto
tag
válasz
fl1973 #22139 üzenetére
Nekem sem jött össze, de már Honor8 és LgG4 sem engedte. Van valami Microsoftos keretrendszer (ezzel elfogadod, hogy a céged rendszergazdája bármikor távolról belenézhet, törölheti, stb az teljes telefon tartalmát) , amit telepíteni kell, akkor lehet felvenni a gyári levelező appba az Exchange O365 fiókot. Persze ezt nem hagyom. Úgyhogy a BlueMail app-al perfekt megy minden különösebb beállítás nélkül. Viszont elég sokat fogyaszt az app és nem mindig push... De működik, akár 5 fiókot is kezel a BlueMail.
-
dzsekibran
újonc
sziasztok, lehet, hogy volt róla már szó, elnézést kérek, nem olvastam vissza. tegnap vettem a telefont, most töltöm. töltés közben bizsereg vagy nagyon finoman rezeg a telefon oldala, ha végighúzom a kezem rajta. ez normális? köszi a választ.
-
fl1973
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék.
Esetleg valaki próbált már, vagy esetleg használ is Office 365 Outlook fiókot Office Outlook app-al ezen a telefonon?
Meglevő fiók(üzleti gmail) mellé szerettem volna beállítani egy újat ,mert a cég szolgáltatót vált ahol dolgozom.
"Hiba történt " üzenettel kilép.
Tableten, és Xiaomi telefonon gond nélkül működött, de nem szeretnék két telefonnal mászkálni, ha már dual simes a telefon.
Az outlook app-nál a 2.2.260 verzióban bíztak, de az a frissítés sem oldotta meg a gondot.
Köszönöm a segítséget előre is. -
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Tuti tudatlan vagyok a telefonhoz, de egy dologra nem tudok rájönni. Kapott a feleségem viberen egy videót, de kikapcsol a kijelző egy perc után. Videónézés közben miért kapcsolja ki?Mit kell állítani, hogy videónézés közben ne kapcsolja ki a kijelzőt? Persze máskor kikapcsolja az normális, de lejátszás közben?
-
törölt tag
Üdv! Megjött a Mate 10 Pro a vodától. Nekem nimcs még 9es verzió. Viszont egy dolog rettentően idegesít! Ki van kapcsolva az auto fényerő, mégis egyet gondol elsötétűl utána ki világosodik. Ezt hogyan tudom orvosolni? Köszönöm szépen!
-
KZP
őstag
válasz
raskolnikoff #22133 üzenetére
Szerintem minden további nélkül. Azért jó drága ez a kütyü...
-
raskolnikoff
őstag
Hali, egy ilyennel (Delock) lehet használni a PC módot vagy csak gyári dokkolókkal?
-
Dimaj
aktív tag
Jól olvastam, napokban jöhet a droid 9? Telekomos készülékre is?
-
pruzsi
őstag
KZP
Majd januárban -
KZP
őstag
Nem akar jönni a Telekomos pite, pedig már nagyon éhes vagyok.
-
Summi72
kezdő
-
rzf
csendes tag
Hívás rögzítésre a Boldbeast Android Call Recorder-t használom, egyelőre Android 8.0-n. Korrekt minőségben rögzít, megbízhatóan. Jó lenne tudni, hogy ha nincs a final 9-es firmware-ben engedélyezve a hívásrögzítés, akkor az a kiskapu megmaradt-e, amit ez az app (talán egyedüliként) ki tudott használni a telón.
-
D4ni
őstag
válasz
thedivision2 #22104 üzenetére
Sajnos nem változott, mindegy is..
-
bodeesz
tag
Szerintem meg nonszensz alig 2 nap után egy exakt experience + fícsör összefoglalót elvárni. Mondom ezt úgy hogy még nekem sem jött meg a frissítés. 2 nap alatt kb az első impeessziók, csepegtetett érdekességek és hasonlók "várhatóak" el. Persze azért aki mesélni szeretne az ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest